Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşime keçiboynuzu özü yediriyorum hergun ma kendım denememiştim umarım işe yarar bişeyler ya

L Loriklorik günaydın bir sorum var düşük sonrası toparlandiktan sonra doktor akışına bıraktırdı mı hiç yoksa dogrudan bu aşılama tup bebek vs islemlere mi başladı
Ben hic hamile kalamadim ki kuzum dusuk yaptiysan bence bir kac ay dene normal yolla çünkü tutmus sonucta. Ondan sonda tedavilere baslarsin cok yorucu tedaviler . Ben asilamami 1 ay ara ile yaptim . Tup bebege de asilamadan 2.5 ay sonra basladim

ağrıların baya gecti mi lorikcim L Loriklorik hep boyle agrırmıymıs yumurta toplamadan sonra ya sende cok toplandıgı ıcın mı oldu acaba

ağrıların baya gecti mi lorikcim L Loriklorik hep boyle agrırmıymıs yumurta toplamadan sonra ya sende cok toplandıgı ıcın mı oldu acaba
Bugun 3. Gunum karnim hala agriyor ama ilk gun ki gibi degil ilk gun dekset -i vahşet biseydi .sanki icimi oymuslar yrr yerinden oynamis gibiydi . Hic bilmiyorum ne ile alakali oldugunu benden fazla toplanmadı. Az bile toplandi .el alemde 20 tane falan toplaniyorbenden 8 tanecik

olsun senınkıler tombık tombık kalıtelı yumurtalar demekki ondan bıraz acıtmıstır gecer merak etme çiçeğim güzel sonuc gelsın embroologlardan da yeter ki

olsun senınkıler tombık tombık kalıtelı yumurtalar demekki ondan bıraz acıtmıstır gecer merak etme çiçeğim güzel sonuc gelsın embroologlardan da yeter ki
Yumurtalarim da ayni ben tombikameliyathanede en son hemşire spru spruyordu bi baktim gitmisimgozlerimi odada actimtombiklrrimi toplamislar

Karıştırmışım kusura bakma benim beyin iyice yandı önce aşılama şartı varmış zaten sanırım.. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun, hepimiz için dua ediyorum

Karıştırmışım kusura bakma benim beyin iyice yandı önce aşılama şartı varmış zaten sanırım.. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun, hepimiz için dua ediyorum
Ben de hepimiz icin dua ediyorumhak eden her kadin anne olsun insallahh

özel tüp bebek merkezlerınde asılama sartı yoktur bence canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…