Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlısı canım insAllah açıktır sağlıkla hamile kalırsın artık

Canım regl günü bugün agrılar var olucam belli randevu aldım hsg için gün bilgi isticem. Yani degerlendirilmesine bir sorun gözükmüyor olmasına ragmen 1 senedir neden olmuyor anlamadım hsg ile baktırıcam belki birşey var ama usg ile gözükmüyordur. Yine de temizse bırakıcam artık. Eşimle de konustum o da tecili vardı bozucak daha askere gitmedi okul için. Aradan çıksın madem dedik hem bende o süreçte toparlanırım biraz kafam dagılır. Bu hafta izin alıcak işlerini halledicek. O gidince bende biraz baba evinde kalır kafa dinlerim gezerim çocuga bakan olur derslerime agırlık veririm. Napayım

Hayırlısı olsun canım hakkınzda zaman iyi gelecek belki de hiç bı sorununuz yoksa vakti var demek ki herşey gönlünüzce olsun insAllah

Ali Asaf cok güzelmis
Benm de cok hosuma gitti de. Herifin kafasini karstrio bazilari yavastan bnm de kafam karsmio deil hanii.
Bence de baksinlr. Insllh gerek kalmaz acik ve temizdr her sey.
Nana'ya ne yaptınız
Müebbet hapis yedi
Nanaaa gör gooorrr . Senden habarlari yok birilerinin halâ. Ne biçem ciceklerisiniz ayip ayippp kac defadr konustk bu konuuyuuu

Aha ne kaçırdm bem abooo ayıp bama
Pühhg bana

Uvey anayim simdilk ama yine de kiyamadim leee ne haldesjn napiosn
Al isteee seni gidi seniiii
Nana anamızı unutmuyoruz
Kalbimizde yaşıyor
Ne yapaym ya c. Tesi günü herifin kontrolü var sperm için enfeksiyon geçtimi diye bakacaz
Sonra ilerleme yoksa ros testi yapılcak
Maddi manevi yıprandık
Tüp bebe parası kadar masraf yaptık yeminle

He hee unutmuoz de ama basina ne geldi de bi hafta sonradan
Esin de sifasini bulmustr insllhh. Cok istenenler hep bi masrafli yaa. Dunyanin kanunu malesef

He hee unutmuoz de ama basina ne geldi de bi hafta sonradan
Esin de sifasini bulmustr insllhh. Cok istenenler hep bi masrafli yaa. Dunyanin kanunu malesef
Keşke bnca masrafa tüp bebek yapsaydm dedim
Adam spermleri düzeltmeden nereye yapıyorsun tüp bebeği dedi
Lafı yedim oturdum
Benimde hayat sınavım buymuş

Keşke bnca masrafa tüp bebek yapsaydm dedim
Adam spermleri düzeltmeden nereye yapıyorsun tüp bebeği dedi
Lafı yedim oturdum
Benimde hayat sınavım buymuş
Rabbim daha kotusunu vermesin insllh. Bunlar duzelcek seyler Allhin izniyle. Bebisin geldgi zman ii ki simdi geldin deyin insllh ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…