Biraz abartmıyormusunHer sey serbest olmali yaa. Olmi olee
canım herkes erken ogrencek diye birşey yok gösteremiyordr ya da doktorun emin olmadan söylemek istemiyordur benim 13+6 da tahmin yaptı mesela ama ben emin değilim tabi yine bekliyorum değişedebilirKızlar nasılsınız bayadır giremedim benim.bebek cinsiyet hala bilmiyorum komşumuz benden sonra hamile.kaldi o doktoru demiş kız falan acaba benim doktor mu iyi değil diyorum 15. Haftayiz
canım devam et sen yapmaya sıvı alımına saatlere dikkat ediyorsan sıkıntı yok birden de koyulasabilirEki Görüntüle 2593926
Sizce kaç güne yumurtlama olur anlamıyorum koyulaşınca onu anladım da kaç güne sizce?
sağol canımCok tatlı olmus balam güle oynaya eskitsin insallah
Evet canım battan önceydiSenin lh ne zaman silik gözükmüstü bebegim battan öncemiydiFit mutlu anne
Yarın lhımı yorumlarsın ozaman degilmi cicegimcanım herkes erken ogrencek diye birşey yok gösteremiyordr ya da doktorun emin olmadan söylemek istemiyordur benim 13+6 da tahmin yaptı mesela ama ben emin değilim tabi yine bekliyorum değişedebilir
canım devam et sen yapmaya sıvı alımına saatlere dikkat ediyorsan sıkıntı yok birden de koyulasabilir
sağol canım
Evet canım battan önceydi
Tabiki tatlim atarsın bakarız insAllah güzel bı lh görürüzYarın lhımı yorumlarsın ozaman degilmi cicegim
Sınırli yorum yapmak kadar kotu bisey var miBiraz abartmıyormusun
İnsallah birtanemTabiki tatlim atarsın bakarız insAllah güzel bı lh görürüz
Sana ban iyi geldi galiba rahattı kogusunSınırli yorum yapmak kadar kotu bisey var misenin dedginde yine sınir var olmaz kii
Sağol bebeğimNasıl istersen kuzum 28ine düzenledim ben simdi
Sıcak tut kendini diyordun bugün bana sana aynı ögüdü veriyorum balamAy ya bana grip geliyor sanırım baş ağrısı var fazla fazla sürekli hapşıriyorum uyumuştm yine uyandım su an da hem uykum var hem uyuyamıyorum resmen
Ne kadarda benBen geldiiiiiiimmm kızlar napyorsunuz bitirecem diye popom yere diş geçirse de ben kazandım bitti minnoşyenice yatağıma yattım şükür sizler napyorsunuz
Yok yaaa hic cekilcek gibi dejldi vallaSana ban iyi geldi galiba rahattı kogusun
Yaaa maaassaaalllaahhhhNe kadarda benbende yapiyprum benimkide ceket olacak inşallah
ediyorum canım ama eve girdi mi gelmeden gitmiyor eşim rahatsızdi uzak dursakta bulaştıSıcak tut kendini diyordun bugün bana sana aynı ögüdü veriyorum balamsaka biryana gecmis olsun dikkat et sen iki canlısın
ayy çok tatlı gözüküyor emeğine sağlık canım kolay gelsinNe kadarda benbende yapiyprum benimkide ceket olacak inşallah
Günaydın canım Cumamız mübarek olsunGununuz aydin bereketli huzurlu olsun canmcimlar. Ruyamda yine yemekler gordumama yiyemeden uyandim icimde kaldi. neysaam hayrli cumalar
Dunun aynisi oldu yine golge var benim çişim mi sıkıntılı test mi bozuk anlamiyorumGünaydın kızlarCumamız mübarek olsun Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin insAllah ❤
Nanacim senin lh testini lorikim senin de HCG testini heyecanla bekliyorumN Nana Ana L Loriklorik
At hele ne bilim kız testlerde sıkıntı da olabilirDunun aynisi oldu yine golge var benim çişim mi sıkıntılı test mi bozuk anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?