- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.583
- 198
Allahım sen bana üçüz nasip et
Etde yerimde durayım
Millet anca kendi derdine yansinBende hep ikiz istiyorum herkes bana delirmişim gibi bakıyor ikiz istiyorum deyince
Benimde hayalim ikizBende hep ikiz istiyorum herkes bana delirmişim gibi bakıyor ikiz istiyorum deyince
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah ama ikiz iyidir ben ikizde kalıyorum artıran varsa buyursunBenimde hayalim ikiz
Ama çıtayı yükselttim üçüz istiyorum
Bunca sorundan sonra razıym üçüz dördüzRabbim gönlüne göre versin canım inşallah ama ikiz iyidir ben ikizde kalıyorum artıran varsa buyursun
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Millet anca kendi derdine yansinagzi olan konusmadan duramio zaten.
Senn de tedavin hayrli olsn cnm. Rabbim tamamina erdrsin hayrlisiyla insllh
Aramiza hosgeldin canimm yineeBatları gece ciceklerim cok bildirim var bakamadım tekrar bilgilendirirmisiniz beni
papatyakokankadin Bal0ncuk @pariko @Feminas @Duhahsen @fionawoody eylem91 @Sedooo
oooo çıta gittikçe yükseliyorBunca sorundan sonra razıym üçüz dördüz
Yav sen nerelerdesin bundan sonra gidersen görüşürüm ben seninleTOOOPİİİKKKK EVİNİİİİİİZZZZZZZZ
NANA
ANANIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kolik bebelerin ilk doğduğu zamanlarda günün belli saati başlayan ağlama krizleriKolikler neymiski
Okadar bebegim yok yani
Peki catlatmadan sonra akıntı durumun oldumu bebegim suan varmı gelisme istemesende farkediyormusun hani
Hayırlı olsun insallah hangi igneleri kullaniyorsunnanacım ben regli oldum tüp bebek iğnelerine başladım bugün 6. günüm :)
perşembe gününden beri gonal-f kullanıyorum canım dünde centredite diye bi iğneye başladım koldan yapılan.Hayırlı olsun insallah hangi igneleri kullaniyorsun
Hayirlisi olsun ınsalllahhh :) ben de transfer oldum bekliyorumperşembe gününden beri gonal-f kullanıyorum canım dünde centredite diye bi iğneye başladım koldan yapılan.
Hoşgeldin kuzum çiçeğim çok özledik çokTOOOPİİİKKKK EVİNİİİİİİZZZZZZZZ
NANA
Amin cümlemizin insallahÇok haklısın tecrübeli de olsa çok ihmal ediyorlar normal görüyorlar işini severek hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın Rabbim bizi Allah yardımcımız olsun
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız sıkı sıkı tutunsun inşallah sana ne zaman test yaptırcanHayirlisi olsun ınsalllahhh :) ben de transfer oldum bekliyorum
Insallahhh tutunsunlarhayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız sıkı sıkı tutunsun inşallah sana ne zaman test yaptırcan
hadi hayırlısı kuzucum bu yumurta toplama ve transfer zormu kuzum ağrı acı oluyormu?Insallahhh tutunsunlarpazar gunu test günüm
Ayyyyy çok şükür nerdesin yaaa valla özledikkk gitme bir daha bir yerlereeeeTOOOPİİİKKKK EVİNİİİİİİZZZZZZZZ
NANA
Yumurta toplamadan sonra benim cok agrim oldu nerdeyse 3 gun sürdü agridan agladigimi bilirim ama kisiden kisiye değişebilir bu durum seni korkutmak istemem . Geceleri uyuyamadim iki buklum yürüdüm hep cok zordu benim icin yumurta toplama islemi .zaten anestezi altinda tpluyorlar aci falan hiisetmiyorsun .hadi hayırlısı kuzucum bu yumurta toplama ve transfer zormu kuzum ağrı acı oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?