- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Artik dokunuyor bu konu bo yerden sonra ya .. tedavi falan dusunmuyor musunuz acaba sureci hizlandirmak icinAh cnm ah bende hepimize öyle dua ediyorum ki.. Aylardır bekliyoruz vardır Bi hikmeti mutlaka ama gerçekten çok zor.. Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkesin yanında yavrusu içim acıdı
Insallah hislerinde yanilmazsin
Korkunun ecele fyadasi yok ne yazikki kuzum korkmmaKorkuyorum
Öyle evetKorkunun ecele fyadasi yok ne yazikki kuzum korkmma
Bakcez gorcez artik ne olcekÖyle evetHayırlısı inşallah
Cnm ben zaten tedavi oluyorum eylülden beri doktora gidiyorum kistim var önce rahim filmi çekildim temiz çıktı. hormonlar eşimin değerleri de iyi çıktı. Bi ara Bi ilaç verdi doktorum kist küçüldü ama sonra yine büyüdü. Şimdi 3 ay oldu rahim filmi çekineli doktor daha fazla zaman kaybetme yaşın da var tüp bebek dedi adet olayım (inş olmam) ön görüşmeler yapıcaz merkezlerle. Yani öğretmen olduğum için transfer yazın düşünüyorum ama snaırım kist olduğu için birwz prosedür uzaysbiliyomuş bakalım..Artik dokunuyor bu konu bo yerden sonra ya .. tedavi falan dusunmuyor musunuz acaba sureci hizlandirmak icin
Insallah olmazsinCnm ben zaten tedavi oluyorum eylülden beri doktora gidiyorum kistim var önce rahim filmi çekildim temiz çıktı. hormonlar eşimin değerleri de iyi çıktı. Bi ara Bi ilaç verdi doktorum kist küçüldü ama sonra yine büyüdü. Şimdi 3 ay oldu rahim filmi çekineli doktor daha fazla zaman kaybetme yaşın da var tüp bebek dedi adet olayım (inş olmam) ön görüşmeler yapıcaz merkezlerle. Yani öğretmen olduğum için transfer yazın düşünüyorum ama snaırım kist olduğu için birwz prosedür uzaysbiliyomuş bakalım..
Laboquick canım yarın regl günü bakalım test bıraktım artık üstüne düştükçe olmuyor moralim hep bozuluyor bi var bi yok çıkıyor insanı stres ediyorMarka ne canım
Canım 1 saat gectikten sonra bu testler 2. Çizgi çıkarıyor haberin olsun.bende devamlı cikiyor malesef hamile değilim henüz. Ama inşallah seninki bebis cizgisidirLaboquick canım yarın regl günü bakalım test bıraktım artık üstüne düştükçe olmuyor moralim hep bozuluyor bi var bi yok çıkıyor insanı stres ediyor
Daha öncede yaptım çıkmadı hiç bilmiyorum lh silikti dün bakmadım daha yarın regl günü işte doktora gitmeyi düşünüyorum rahim filmi için bilgi alıcam denk geliyor hep ovu gününe görünen sorunda yok neden olmuyor bilmiyorum bir senede en fazla 2 kez ovu gününü es geçmiştir hormonlarda normal 14 gün sabit faza göre denk geliyordu 2 aydırda ovu testiyle yakaladım yine aynı olmadı artık tüplerden şüphe ediyorum onda da temiz çıkarsa nasip değilmiş diyeceğim artıkCanım 1 saat gectikten sonra bu testler 2. Çizgi çıkarıyor haberin olsun.bende devamlı cikiyor malesef hamile değilim henüz. Ama inşallah seninki bebis cizgisidir
İnşInsallah olmazsinyazin daha rahat olur senin icin cunku dinlenmek zorundadin ignelrrinin ilaclarinin saati var cok ayakta durmaman gerekiyor zaten hepi topu toplam 20 gunu buluyor yumurta buyutmrymis toplamaymis transfermis .
Ben de yeni gebeyimmm baya erken öğrendimmGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Şubat
@papatyakokankadin bat 6
@Bal0ncuk bat 8
@Elifimuratim bat 9
@pariko bat 11
@Feminas bat 13
@Duhahsen bat 13
@fionawoody bat 13
@eylem91 bat 14
@Sedooo bat 14
M Matrakhatun bat 19
@Ahenfatma bat 20
@MelodiminEsi bat 20
burcusami bat 22
@Baldanhatun bat 23
L Loriklorik bat 23
N Nana Ana bat 23
@Nurrn bat 25
@Tubaa9533 bat 25
@Ravza nur bat 27
@Kedi sever bat 28
Mart
@Maisiyah345 bat 1
fikoss bat 2
rosebatum bat 2
@Artemissisipi bat 3
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
Canım eşin de baktirdi mı.Iste zamanını Allah biliyor bazen sorun olmasa da istediğimiz zamanda olmuyor.Allah verir gerekli testleri yaptir tabi sonra sabırla bekle ben inanıyorum olacak eninde sonundaDaha öncede yaptım çıkmadı hiç bilmiyorum lh silikti dün bakmadım daha yarın regl günü işte doktora gitmeyi düşünüyorum rahim filmi için bilgi alıcam denk geliyor hep ovu gününe görünen sorunda yok neden olmuyor bilmiyorum bir senede en fazla 2 kez ovu gününü es geçmiştir hormonlarda normal 14 gün sabit faza göre denk geliyordu 2 aydırda ovu testiyle yakaladım yine aynı olmadı artık tüplerden şüphe ediyorum onda da temiz çıkarsa nasip değilmiş diyeceğim artık
İyiyiz canım sen nasılsınNapıyosunuz ballar ?
Iyi yaparsin bence protokolü ogrenirsin en azindanİnşevet yazın daha rahat olur ama bazıları donmuş transfer yapıyomuş öylr olursa diye Bi görüşelim şimdiden diyoruz ama inş gerek kalmaz
Amin kuzucum inşallah olurumInsallah uzun surmez hemencik hamiş olursun . Bebislerimle su an hicbir sıkıntı yok gozukuyor haftaya pazar test gunumuz insallah annelerine sıkı sıkı tutunmuslardir
Hayır canım yara değil yumurtalıklarım ve rahmim iltihap doluymuş nasıl göremediler diyede şaşırdı zaten anormal bir akıntım var ve normal diyorlardı şuanda 50 gün geçti adet olamadım ilk defa böyle oldu yumurtana iltihap sarmış çatlamamış dedi inşallah kısa sürer tedavisi bakalım Salı öğreneceğim canımYara falanmı var dedi canım doktor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?