Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy spiral mi onunla bile hamile kalanlar var
Hamilelerin bile bilmedigi seyleri biliyoruz
Zaten bizim sorunumuz bebelerin nazlanması bizden çok bilinçli ana da olur ama bu bebeler niyeyse bize güvenmiyorlar spermleri yuvalarına kabul etmiyolar Allah büyük elbet elime geçecek o sıpa vurucam kırpacı vurucam kırpacı
Kızlar L Loriklorik Maisiyah345 yorumlarınızı okudum sohbetinize kulak misafiri oldum rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin yavruşkolarınızı inşaallah
Kızlar L Loriklorik Maisiyah345 yorumlarınızı okudum sohbetinize kulak misafiri oldum rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin yavruşkolarınızı inşaallah

Bunlar cok iyi lan bizim her istedigimiz yapicaklar diyip gelmiyorlar zoru seviyorlar

Ya kızlar bende 3ay önce bebeğimi kaybettim ve 3.ayıma girmiştim kalbi durdu miniğimin ve gene hamile kalmak istiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarında bagıslasın ve bize de nasip olur inşlh
Amin inşallah, burda bircok kişi var bizim gibi, insallah bir daha yaşamayız ve saglikla aliriz kucağımıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…