Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaaaaa vallahhaaa bu haberleri sirf biz duyalim diye biriktiriyorlar sanki ya ee yani soyledi de ne oldu simdi icinin yaglari mi eridi kaynananin anlamis degilim . Soylemek mi gerekiyor boyle seyleri surekli
Ah kuzum ah Bi anlasam..eşim bide konuştu daha önce söyleme üzülüyoruz diye ama kadın sanki bile bile yapıyo ya.. Görümcem yetmiyo bide o çıkiyo başımıza..

Ah ah keşke ama mesafeli görüşücez en güzeli o.. Sen naptın cnm nasıl hiisefiyosun kendini ağrıların var mı
Faydalari yok bari zararlari da olmasin nötr bir durumdayım agrim sadece igne yerlerim artik sismeye baslamis onlar agri yapiyor uzaniyorum surekli

Haftaya buguninsalllah
Hemsire cok yorulma yorucu isler yapma uzanma bir yerden atlama uzun sureli sicak duş alma hizli hizli hareket etme test gunune kadar dedi
Benimde öyle haftaya cts yada pzr bat günüm. İnş ikimiz de adet olmayız bebişleirmiizin müjdesini alırızdikkat et kendine cnm yapma iş boşver

Bende daha önce gittiğim doktordan kültür testi istedim gerek yok dedi iltihabım vardı. Sonra doktorumu degistirdim, ben bişey demeden kendisi hemen test istedi. Allahtan buralardan çok şey öğreniyoruzda az çok sorgulayabiliyoruz. Senin adına çok sevindim inşallah tedaviden sonra gelir bebiş

Benimde öyle haftaya cts yada pzr bat günüm. İnş ikimiz de adet olmayız bebişleirmiizin müjdesini alırızdikkat et kendine cnm yapma iş boşver
O kadar cok istiyorum ki hepimizin hamile olmasini insallahhh artik hak ediyoruz fazlasi ile

Ay kızlar çok garip hislerdeyim 1 haftadır alt tarafım göbek deliği den altı benim değilmiş gibi garib Bi hisseler var karnım şiş gibi anlatmakta zorlandığım garip hisler inşallah bu hisler bebekle alakalıdır

Insallah hislerinde yanilmazsin

O kadar cok istiyorum ki hepimizin hamile olmasini insallahhh artik hak ediyoruz fazlasi ile
Ah cnm ah bende hepimize öyle dua ediyorum ki.. Aylardır bekliyoruz vardır Bi hikmeti mutlaka ama gerçekten çok zor.. Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkesin yanında yavrusu içim acıdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…