- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım bende bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım bende napıcagımı bilmiyorum bol bol ballı limonlu şeyler içmek lazım sanırım umarım geçerMerhabalar arkadaşlar 29 haftalık hamileyim 5 gündür boğaz ağrısı ve bademcik şişmesi sorunum var ne yapsam geçmedi aşırı derecede mide bulantısı oluyor 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak korktuğum için fazla bitkisel üründe ilaç kullanmak çekiniyorum. Limon . portakal. Elma sirkesi .bal tarçın limon sirke karışımı.ihlamur tuzlu su gargara ne denediysem geçmedi üstüne iyice arttı kulağıma ağrı vurmaya başladı ne yapabilirim acil yardım ihtiyaç var
Amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alalım.Yumurta toplamadan sonra benim cok agrim oldu nerdeyse 3 gun sürdü agridan agladigimi bilirim ama kisiden kisiye değişebilir bu durum seni korkutmak istemem . Geceleri uyuyamadim iki buklum yürüdüm hep cok zordu benim icin yumurta toplama islemi .zaten anestezi altinda tpluyorlar aci falan hiisetmiyorsun .
Transfer de hic zor degil inanki orda bebeginin oldugunu biliyorsun ya o sana güç destek oluyor ben transfer olurken aglamaya basladimodaya gecene kadar acidan degil karisik duygular icinde oluyor insan o zaman Rabbim bi an evvel nasip etsin insallah saglikli bir sekilde
Insalllahhhh rabbim bizleri de sevindirsin . Totom mafoldu oturamiyorum ignelerden dolayi☺ insallah pozitif sonuc alirim da kurtulurum ignelerdenAmin canım inşallah hayırlı sonuçlar alalım.
ay bizi o iğneler maffetti zaten kuzum sonu iyi olsunda napalım katlanıyoruz.Insalllahhhh rabbim bizleri de sevindirsin . Totom mafoldu oturamiyorum ignelerden dolayi☺ insallah pozitif sonuc alirim da kurtulurum ignelerden
Sonu iyi olsun katlaniriz her seyine . Saglikli tutunsunlar insallahay bizi o iğneler maffetti zaten kuzum sonu iyi olsunda napalım katlanıyoruz.
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum.Sonu iyi olsun katlaniriz her seyine . Saglikli tutunsunlar insallah
Kac tane yumurtan var su anİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum.
Dün gittim kuzum ama doktor net şu kadar demedi o yardımcısına not aldırırken duydum doğru duyduysam 10 tane falan galiba 10-11 mm boylarındaKac tane yumurtan var su an
Insallah guzel devam eder icleri dolu dolu kaliteli olurlarDün gittim kuzum ama doktor net şu kadar demedi o yardımcısına not aldırırken duydum doğru duyduysam 10 tane falan galiba 10-11 mm boylarında
dün 5. gündü canım perşembe günü başladım iğneye 5. gün için iyi galiba demi?Insallah guzel devam eder icleri dolu dolu kaliteli olurlariyi sayisi
Evet iyi boyle . Benim 10.gunde toplama oldudün 5. gündü canım perşembe günü başladım iğneye 5. gün için iyi galiba demi?
Ay yarın tekrar bakıcaklar bakalım ne dicekler kuzum.Evet iyi boyle . Benim 10.gunde toplama oldu
Nerde yaptiriyorsunAy yarın tekrar bakıcaklar bakalım ne dicekler kuzum.
ankarada zübeyde hanım hastanesinde canımNerde yaptiriyorsun
Hayirlisi olsun insallahhankarada zübeyde hanım hastanesinde canım
Amin canım hepimiz için inşallahHayirlisi olsun insallahh
Canim yeni bat 11 net yok haber edemedimBatları gece ciceklerim cok bildirim var bakamadım tekrar bilgilendirirmisiniz beni
papatyakokankadin @Bal0ncuk @pariko Feminas @Duhahsen @fionawoody @eylem91 @Sedooo
Anaa gizli okuyucumuz varmisMerhaba arkadaşlar sohbetinize bayıldım. Gebe olanlara Rabbim sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum yapabilmeyi nasip etsin.Gebiş olmayı bekleyenlere de en kısa zaman da nasip etsin. Bende 30 haftalık gebeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?