Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan acıdanmı bilmiyorum ama hiç olmayacak gibi geliyor
Umarm herşey yoluna girer
Konu ne olursa olsun olumszluklr ust uste oluncA bi tıkanma gelio insana. Normldr cnm. Guzel seyler hep beklenmedik vakitte gelmedi mi geldi. Belki simdiye kadr bi seyi nu kadar istemedin. Ondan da agir geliodur sana. Hemen olsn deil de hayrli zamnda olsun de hep. Simdilk onmli olan ikinzin de saglikli olmasi ve engellrrin kalkmasi. Ondan sonrasi Allha kalmis artk.

Hep diyorum Rabbim büyük
Geç olsun ama güç olmasın
Sağlıkla gelsin inşallah isteyen herkese

Benimki battan 4 gün önce belli olmuştu çok hafif çizgiydi ben ovulasyon yaptığım için yumurtlamadan 10 gün sonraya geliyor. Seninki düzensiz ise anlaması zor tabi
Telefondaki uygulamaya göre adet gelme gününe bakayım ozmn ona göre test yaparım herhalde

Batları gece ciceklerim cok bildirim var bakamadım tekrar bilgilendirirmisiniz beni
papatyakokankadin Bal0ncuk @pariko Feminas @Duhahsen fionawoody eylem91 S Sedooo

Hoşgeldiiiinnn gözümüz yollarda kaldııı
Hosbulduk balam ne yollar katettim sizlere ulasabilmek icin bir bilsenizzz
Tam 11 gündür maphus damlarındaaa banlardaaa kaldım sizlere gelecegim günle avuttum kendimi

Hosbulduk balam ne yollar katettim sizlere ulasabilmek icin bir bilsenizzz
Tam 11 gündür maphus damlarındaaa banlardaaa kaldım sizlere gelecegim günle avuttum kendimi
Sahi bu 11 gün eksikti bi yanın dimi ben 2 gündür kk ya giremiyordum müsait olmuyordum aklım hep buradaydı

Sahi bu 11 gün eksikti bi yanın dimi ben 2 gündür kk ya giremiyordum müsait olmuyordum aklım hep buradaydı
Hemde nasıl görsen gizli takipten cıkamadım sizleri bayada olaylar yasamıssınız ben yokken topik adımız degistirildi L Loriklorik ikizleri göbegine koyduuuuu
A Antoryum123 un regli gelmedi sorunu belli oldu F Fatma KTL size gecici analık yaptıııııı allah razı olsun
Baya entikalar yasadınız bebegim azcok gördüm el atamadım konulara cok üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…