- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ben sana ne demiştimkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Cinsiyet tahmini yaparız o zamanHele bi hamiş kalayım da inşallah o günleri görelim kız mı erkek mi diye yine konuşalım
Süper süper 4 tane sağlıklı bebişin büyür inşallahkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Ya cok tesekkur ederimBen sana ne demiştimyemin ederim çok çok çok çok çok sevindim bakalım kaç tane göndercekler snaa ❤
Ay maşallah kuzum maşallahkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
lorkcimm maşallaahh baya olmus inş hersey yıne boyle guzel ılerler, peki sımdıkı asama nedır 3. gun 5. gun bıseyler var mıs ya yada dondurulmus embrıyo falan nasıl bı yol uygulanacagını doktorun soyledı mıkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
canımmmm çok sevindim yaaaa çoookkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Her gun arayip bilgi vericekler insallah kalanlae saglikla devam eder ona gore 3 gun bes gun sonda transfer olabilirlorkcimm maşallaahh baya olmus inş hersey yıne boyle guzel ılerler, peki sımdıkı asama nedır 3. gun 5. gun bıseyler var mıs ya yada dondurulmus embrıyo falan nasıl bı yol uygulanacagını doktorun soyledı mı
Cok tesekkur ederimcanımmmm çok sevindim yaaaa çoook
ne zaman transferin olacak?
Ayy çok sevindim canım olacak ben demiştim duam senleeekizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Biliyooruummm biliyorumAyy çok sevindim canım olacak ben demiştim duam senleeepeki bundan sonra nokcak şimdi heyecanlandım
Benim pikten sonra 10.günde belli oldu canim. Ama erken gebelik testiyle yaptım cikmadi, normal test ile yaptım cıktıSelam kızçeleer nasılsınız malumunuz ben bu ay ovü testi yapmıştım sonuçlarda böyle yarında adet tarıhım dün hamilelik testi yaptım ama tek çizgi cıktı, geç yumurtlama olmustu 18. Gün yani adet olmamla ılgılı pek belirtim yok bazen kasıklarım agrıyor adet olacak gibi ama yoğun değil zaten geç yumurtlama olduğu içinde muhtemelen yarın adet olmam. Sizce ben piki yakalamışmışım ve pikten ne kadar süre sonra belli olur hamilelik idrar testinde bana bi yardımcı olsanızBeklemekseni L Loriklorik Maisiyah345 rosebatum @Sibelll16
Korkma cok basit bir işlem ben cektirmistim .Hsg çektiren var mı kızlar? Bir sene doldu bu ay sezeryan sonrası ve enfeksiyona bağlı tüplerde tıkanıklık filan mı var acaba şüpheleniyorum artık adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor o faz sabit eski dönemlerime bakıyorum hep denk gelmiş 1 senedir ama hiç birşey yok hsg istemeyi düşünüyorum ama korkuyorum
Hemen çıkıyor mu sonucu? Birde hangi dönemde gidiliyor adet sonrası yazıyor her yerde ama regl bitiminde miKorkma cok basit bir işlem ben cektirmistim .
Coo guzellllkizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Regl bitiminde gidiliyor . Benim gittigim yer ozeldi hemen yarim saatte cikmistiHemen çıkıyor mu sonucu? Birde hangi dönemde gidiliyor adet sonrası yazıyor her yerde ama regl bitiminde mi
Insalllah hepimizin gobisleri dolsun bu seneCoo guzellllRabbim hayırlısıyla tamamına erdirir insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?