Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GUNAYDIN KIZLLAARRR
YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEN SAG SAGLIM CIKTIM HAYIRLISI ILE SU AN SADECE ADET SANCISI GIBI SANCI CEKIYORUM COK SUKUR IYI GECTI
Anestezi altında mı oldu peki? İnş sağlıkla tutunur lar sana annesi

Günaydın kızlar. Tüp bebek olayı çok karışık mış ya Bi sürü merkez var sorun çikolata kisti olduğu için Bi sürü farklı uygulama var kafam çok karışık.. Sabah sabah görümcemin yine hamile resmiyle hemde haftasını da yazmış.. Ya kızlar bana söyleyin ben mi çok hassasım neden böyle yapıyo benim çok istediğimi bile bile neden bu kadar düşüncesizlik yapıyo canım çok yanıyo bazen içimi öyle umutsuzluk kaplıyo ki.. Bi yandan da herşeyin Bi zamanı olduğuna inanıyorum..

Cnm bunu verecek sadece rabbim
Bende 2 elti ve 1 gorumceyle 1 ay arayla 4 düğün yaptık onların 2. Leri oldu benim hala yoktu yani rabbim onlara nasip etti banada 5 yıldan sonra nasip etti elhamdulillah
Gorumcene gelince eminim sana karşı yapmiyodur oda o anını yasiyodur mutluluğunu paylasiyodur
Atayimda o uzulsun diye eminimki yapmiyodur
Bende 2 tupvevek negatif ama 7 geveligim var hepside kendi kendine oldu
Evet herkesin hikayesi farklı
Sadece olmayanin halinden hemen hamile kalanlar anlayamiyo çevre baskisi oluyo bunu da çok yaşadım ama verecek de alacakda sadece allahuteala kim ne derse desin vakti gelmediyse yapacak hicbisey yok
Dünya yaratilmadan önce ruhlar uflendi riziklarida verildi diyo rabbim zamanı gelince elbetteki dünyaya gelicek istesekde istemesekde

GUNAYDIN KIZLLAARRR
YUMURTA TOPLAMA ISLEMINDEN SAG SAGLIM CIKTIM HAYIRLISI ILE SU AN SADECE ADET SANCISI GIBI SANCI CEKIYORUM COK SUKUR IYI GECTI
İnşallah saglıkla devam eder Lorikacımm güzel gecmesine sevindimm

kizzzllaarre yarin saat 8.30 da opu (yumurta toplama ) yapilcak insallahhh hersey yolundadir❤bana bi okuyup ufliyin dua ediverin dualarin gücüne inaniyorum simdiden Allah razi olsun . Gunlunuzden gecen hakkinizda hayirli olsun
Rabbim sağlıkla hayırlı evlat versin inş.

Üzülme herşey geçiyor tatlım bende aynı senin gibiydim ilk düşüğü yaşadığımda en sevdiğim arkadaşımı tebrik bile etmemiştim oda hamileydi şimdi 17 aylık oğlum var dğuma kadar ve 40 günde lohusalıkta kan cıvıltıcı iğne oldum 2 düşük oldu 9.10. Haftalarda kalbi duruyordu bebeklerin .rabbim hayırlı evlarlar nasib etsin

Kesinlikle herşeyin bir zamanı olduğu kesin, şuan iyi niyetli düşünmek biraz zor olabilir, belki gerçekten nispet yapıyor olabilir ama tam tersi hiç aklina bile gelmiyor olabilir, eğer birde zahmetsiz hemen olan bir bebekse onun sıkıntısını hiç çekmediği için anlamayabilir. Sen sonuçta daha iyi tanırsın, bir maksadı var mi anlayabilirsin. Ama ben şunu hayatımda gordum, onu öyle bile görsen kötü düşünme inşallah sağ salim kucağına alır de, Rabbim banada nasip eyle de çünkü kötü düşündüğün zaman kesinlikle sende olumsuz etkileniyorsun. Başkası hakkında dua edince sana daha çoğu ediliyor.

Geçmiş olsun canım transferin de rahat geçer inş. Kendine iyi bak ☺
Anestezi altında mı oldu peki? İnş sağlıkla tutunur lar sana annesi
İnşallah saglıkla devam eder Lorikacımm güzel gecmesine sevindimm
Sevindim canımm inşallah güzel yolunda gider herşey peki bu işlemden sonra nokcak şimdi
Hepinize çok tesekkur ederimallah razi olsun

Aynen nanacıım bir ara bende yazdırdıydımda baktım olmuyor saldım

Zamanı gelince olcğaına inanıyorum cnm ama ne bileyim umutsuz oluyorum bazen.. Ben art niyet arıyorum ya yanımda da aynı şekilde davrandı zaten ondan sonra kestim görüşmeyi.nr bileyim niyeyse iyi niyetli düşünemiyorum işin içinde o olunca.. Yani içinden hiç mi geçirmiyor acaba üzülmez mi diye

Ben iyi niyetli olduğuna inanmıyorum ya aşırı düşüncesiz biri. Aslında hemen oldu mu bilmiyorum Bi düşük yaşadı bundan önce anlaması lazım ama dediğim gibi düşüncesiz biri belki de etkileneceğimi düşünmemiştir bile. Sağlıkla alsın kucağına tabi ama keşke abartmaya. Ne bileyim bende mi öyle olcam sürekli resim paylaşçam.. Ultrason resmi paylaşan biri bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…