Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
Ben sana ne demiştim yemin ederim çok çok çok çok çok sevindim bakalım kaç tane göndercekler snaa

kizlar dualariniz sayesinde cok guzel haber aldim bugunembriyolog aradi vee tane yumurtamin toplandığını iclerinden tanesinin dollendigini soyledi
lorkcimm maşallaahh baya olmus inş hersey yıne boyle guzel ılerler, peki sımdıkı asama nedır 3. gun 5. gun bıseyler var mıs ya yada dondurulmus embrıyo falan nasıl bı yol uygulanacagını doktorun soyledı mı

Her gun arayip bilgi vericekler insallah kalanlae saglikla devam eder ona gore 3 gun bes gun sonda transfer olabilir

Benim pikten sonra 10.günde belli oldu canim. Ama erken gebelik testiyle yaptım cikmadi, normal test ile yaptım cıktı

Hsg çektiren var mı kızlar? Bir sene doldu bu ay sezeryan sonrası ve enfeksiyona bağlı tüplerde tıkanıklık filan mı var acaba şüpheleniyorum artık adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor o faz sabit eski dönemlerime bakıyorum hep denk gelmiş 1 senedir ama hiç birşey yok hsg istemeyi düşünüyorum ama korkuyorum

Korkma cok basit bir işlem ben cektirmistim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…