Az mi kalmis gercekten bana 1 omur gibi geliyorCnm cok az kalmış ins guzel haberler duyarız senden yaaa❤❤
Sen daha iyi biliyin kiz ban ne kadar surer en fazlaKizlar Nana kaç gün oldu gelmedi
Bu nasıl ban böyle
Bilen var mı ne zaman gelecek
Nananin kaçıncı banı bilmiyorumSen daha iyi biliyin kiz ban ne kadar surer en fazla
1 hafta dedigin nedirki kuzummm gozacip kapayıncaya kadar geçecek insAz mi kalmis gercekten bana 1 omur gibi geliyorinsallllahhh insallllaaahhhhh haftaya pazar gunu
Nana artik uslanir insallahNananin kaçıncı banı bilmiyorum
Benim 14 ban da Nana kaç aldı ki
Genelde nerden aldığı cezaya da bağlı 7 gün oldu yarın gelmesi lagzim hatta bu gece açılması lagzim artık banin
Ah insallah insalllah pozitf ve saglikli gelissinler1 hafta dedigin nedirki kuzummm gozacip kapayıncaya kadar geçecek ins
Önemli olan pozitifigörürüz ins ins ins ins
Ah kuzum ah Bi anlasam..eşim bide konuştu daha önce söyleme üzülüyoruz diye ama kadın sanki bile bile yapıyo ya.. Görümcem yetmiyo bide o çıkiyo başımıza..Yaaaaaaa vallahhaaa bu haberleri sirf biz duyalim diye biriktiriyorlar sanki yaee yani soyledi de ne oldu simdi icinin yaglari mi eridi kaynananin anlamis degilim . Soylemek mi gerekiyor boyle seyleri surekli
Uzak durmak en iyisi diycem ama ne yazik ki kan bagi varAh kuzum ah Bi anlasam..eşim bide konuştu daha önce söyleme üzülüyoruz diye ama kadın sanki bile bile yapıyo ya.. Görümcem yetmiyo bide o çıkiyo başımıza..
Ah ah keşke ama mesafeli görüşücez en güzeli o.. Sen naptın cnm nasıl hiisefiyosun kendini ağrıların var mıUzak durmak en iyisi diycem ama ne yazik ki kan bagi var
Faydalari yok bari zararlari da olmasinAh ah keşke ama mesafeli görüşücez en güzeli o.. Sen naptın cnm nasıl hiisefiyosun kendini ağrıların var mı
Marka ne canımResimde çekemedim tam ellerim titriyor mutfaktan çıktım üşüdüm bir daha çekicem çıkarsa baya pembe belli
Ne zaman belli olcak cnm pekiFaydalari yok bari zararlari da olmasinnötr bir durumdayım agrim sadece igne yerlerim artik sismeye baslamis onlar agri yapiyor uzaniyorum surekli
Haftaya buguninsalllahNe zaman belli olcak cnm peki
Benimde öyle haftaya cts yada pzr bat günüm. İnş ikimiz de adet olmayız bebişleirmiizin müjdesini alırızHaftaya buguninsalllah
Hemsire cok yorulma yorucu isler yapma uzanma bir yerden atlama uzun sureli sicak duş alma hizli hizli hareket etme test gunune kadar dedi
Bende daha önce gittiğim doktordan kültür testi istedim gerek yok dedi iltihabım vardı. Sonra doktorumu degistirdim, ben bişey demeden kendisi hemen test istedi. Allahtan buralardan çok şey öğreniyoruzda az çok sorgulayabiliyoruz. Senin adına çok sevindim inşallah tedaviden sonra gelir bebişKızlar bugün başka bi doktora gittim aslında 2 yıldır sürekli farklı doktorlar denedim ve hiç birisi kültür testi istememişti bu doktor direk kültür testi istedi ve ağır iltihap çıktı yumurtalıklarda ve rahimde bu şekilde çocuk olması imkansız dedi zaten akıntımın yoğunluğundan bir sıkıntı olduğunu anlıyordum diğer doktorlara söylediğimde normal dediler ve hepside başarılı doktorlardı bu şekilde aşılamayı geç tüp bebek bile tutmaz dedi insan bu duruma sevinir mi ben çok sevindimen azından sorunum belli oldu ve tedavisi mümkün normal yoldan hamile kalırsın iltihap engel olmuş sana nasıl göremediler tek tüpünü iltihap kapatmış zaten dedi İnanın çok mutluyum sizede şunu söylemek istiyorum lütfen genel anlamda engel bir durumunuz yoksa doktordan kültür ve smair testi isteyin gerek yok dahi deseler isteyin anında belli oluyor aslında olmayanların sıkıntısız olduğunu düşünmüyorum tek sıkıntı doktorlarda gereken tüm testleri yapmıyorlar maalesef
O kadar cok istiyorum ki hepimizin hamile olmasiniBenimde öyle haftaya cts yada pzr bat günüm. İnş ikimiz de adet olmayız bebişleirmiizin müjdesini alırızdikkat et kendine cnm yapma iş boşver
Insallah hislerinde yanilmazsinAy kızlar çok garip hislerdeyim 1 haftadıralt tarafım göbek deliği den altı benim değilmiş gibi garib Bi hisseler var karnım şiş gibi anlatmakta zorlandığım garip hisler inşallah bu hisler bebekle alakalıdır
Ah cnm ah bende hepimize öyle dua ediyorum ki.. Aylardır bekliyoruz vardır Bi hikmeti mutlaka ama gerçekten çok zor.. Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkesin yanında yavrusu içim acıdıO kadar cok istiyorum ki hepimizin hamile olmasiniinsallahhh artik hak ediyoruz fazlasi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?