- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Dilee kolay koca 11 günHosbulduk balam ne yollar katettim sizlere ulasabilmek icin bir bilsenizzz
Tam 11 gündür maphus damlarındaaa banlardaaa kaldım sizlere gelecegim günle avuttum kendimi
Hafi bende diyim bu ay femara +ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım cuma günü ilk günümdü ama bu ay özel olarak pozisyondur falan bunlarla uğraşmıyorum akışına bıraktım canım isteyince ilişki yaşıyorum bide o kadar yoğun geçiriyorum ki hamilelik belirtileri aramaya fırsatım olmuyo en güzel tarafı buHemde nasıl görsen gizli takipten cıkamadım sizleri bayada olaylar yasamıssınız ben yokken topik adımız degistirildiL Loriklorik ikizleri göbegine koyduuuuu
A Antoryum123 un regli gelmedi sorunu belli olduF Fatma KTL size gecici analık yaptıııııı allah razı olsun
Baya entikalar yasadınız bebegim azcok gördüm el atamadım konulara cok üzüldüm
İnsallah gizli derdiniz dermanı bu ignelerdedir bebegim yaaaa nasıl mutlu olurum hepimiz gebe olalım da artık rahat rahat konusabilsin sayfamızdaki bebislilerimizHafi bende diyim bu ay femara +ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım cuma günü ilk günümdü ama bu ay özel olarak pozisyondur falan bunlarla uğraşmıyorum akışına bıraktım canım isteyince ilişki yaşıyorum bide o kadar yoğun geçiriyorum ki hamilelik belirtileri aramaya fırsatım olmuyo en güzel tarafı bu
Bırakmam cicegim kendime söz verdim kendi topigimden baska bir topige yorum yapmayacam fitnelere uymayacamDilee kolay koca 11 günçok şükür ki şimdi buradasın bizi bırakma bida
Ben ovü testi yapmıyorum kuzum kendim anlıyorum çatladığını evet bu ay çatladı ovitrelleyi yaptığım gün çatladı ama ben ilişkiyi 36 saat sonra yaşadım ben de artık bu bebenın koliklerine napabilirim faslına geçmek istiyorum kuzumİnsallah gizli derdiniz dermanı bu ignelerdedir bebegim yaaaa nasıl mutlu olurum hepimiz gebe olalım da artık rahat rahat konusabilsin sayfamızdaki bebislilerimiz
Catladıgını hissettinmi ayrıca ovü testide yapıyormusum balam?
Kolikler neymiskiBen ovü testi yapmıyorum kuzum kendim anlıyorum çatladığını evet bu ay çatladı ovitrelleyi yaptığım gün çatladı ama ben ilişkiyi 36 saat sonra yaşadım ben de artık bu bebenın koliklerine napabilirim faslına geçmek istiyorum kuzum
Nanacım hoş geldin canısı bir daha tartışmaya girme bu kez hepten silecekler seniHemde nasıl görsen gizli takipten cıkamadım sizleri bayada olaylar yasamıssınız ben yokken topik adımız degistirildiL Loriklorik ikizleri göbegine koyduuuuu
A Antoryum123 un regli gelmedi sorunu belli olduF Fatma KTL size gecici analık yaptıııııı allah razı olsun
İnşallah canım benim Allah razı olsunyaaa MaşAllah oğluna canım benim kızımda kardeş yokluğunu çok çekti çektirdi hala da her gün soruyor ne zmn gelecek diye zor benim ki isyan moduna bile geçmişti bı ara oturup ağlıyordu çok dua ediyorum niye olmuyor diye sonra trip atıyordu istemiyorum diye Rabb'im sağlıkla devam ettirirse insAllah nasip etti olacak insAllah o minik kalplerine kardeş sevgisi veren Rabbim nasip edecek insAllah inanıyorum hayırlı vakitte sağlıkla gelsin önemli olan testini gördüm canım hayırlısı olsun insAllah güzel sonuç olur insAllah❤
en azından sorunun belli olmasına sevindim canım çözüm odaklı olur insAllah artık doktorun Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah canım❤
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip edecek insAllah canım vardır her şer gördüğümüzde bı hayır insAllah daha fazla bekletmez Rabbim
Çok haklısın tecrübeli de olsa çok ihmal ediyorlar normal görüyorlar işini severek hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın Rabbim bizi Allah yardımcımız olsunBenimki hamileykendi. Hamile olmadan öncede başka bi doktora gitmiştim, gebelik istiyorum, hormonlar filan herşeye bakılsın istiyorum demiştim, manyak kadın bakmadı bide beni sınır etmişti 1 tane çocuğum var, doğal olarak yine istiyorum, daha önce plesanta yapisikligi yaşadığım için diyo ki sen bebek isteme rahmin alınır. Çok sinir olmuştum. Hem istediğim testleri yapmadı hemde moralimi bozdu. Iyi diye gitmiştim hemde. Gerçekten bilgili tecrübe ve anlayışlı olması lazim doktorun.
Üçüde çok güzel hangisinin anlamı güzelse o olabilir adıyla çok yaşasın minnakUmut da olmasa zaten nasil dayancaz ki
Valla ben Ali Asaf dusunuodum sonra babasi Mirza cikardi basimiza. Baklm nolcak
İnşallah canısı hayırlısı bakalımAnladım canım geçmiş olsun tedavisi vardır mutlaka inşallah hemencecik geçer
Kiiiiizzzzzzzzz hosgeldin gitme bir dahaHemde nasıl görsen gizli takipten cıkamadım sizleri bayada olaylar yasamıssınız ben yokken topik adımız degistirildiL Loriklorik ikizleri göbegine koyduuuuu
Nana müebbet yedin sandıkBatları gece ciceklerim cok bildirim var bakamadım tekrar bilgilendirirmisiniz beni
@papatyakokankadinBal0ncuk @pariko @Feminas @Duhahsen @fionawoody @eylem91 @Sedooo
Saolasin cnm bnmÜçüde çok güzel hangisinin anlamı güzelse o olabilir adıyla çok yaşasın minnak
Ayyy tipe bak helee bide iftira atioNana müebbet yedin sandık
Sen yokken ze el koydu fatma
Ii yedin haaaTOOOPİİİKKKK EVİNİİİİİİZZZZZZZZ
NANA
ANANIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ulaaa ulaaaaa  gerckten yolaydim da bole ifitralra maruz kalmasydim
Yaaaa hoşgeldin çiçeğim çok özlettinTOOOPİİİKKKK EVİNİİİİİİZZZZZZZZ
NANA
ANANIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?