Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah cnm ah bende hepimize öyle dua ediyorum ki.. Aylardır bekliyoruz vardır Bi hikmeti mutlaka ama gerçekten çok zor.. Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkesin yanında yavrusu içim acıdı
Artik dokunuyor bu konu bo yerden sonra ya .. tedavi falan dusunmuyor musunuz acaba sureci hizlandirmak icin

Artik dokunuyor bu konu bo yerden sonra ya .. tedavi falan dusunmuyor musunuz acaba sureci hizlandirmak icin
Cnm ben zaten tedavi oluyorum eylülden beri doktora gidiyorum kistim var önce rahim filmi çekildim temiz çıktı. hormonlar eşimin değerleri de iyi çıktı. Bi ara Bi ilaç verdi doktorum kist küçüldü ama sonra yine büyüdü. Şimdi 3 ay oldu rahim filmi çekineli doktor daha fazla zaman kaybetme yaşın da var tüp bebek dedi adet olayım (inş olmam) ön görüşmeler yapıcaz merkezlerle. Yani öğretmen olduğum için transfer yazın düşünüyorum ama snaırım kist olduğu için birwz prosedür uzaysbiliyomuş bakalım..

Insallah olmazsin yazin daha rahat olur senin icin cunku dinlenmek zorundadin ignelrrinin ilaclarinin saati var cok ayakta durmaman gerekiyor zaten hepi topu toplam 20 gunu buluyor yumurta buyutmrymis toplamaymis transfermis .

Laboquick canım yarın regl günü bakalım test bıraktım artık üstüne düştükçe olmuyor moralim hep bozuluyor bi var bi yok çıkıyor insanı stres ediyor
Canım 1 saat gectikten sonra bu testler 2. Çizgi çıkarıyor haberin olsun.bende devamlı cikiyor malesef hamile değilim henüz. Ama inşallah seninki bebis cizgisidir

Canım 1 saat gectikten sonra bu testler 2. Çizgi çıkarıyor haberin olsun.bende devamlı cikiyor malesef hamile değilim henüz. Ama inşallah seninki bebis cizgisidir
Daha öncede yaptım çıkmadı hiç bilmiyorum lh silikti dün bakmadım daha yarın regl günü işte doktora gitmeyi düşünüyorum rahim filmi için bilgi alıcam denk geliyor hep ovu gününe görünen sorunda yok neden olmuyor bilmiyorum bir senede en fazla 2 kez ovu gününü es geçmiştir hormonlarda normal 14 gün sabit faza göre denk geliyordu 2 aydırda ovu testiyle yakaladım yine aynı olmadı artık tüplerden şüphe ediyorum onda da temiz çıkarsa nasip değilmiş diyeceğim artık

Insallah olmazsin yazin daha rahat olur senin icin cunku dinlenmek zorundadin ignelrrinin ilaclarinin saati var cok ayakta durmaman gerekiyor zaten hepi topu toplam 20 gunu buluyor yumurta buyutmrymis toplamaymis transfermis .
İnş evet yazın daha rahat olur ama bazıları donmuş transfer yapıyomuş öylr olursa diye Bi görüşelim şimdiden diyoruz ama inş gerek kalmaz

Ben de yeni gebeyimmm baya erken öğrendimm

Canım eşin de baktirdi mı.Iste zamanını Allah biliyor bazen sorun olmasa da istediğimiz zamanda olmuyor.Allah verir gerekli testleri yaptir tabi sonra sabırla bekle ben inanıyorum olacak eninde sonunda

İyi geceler kızlar. İstanbul Avrupa yakasında özel ve devlet kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mı? Beklemekseni sen araştırıyodun, buldun mu içine sinen bir doktor?

Insallah uzun surmez hemencik hamiş olursun . Bebislerimle su an hicbir sıkıntı yok gozukuyor haftaya pazar test gunumuz insallah annelerine sıkı sıkı tutunmuslardir
Amin kuzucum inşallah olurum yerim ben kesin bi kız bir erkek koymuşlardır anneciklerine tutunsunlar yavrular ben ümitliyim senden ya

Yara falanmı var dedi canım doktor ☺
Hayır canım yara değil yumurtalıklarım ve rahmim iltihap doluymuş nasıl göremediler diyede şaşırdı zaten anormal bir akıntım var ve normal diyorlardı şuanda 50 gün geçti adet olamadım ilk defa böyle oldu yumurtana iltihap sarmış çatlamamış dedi inşallah kısa sürer tedavisi bakalım Salı öğreneceğim canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…