- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Hadi hayırlısı canım insAllah açıktır sağlıkla hamile kalırsın artıkkizlar bende haftaya pazartesi ameliyat olcam Doktor aslinda gerek yok dedi ama ben icim rahat etsin istiyorum.. tüpler acikmi kapalimi diye bakilcak eger kapaliysa yada kist birseyler varsa hemen temizliceklermis.. Doktor ondan sonra hamile kalman da daha kolay olur dedi hersey temizlenince
Canım regl günü bugün agrılar var olucam belli randevu aldım hsg için gün bilgi isticem. Yani degerlendirilmesine bir sorun gözükmüyor olmasına ragmen 1 senedir neden olmuyor anlamadım hsg ile baktırıcam belki birşey var ama usg ile gözükmüyordur. Yine de temizse bırakıcam artık. Eşimle de konustum o da tecili vardı bozucak daha askere gitmedi okul için. Aradan çıksın madem dedik hem bende o süreçte toparlanırım biraz kafam dagılır. Bu hafta izin alıcak işlerini halledicek. O gidince bende biraz baba evinde kalır kafa dinlerim gezerim çocuga bakan olur derslerime agırlık veririm. Napayımyaaa MaşAllah oğluna canım benim kızımda kardeş yokluğunu çok çekti çektirdi hala da her gün soruyor ne zmn gelecek diye zor benim ki isyan moduna bile geçmişti bı ara oturup ağlıyordu çok dua ediyorum niye olmuyor diye sonra trip atıyordu istemiyorum diye Rabb'im sağlıkla devam ettirirse insAllah nasip etti olacak insAllah o minik kalplerine kardeş sevgisi veren Rabbim nasip edecek insAllah inanıyorum hayırlı vakitte sağlıkla gelsin önemli olan testini gördüm canım hayırlısı olsun insAllah güzel sonuç olur insAllah❤
Hayırlısı olsun canım hakkınzda zaman iyi gelecek belki de hiç bı sorununuz yoksa vakti var demek kiCanım regl günü bugün agrılar var olucam belli randevu aldım hsg için gün bilgi isticem. Yani degerlendirilmesine bir sorun gözükmüyor olmasına ragmen 1 senedir neden olmuyor anlamadım hsg ile baktırıcam belki birşey var ama usg ile gözükmüyordur. Yine de temizse bırakıcam artık. Eşimle de konustum o da tecili vardı bozucak daha askere gitmedi okul için. Aradan çıksın madem dedik hem bende o süreçte toparlanırım biraz kafam dagılır. Bu hafta izin alıcak işlerini halledicek. O gidince bende biraz baba evinde kalır kafa dinlerim gezerim çocuga bakan olur derslerime agırlık veririm. Napayım
Amin canım inşallah. Gitsin gelsin de bakalım stres etkiliyor belki iyi gelir ikimize de.Hayırlısı olsun canım hakkınzda zaman iyi gelecek belki de hiç bı sorununuz yoksa vakti var demek kiherşey gönlünüzce olsun insAllah
Inşallah test nezaman yapsam onuda bilmiyorum adetim zaten düzensizIki gebeligimde de bat tan 1 hafta önce alt gobegimde ağırlık gerginlik hissetmistim. Inşallah aynı şeydir
Benm de cok hosuma gitti de. Herifin kafasini karstrio bazilariAli Asaf cok güzelmis
Bence de baksinlr. Insllh gerek kalmaz acik ve temizdr her sey.kizlar bende haftaya pazartesi ameliyat olcam Doktor aslinda gerek yok dedi ama ben icim rahat etsin istiyorum.. tüpler acikmi kapalimi diye bakilcak eger kapaliysa yada kist birseyler varsa hemen temizliceklermis.. Doktor ondan sonra hamile kalman da daha kolay olur dedi hersey temizlenince
Nanaaa gör gooorrr . Senden habarlari yok birilerinin halâ. Ne biçem ciceklerisiniz ayip ayipppNana'ya ne yaptınız
Müebbet hapis yedi
Aha ne kaçırdm bemBenm de cok hosuma gitti de. Herifin kafasini karstrio bazilariyavastan bnm de kafam karsmio deil hanii.
Bence de baksinlr. Insllh gerek kalmaz acik ve temizdr her sey.
Nanaaa gör gooorrr . Senden habarlari yok birilerinin halâ. Ne biçem ciceklerisiniz ayip ayipppkac defadr konustk bu konuuyuuu
E valla ayip ki ne ayip . Kimse bole yapmadi yaniiiAha ne kaçırdm bemabooo ayıp bama
Pühhg bana
AbuuuuuE valla ayip ki ne ayip . Kimse bole yapmadi yaniii
Abuuuuu
Püh kaka bana
Anne şevkati işte yaaaayaaa ne vucdanli bi insanim yaaa. Uzuldm hemen sanaa. Gel gel sarilim sanaa. Uzulmee yavyuuummm insanlik haliii diyelim
Uvey anayim simdilk ama yine de kiyamadim leeeAnne şevkati işte yaaaa
Al isteeeYönetim istifa diyenlere inattttt
Nana biziii diskoya götürrrr
Uvey anayim simdilk ama yine de kiyamadim leeene haldesjn napiosn
Nana anamızı unutmuyoruzAl isteeeseni gidi seniiii
He hee unutmuoz de ama basina ne geldi de bi hafta sonradanNana anamızı unutmuyoruz
Kalbimizde yaşıyor
Ne yapaym yac. Tesi günü herifin kontrolü var sperm için enfeksiyon geçtimi diye bakacaz
Sonra ilerleme yoksa ros testi yapılcak
Maddi manevi yıprandık
Tüp bebe parası kadar masraf yaptık yeminle
Keşke bnca masrafa tüp bebek yapsaydm dedimHe hee unutmuoz de ama basina ne geldi de bi hafta sonradan
Esin de sifasini bulmustr insllhh. Cok istenenler hep bi masrafli yaa. Dunyanin kanunu malesef
Rabbim daha kotusunu vermesin insllh. Bunlar duzelcek seyler Allhin izniyle. Bebisin geldgi zman ii ki simdi geldin deyin insllh ❤Keşke bnca masrafa tüp bebek yapsaydm dedim
Adam spermleri düzeltmeden nereye yapıyorsun tüp bebeği dedi
Lafı yedim oturdum
Benimde hayat sınavım buymuş
İnşallah rabbim kucağımı boş bırakmasınRabbim daha kotusunu vermesin insllh. Bunlar duzelcek seyler Allhin izniyle. Bebisin geldgi zman ii ki simdi geldin deyin insllh ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?