eşime keçiboynuzu özü yediriyorum hergun ma kendım denememiştim umarım işe yarar bişeyler yaSen de beyin de keçiboynuzu suyu için kayant keçiboynuzlarını bol bol bide ceviz fındık keçiboynuzu pekmezi karıştır ilişkiden bi saat önce bir yemek kaşığı yedir kendinde ye keçiboynuzu yumurtayı kaliteli seçiyomuş kaliteli spermleri de hızlandırıyomuş hem suyunu içseniz hem pekmezini yeseniz olar bence
ahahaha bak bu bedduaya girdi ben bildiğin bu dua tutarsa zaten doğuramadan geberir giderim
Ben hic hamile kalamadim ki kuzumL Loriklorik günaydınbir sorum var düşük sonrası toparlandiktan sonra doktor akışına bıraktırdı mı hiç yoksa dogrudan bu aşılama tup bebek vs islemlere mi başladı
Yarar yarar .zorla icir esine burnunu kapattirip icireşime keçiboynuzu özü yediriyorum hergun ma kendım denememiştim umarım işe yarar bişeyler ya
aynen lorikcim tadını cok begenmıyor ama oflaya püfleye içiyor yınede napalım bebeler için cekilen çile kutsaldırYarar yarar .zorla icir esine burnunu kapattirip icirben esime oyle yapiyordum
Biz cok cekiyoruz biraz da onlar fedakarlik yapsin yaaaaaaynen lorikcim tadını cok begenmıyor ama oflaya püfleye içiyor yınede napalım bebeler için cekilen çile kutsaldır
Bugun 3. Gunum karnim hala agriyor ama ilk gun ki gibi degilağrıların baya gecti mi lorikcim L Loriklorik hep boyle agrırmıymıs yumurta toplamadan sonra ya sende cok toplandıgı ıcın mı oldu acaba
olsun senınkıler tombık tombık kalıtelı yumurtalar demekki ondan bıraz acıtmıstır gecer merak etme çiçeğim güzel sonuc gelsın embroologlardan da yeter kiBugun 3. Gunum karnim hala agriyor ama ilk gun ki gibi degililk gun dekset -i vahşet biseydi .sanki icimi oymuslar yrr yerinden oynamis gibiydi . Hic bilmiyorum ne ile alakali oldugunu benden fazla toplanmadı. Az bile toplandi .el alemde 20 tane falan toplaniyor benden 8 tanecik
Yumurtalarim da ayni ben tombikolsun senınkıler tombık tombık kalıtelı yumurtalar demekki ondan bıraz acıtmıstır gecer merak etme çiçeğim güzel sonuc gelsın embroologlardan da yeter ki
Karıştırmışım kusura bakma benim beyin iyice yandıBen hic hamile kalamadim ki kuzumdusuk yaptiysan bence bir kac ay dene normal yolla çünkü tutmus sonucta. Ondan sonda tedavilere baslarsin cok yorucu tedaviler . Ben asilamami 1 ay ara ile yaptim . Tup bebege de asilamadan 2.5 ay sonra basladim
Ben de hepimiz icin dua ediyorumKarıştırmışım kusura bakma benim beyin iyice yandıönce aşılama şartı varmış zaten sanırım.. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun, hepimiz için dua ediyorum
özel tüp bebek merkezlerınde asılama sartı yoktur bence canımKarıştırmışım kusura bakma benim beyin iyice yandıönce aşılama şartı varmış zaten sanırım.. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun, hepimiz için dua ediyorum
Hiç bilgim yok canım kontrole gittiğimde soracağımözel tüp bebek merkezlerınde asılama sartı yoktur bence canım
Ahaha hayatta en çok istediğim şeylerden biriBenim de icimde senin kizin olucak gibi bir his var
Yarar inşallah ye yeeşime keçiboynuzu özü yediriyorum hergun ma kendım denememiştim umarım işe yarar bişeyler ya
Vallaha yazarken sanki kizinmis gibi icime bir his geliyorAhaha hayatta en çok istediğim şeylerden biri
Hele bi hamiş kalayım da inşallah o günleri görelim kız mı erkek mi diye yine konuşalımVallaha yazarken sanki kizinmis gibi icime bir his geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?