Bugün okumaya başladım. Geçmişi de okudum biraz. Muhabbet açtıkça geriye döndüm.evet ikimizinde aynı ama ben 34 haftada doğuracam. İnşallah daha erken olmaz.Anaa gizli okuyucumuz varmisne zmndan beri okuyon kiz bizi. Dogum tarihimiz de ayniymis. Sen de hayrla dogur insllh
Aaa neden cnm hayrola. Hep riskli miydi seninBugün okumaya başladım. Geçmişi de okudum biraz. Muhabbet açtıkça geriye döndüm.evet ikimizinde aynı ama ben 34 haftada doğuracam. İnşallah daha erken olmaz.
Evet başından beri tüp bebek kanamalarım oluyor. İkiz gebelik suyum geldi. Şuan hastanede yatıyorum.Aaa neden cnm hayrola. Hep riskli miydi senin
Cok gecmis olsun insallahhhjjEvet başından beri tüp bebek kanamalarım oluyor. İkiz gebelik suyum geldi. Şuan hastanede yatıyorum.
Nanaaaaamm çiçeğim hoş geldinnn cok özledik seni yaaa nerelerde kaldın sennBatları gece ciceklerim cok bildirim var bakamadım tekrar bilgilendirirmisiniz beni
@papatyakokankadin @Bal0ncukOriana @Feminas @Duhahsen @fionawoody @eylem91 @Sedooo
Hadi yaaEvet başından beri tüp bebek kanamalarım oluyor. İkiz gebelik suyum geldi. Şuan hastanede yatıyorum.
Lorikcim biseyi merak ediyorum, sence aşılama mi zor, tüp bebek mi??Yumurta toplamadan sonra benim cok agrim oldu nerdeyse 3 gun sürdü agridan agladigimi bilirim ama kisiden kisiye değişebilir bu durum seni korkutmak istemem . Geceleri uyuyamadim iki buklum yürüdüm hep cok zordu benim icin yumurta toplama islemi .zaten anestezi altinda tpluyorlar aci falan hiisetmiyorsun .
Transfer de hic zor degil inanki orda bebeginin oldugunu biliyorsun ya o sana güç destek oluyor ben transfer olurken aglamaya basladimodaya gecene kadar acidan degil karisik duygular icinde oluyor insan o zaman Rabbim bi an evvel nasip etsin insallah saglikli bir sekilde
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Benimde ilk kızımda hep kanamam vardı, 28.hafta civarı suyum gelmeye başladı. Tabi iğne yaptı doktor 2 tane ciğer geliştirici gerisini yatağı geçirdim 35+1 de sancılanma ile doğum gerceklesti. Kizim hiç kuveze girmedi çok şükür sende canını hiç sıkma, sağ-salim kucağına alirsin inşallahEvet başından beri tüp bebek kanamalarım oluyor. İkiz gebelik suyum geldi. Şuan hastanede yatıyorum.
Az kaldı azCok gecmis olsun insallahhhjjAllah nasip ederse benim de ikiz olucak ama daha kan vermedim belli degil sonucum
İnşAllah ikiz olur canım benim Rabbim gönlüne göre versin. Ne zamn kan vereceksinCok gecmis olsun insallahhhjjAllah nasip ederse benim de ikiz olucak ama daha kan vermedim belli degil sonucum
Asilama cokk kollaaayyyLorikcim biseyi merak ediyorum, sence aşılama mi zor, tüp bebek mi??
Evet birden afedersin çiş yapar gibi geldi. Hamd olsun bebeklerin suları iyi. Amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok zor ben 10 yıl sonra buldum hmd olsunHadi yaabaya erken gelmis . Allh saglikli bi sekilde kucagina almyi nasip etsin. Suyun birden mi geldi nasil fark ettin
Rabbim kızına sağlık sıhhat versin. İnşallah bizde görürüz o günleri. Ciğer geliştirici iğneyi 28. Hafta da yaptılar birde 30. Hafta da hayırlısı olsun inşallah dua edinGeçmiş olsun Allah şifa versin. Benimde ilk kızımda hep kanamam vardı, 28.hafta civarı suyum gelmeye başladı. Tabi iğne yaptı doktor 2 tane ciğer geliştirici gerisini yatağı geçirdim 35+1 de sancılanma ile doğum gerceklesti. Kizim hiç kuveze girmedi çok şükür sende canını hiç sıkma, sağ-salim kucağına alirsin inşallah
2 tane transfer edildi. Bu pazar gunu insallah test günümİnşAllah ikiz olur canım benim Rabbim gönlüne göre versin. Ne zamn kan vereceksin
Az kaldi hikayem mutlu sonla biticek insallahEvet gelecek halay çekcez burda
Vallaha ben de sasirdim tam banlanmiyoruz eheheh diye kikirdiyordunuz bi baktim gri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?