Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anaa gizli okuyucumuz varmis ne zmndan beri okuyon kiz bizi. Dogum tarihimiz de ayniymis. Sen de hayrla dogur insllh
Bugün okumaya başladım. Geçmişi de okudum biraz. Muhabbet açtıkça geriye döndüm.evet ikimizinde aynı ama ben 34 haftada doğuracam. İnşallah daha erken olmaz.

Lorikcim biseyi merak ediyorum, sence aşılama mi zor, tüp bebek mi??

Evet başından beri tüp bebek kanamalarım oluyor. İkiz gebelik suyum geldi. Şuan hastanede yatıyorum.
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Benimde ilk kızımda hep kanamam vardı, 28.hafta civarı suyum gelmeye başladı. Tabi iğne yaptı doktor 2 tane ciğer geliştirici gerisini yatağı geçirdim 35+1 de sancılanma ile doğum gerceklesti. Kizim hiç kuveze girmedi çok şükür sende canını hiç sıkma, sağ-salim kucağına alirsin inşallah

Hadi yaa baya erken gelmis . Allh saglikli bi sekilde kucagina almyi nasip etsin. Suyun birden mi geldi nasil fark ettin
Evet birden afedersin çiş yapar gibi geldi. Hamd olsun bebeklerin suları iyi. Amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok zor ben 10 yıl sonra buldum hmd olsun

Rabbim kızına sağlık sıhhat versin. İnşallah bizde görürüz o günleri. Ciğer geliştirici iğneyi 28. Hafta da yaptılar birde 30. Hafta da hayırlısı olsun inşallah dua edin

Vallaha ben de sasirdim tam banlanmiyoruz eheheh diye kikirdiyordunuz bi baktim gri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…