Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kadar yanlış bişey işte insan oyalıyorlar ne demek gerek yok birazda kişi kendini daha iyi biliyor normal bi akıntı olmuyorki işte aynen kuzum inşallah gelir sağolasın

Bu arada iltihap geçtikten sonramı hamile kaldın canım

yaaa MaşAllah oğluna canım benim kızımda kardeş yokluğunu çok çekti çektirdi hala da her gün soruyor ne zmn gelecek diye zor benim ki isyan moduna bile geçmişti bı ara oturup ağlıyordu çok dua ediyorum niye olmuyor diye sonra trip atıyordu istemiyorum diye Rabb'im sağlıkla devam ettirirse insAllah nasip etti olacak insAllah o minik kalplerine kardeş sevgisi veren Rabbim nasip edecek insAllah inanıyorum hayırlı vakitte sağlıkla gelsin önemli olan testini gördüm canım hayırlısı olsun insAllah güzel sonuç olur insAllah
en azından sorunun belli olmasına sevindim canım çözüm odaklı olur insAllah artık doktorun Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah canım
Ah cnm ah bende hepimize öyle dua ediyorum ki.. Aylardır bekliyoruz vardır Bi hikmeti mutlaka ama gerçekten çok zor.. Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik herkesin yanında yavrusu içim acıdı
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip edecek insAllah canım vardır her şer gördüğümüzde bı hayır insAllah daha fazla bekletmez Rabbim

Bu arada iltihap geçtikten sonramı hamile kaldın canım
Benimki hamileykendi. Hamile olmadan öncede başka bi doktora gitmiştim, gebelik istiyorum, hormonlar filan herşeye bakılsın istiyorum demiştim, manyak kadın bakmadı bide beni sınır etmişti 1 tane çocuğum var, doğal olarak yine istiyorum, daha önce plesanta yapisikligi yaşadığım için diyo ki sen bebek isteme rahmin alınır. Çok sinir olmuştum. Hem istediğim testleri yapmadı hemde moralimi bozdu. Iyi diye gitmiştim hemde. Gerçekten bilgili tecrübe ve anlayışlı olması lazim doktorun.

Iki gebeligimde de bat tan 1 hafta önce alt gobegimde ağırlık gerginlik hissetmistim. Inşallah aynı şeydir

İyi geceler kızlar. İstanbul Avrupa yakasında özel ve devlet kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mı? Beklemekseni sen araştırıyodun, buldun mu içine sinen bir doktor?
Ben beylikdüzünde birinci hastanesine gidiyorum, riskli gebeyim, daha önce çok doktor gezdim şuan gittiğimden memnunum, çok ilgileniyor oluşabilcek sorunlara bakıyor. Ultrason muayenesi bile uzun sürüyor çok detaylı bakıyor. Daha öncede tüp bebek doktorluğu yaptığı için tüm sorunlara karşı daha bilgili olduğunu düşünüyorum. Biraz mesafeli ama isini iyi yapan bir doktor. Keşke diyorum gebelikten önce ona gitseydim, kontrol ettirseydim kendimi. Başka bi kaç doktora gitmiştim o zaman gebelik istiyorum demiştim ve daha öncesinde yaşadığım sorunları söylemiştim. Şuan yapıldak bişey yok demişlerdi. Bu doktorda şaşırdı nasıl hiç biseye bakmamışlar diye, aslında yapılcak şeyler varmış.

Teşekkür ederim canım. Hangi doktora gidiyorsun?

İyi geceler kızlar. İstanbul Avrupa yakasında özel ve devlet kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mı? Beklemekseni sen araştırıyodun, buldun mu içine sinen bir doktor?
Canım ben buldum iyi bir doktor hamileliğimden beri ona gidiyorum tanısıklarımda ona gidiyordu hep. Vital Hospital Dalga Dalgıçoğlu doktorumun adı ben memnunum canım

Anladım canım geçmiş olsun tedavisi vardır mutlaka inşallah hemencecik geçer

İnşallah kuzum cidden bende çok sevindim hayırlısı bakalım yine bi umut dünyası oğluşunun adını ne koydun sen
Umut da olmasa zaten nasil dayancaz ki
Valla ben Ali Asaf dusunuodum sonra babasi Mirza cikardi basimiza. Baklm nolcak

Ne zaman gitmeyi düşünüyosun canım kese için

Çarşamba sağlık ocağına gidicem canım. Haftaya pazartesi de devletten bi randevu aldım. Herhalde haftaya pazartesi kese görünür. Aslında ben medicalpark florya’ya gitmeyi düşünüyorum doğum için. Ama fiyatlar çok yüksek diye biliyorum. Doğum paketleri varmış, onları araştırıyorum. Daha önce kontrol için oraya gitmiştim hamile kalmadan önce. Bakalım, herşey inşallah güzel gider de, hastane de ayarlarız.

kizlar bende haftaya pazartesi ameliyat olcam Doktor aslinda gerek yok dedi ama ben icim rahat etsin istiyorum.. tüpler acikmi kapalimi diye bakilcak eger kapaliysa yada kist birseyler varsa hemen temizliceklermis.. Doktor ondan sonra hamile kalman da daha kolay olur dedi hersey temizlenince

canım geçmiş olsun
arkadaşım da olmuştu adını hatırlayamıyorum operasyonun ama h ile başlıyordu sanırım seninki nasıl

Hayırlısı oldun canım inşallah güzel geçecek hayırlısıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…