Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbulduk balam ne yollar katettim sizlere ulasabilmek icin bir bilsenizzz
Tam 11 gündür maphus damlarındaaa banlardaaa kaldım sizlere gelecegim günle avuttum kendimi
Dilee kolay koca 11 gün çok şükür ki şimdi buradasın bizi bırakma bida

Hafi bende diyim bu ay femara +ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım cuma günü ilk günümdü ama bu ay özel olarak pozisyondur falan bunlarla uğraşmıyorum akışına bıraktım canım isteyince ilişki yaşıyorum bide o kadar yoğun geçiriyorum ki hamilelik belirtileri aramaya fırsatım olmuyo en güzel tarafı bu

İnsallah gizli derdiniz dermanı bu ignelerdedir bebegim yaaaa nasıl mutlu olurum hepimiz gebe olalım da artık rahat rahat konusabilsin sayfamızdaki bebislilerimiz
Catladıgını hissettinmi ayrıca ovü testide yapıyormusum balam?

Dilee kolay koca 11 gün çok şükür ki şimdi buradasın bizi bırakma bida
Bırakmam cicegim kendime söz verdim kendi topigimden baska bir topige yorum yapmayacam fitnelere uymayacam
Sizlerin derdi daha önemli cünki

Ben ovü testi yapmıyorum kuzum kendim anlıyorum çatladığını evet bu ay çatladı ovitrelleyi yaptığım gün çatladı ama ben ilişkiyi 36 saat sonra yaşadım ben de artık bu bebenın koliklerine napabilirim faslına geçmek istiyorum kuzum

Kolikler neymiski
Okadar bebegim yok yani
Peki catlatmadan sonra akıntı durumun oldumu bebegim suan varmı gelisme istemesende farkediyormusun hani

Merhabalar arkadaşlar 29 haftalık hamileyim 5 gündür boğaz ağrısı ve bademcik şişmesi sorunum var ne yapsam geçmedi aşırı derecede mide bulantısı oluyor 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak korktuğum için fazla bitkisel üründe ilaç kullanmak çekiniyorum. Limon . portakal. Elma sirkesi .bal tarçın limon sirke karışımı.ihlamur tuzlu su gargara ne denediysem geçmedi üstüne iyice arttı kulağıma ağrı vurmaya başladı ne yapabilirim acil yardım ihtiyaç var

Nanacım hoş geldin canısı bir daha tartışmaya girme bu kez hepten silecekler seni lorikcimden umutluyuz ya oda anneler klübüne katıldı bence darısı bize

İnşallah canım benim Allah razı olsun

Çok haklısın tecrübeli de olsa çok ihmal ediyorlar normal görüyorlar işini severek hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın Rabbim bizi Allah yardımcımız olsun

Kiiiiizzzzzzzzz hosgeldin gitme bir daha sen yokkken neler oldu neler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…