Yavruşkolarimiz gelsinn insalllaahhhh cok tesekkur ederimmm
Kıyamam canım benim sonrasında çok ağrı oluyor demekCok sukur ya dun cok kötüydüm. Cok agrim sancim vardi uyuyamadimbugun iyiyim biraz ddaha insallah besinci gune kadar ulasirlar da benim cektigim acilara değer resmen ayakta uyudum dun gece kabus gibiydi
Cok oldu benim hatta bugun bile var agrim cok kotu sanki dpgum yapmis gibiyim iki buklum yuruyorumKıyamam canım benim sonrasında çok ağrı oluyor demek
Geçecek ve sonu çok güzel olacak Rabbimin izniyleCok oldu benim hatta bugun bile var agrim cok kotu sanki dpgum yapmis gibiyim iki buklum yuruyorum
Bu acilarima degsin evlat olarak bana geri donsin cektiklerimi unutturacakGeçecek ve sonu çok güzel olacak Rabbimin izniyle
Bol bol dua ve umutBu acilarima degsin evlat olarak bana geri donsin cektiklerimi unutturacak
Zaten bizim sorunumuz bebelerin nazlanması bizden çok bilinçli ana da olur ama bu bebeler niyeyse bize güvenmiyorlar spermleri yuvalarına kabul etmiyolar Allah büyük elbet elime geçecek o sıpa vurucam kırpacı vurucam kırpacıayy spiral mi onunla bile hamile kalanlar var
Hamilelerin bile bilmedigi seyleri biliyoruz
Kızlar L LoriklorikMaisiyah345 yorumlarınızı okudum sohbetinize kulak misafiri oldum rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin yavruşkolarınızı inşaallah
Kızlar L LoriklorikMaisiyah345 yorumlarınızı okudum sohbetinize kulak misafiri oldum rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin yavruşkolarınızı inşaallah
KesinlikleBol bol dua ve umuten kıymet bilen annelerden olacağız biz
Allah rqzı olsun canım bizde sana dua edelim mi rabbim snaa da bebeni nasip etsin diyeKızlar L LoriklorikMaisiyah345 yorumlarınızı okudum sohbetinize kulak misafiri oldum rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin yavruşkolarınızı inşaallah
Bunlar cok iyi lan bizim her istedigimiz yapicaklar diyip gelmiyorlar zoru seviyorlarZaten bizim sorunumuz bebelerin nazlanması bizden çok bilinçli ana da olur ama bu bebeler niyeyse bize güvenmiyorlar spermleri yuvalarına kabul etmiyolar Allah büyük elbet elime geçecek o sıpa vurucam kırpacı vurucam kırpacı
Vallahi gelsin onunla dünyayı dolaşıcam gelsin yeter ki hayırlısıylaBunlar cok iyi lan bizim her istedigimiz yapicaklar diyip gelmiyorlar zoru seviyorlar
Pesonden kosmaktan dunyayi turlamayi ertelersinVallahi gelsin onunla dünyayı dolaşıcam gelsin yeter ki hayırlısıyla
Hayır hayır o gelsin ana kız bide babası olacak canımıniçiyle turlayacağızPesonden kosmaktan dunyayi turlamayi ertelersin
O kadar ugrasan bizizHayır hayır o gelsin ana kız bide babası olacak canımıniçiyle turlayacağızbabası peşinden koşsun ben keyfime bakarım
Valla koşsun başımı o kadar ağrıttı bebe de bebe diye bebesinin peşinden de koşsun maşallah öyle hayalleri var ki kızıyla o hayallerde ben yokumO kadar ugrasan bizizbabalri kossun peslerinde
Amin inşallah, burda bircok kişi var bizim gibi, insallah bir daha yaşamayız ve saglikla aliriz kucağımızaYa kızlar bende 3ay önce bebeğimi kaybettim ve 3.ayıma girmiştim kalbi durdu miniğimin ve gene hamile kalmak istiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarında bagıslasın ve bize de nasip olur inşlh
Rabbim sana ikiz evlat nasip etsin inşallahBu acilarima degsin evlat olarak bana geri donsin cektiklerimi unutturacak
Benim de icimde senin kizin olucak gibi bir his varValla koşsun başımı o kadar ağrıttı bebe de bebe diye bebesinin peşinden de koşsun maşallah öyle hayalleri var ki kızıyla o hayallerde ben yokum
Allah,razi olsunnn yyAaRabbim sana ikiz evlat nasip etsin inşallah❤
L Loriklorik günaydınAllah,razi olsunnn yyAasana,da sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?