Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolikler neymiski
Okadar bebegim yok yani
Peki catlatmadan sonra akıntı durumun oldumu bebegim suan varmı gelisme istemesende farkediyormusun hani
Kolik bebelerin ilk doğduğu zamanlarda günün belli saati başlayan ağlama krizleri bende doğurduğumdan değil çevredekilerden biliyorum çatlamadan sonra akıntım geldinondan biliyorum çatladığını saten ama belirti aramıyorum bu sefer vücuduma hiç kulak vermiyorum

hadi hayırlısı kuzucum bu yumurta toplama ve transfer zormu kuzum ağrı acı oluyormu?
Yumurta toplamadan sonra benim cok agrim oldu nerdeyse 3 gun sürdü agridan agladigimi bilirim ama kisiden kisiye değişebilir bu durum seni korkutmak istemem . Geceleri uyuyamadim iki buklum yürüdüm hep cok zordu benim icin yumurta toplama islemi .zaten anestezi altinda tpluyorlar aci falan hiisetmiyorsun .
Transfer de hic zor degil inanki orda bebeginin oldugunu biliyorsun ya o sana güç destek oluyor ben transfer olurken aglamaya basladim odaya gecene kadar acidan degil karisik duygular icinde oluyor insan o zaman Rabbim bi an evvel nasip etsin insallah saglikli bir sekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…