Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar Cumamız mübarek olsun Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin insAllah
Nanacim senin lh testini lorikim senin de HCG testini heyecanla bekliyorum N Nana Ana L Loriklorik
Günaydın hayırlı cumalar ciceklerim
Benim icin gün yeni baslıyor ilk idrarla lhı yapsam olurmu? İkinci idrar dersen anca aksama dogru yapabilirim sıvı alımını durdurmayı kuzum

Günaydın canım hadi hayırlısı olsun bebeklerini hazırlayıp versinler sana insallah
Nana ne demis erkenden test yapmayın hayal kırıklıgı yasamayın stres sinyalleri göndermeyin beyine demis
Keşke ya keşke inşallahhh bekliyoruz bakalım biriktirdim biraz sonra tatilde yedim sil baştan başladık birikime
Tez biriktirinde yemeyin artık parayı tatillerde
Hanımlar merhaba... büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. 10 gün kadar gecikti regl dönemim. Sonra regl oldum ve 16 gündür devam ediyor
düsük baslangıcın olabilir acilen doktora gitmelisin kanamanın bitmesini bekleme sakın

Aynı şeyi istiyorum da araya bişey giriyor para gidiyor illaki valla hayırlısı bakalım biraz daha bekleyeyim aynı stresli sürece girmeyede korkuyorum galiba aklıma gelşnce halen acır karnım

Aynı şeyi istiyorum da araya bişey giriyor para gidiyor illaki valla hayırlısı bakalım biraz daha bekleyeyim aynı stresli sürece girmeyede korkuyorum galiba aklıma gelşnce halen acır karnım
Bebege kavusunca tüm yasanan sıkıntılar unutulur evelallah ne kadar cabuk biriktirirsenin okadar rahatlarsınız aslında balam

Bebege kavusunca tüm yasanan sıkıntılar unutulur evelallah ne kadar cabuk biriktirirsenin okadar rahatlarsınız aslında balam
Havaların ısınmasını bekliyorum biraz bikaç ay sonra düşünüyorum kredi çekcez büyük ihtimal zaten ondan takmıyorum bu ara saldım iyice

Günaydın hayırlı cumalar ciceklerim
Benim icin gün yeni baslıyor ilk idrarla lhı yapsam olurmu? İkinci idrar dersen anca aksama dogru yapabilirim sıvı alımını durdurmayı kuzum
Canım tuvalete çıktın mı ilk idrar pek olmasa daha iyi aslında cnm bı saatcik dyaan kız sıvı almadan nolcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…