Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar nasılsınız bayadır giremedim benim.bebek cinsiyet hala bilmiyorum komşumuz benden sonra hamile.kaldi o doktoru demiş kız falan acaba benim doktor mu iyi değil diyorum 15. Haftayiz
canım herkes erken ogrencek diye birşey yok gösteremiyordr ya da doktorun emin olmadan söylemek istemiyordur benim 13+6 da tahmin yaptı mesela ama ben emin değilim tabi yine bekliyorum değişedebilir
Eki Görüntüle 2593926
Sizce kaç güne yumurtlama olur anlamıyorum koyulaşınca onu anladım da kaç güne sizce?
canım devam et sen yapmaya sıvı alımına saatlere dikkat ediyorsan sıkıntı yok birden de koyulasabilir
Cok tatlı olmus balam güle oynaya eskitsin insallah
sağol canım
Senin lh ne zaman silik gözükmüstü bebegim battan öncemiydi Fit mutlu anne
Evet canım battan önceydi

Yarın lhımı yorumlarsın ozaman degilmi cicegim

Ay ya bana grip geliyor sanırım baş ağrısı var fazla fazla sürekli hapşıriyorum uyumuştm yine uyandım su an da hem uykum var hem uyuyamıyorum resmen

Ay ya bana grip geliyor sanırım baş ağrısı var fazla fazla sürekli hapşıriyorum uyumuştm yine uyandım su an da hem uykum var hem uyuyamıyorum resmen
Sıcak tut kendini diyordun bugün bana sana aynı ögüdü veriyorum balam saka biryana gecmis olsun dikkat et sen iki canlısın

Ben geldiiiiiiimmm kızlar napyorsunuz bitirecem diye popom yere diş geçirse de ben kazandım bitti minnoş yenice yatağıma yattım şükür sizler napyorsunuz
Ne kadarda ben bende yapiyprum benimkide ceket olacak inşallah

Eklentiler

• 20200221_082954.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 33
Sıcak tut kendini diyordun bugün bana sana aynı ögüdü veriyorum balam saka biryana gecmis olsun dikkat et sen iki canlısın
ediyorum canım ama eve girdi mi gelmeden gitmiyor eşim rahatsızdi uzak dursakta bulaştı
Ne kadarda ben bende yapiyprum benimkide ceket olacak inşallah
ayy çok tatlı gözüküyor emeğine sağlık canım kolay gelsin
Gununuz aydin bereketli huzurlu olsun canmcimlar. Ruyamda yine yemekler gordum ama yiyemeden uyandim icimde kaldi. neysaam hayrli cumalar
Günaydın canım Cumamız mübarek olsun ay o durum çok sinir bozucu bana oldu bı gece kac kez aynı rüyayı görüp yiyemedim ertesi günü yapmıştım hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…