- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Amin insAllah canım seninde cuman mübarek olsunBAT larımız SAT olur inşallahDualarımız kabul olsun inşallah hakkımızda en hayırlısı Hayırlı Bereketli Cumalar Güzel insanlar
İlk idrar gecti artıkCanım tuvalete çıktın mı ilk idrar pek olmasa daha iyi aslında cnm bı saatcik dyaan kız sıvı almadan nolcak
Ne güzel bir dua allah kabul etsinBAT larımız SAT olur inşallahDualarımız kabul olsun inşallah hakkımızda en hayırlısı Hayırlı Bereketli Cumalar Güzel insanlar
İnşâllah cnm hepimizinki Rabbim güldürsün tez vakit yüzümüzüİnsallah beklemedigin anda gelir bebegin
güldürecektir elbet rabbim ozamana kadar hepimize ic huzuru versin ve tez olsun insallah dedigin gibi cicegimİnşâllah cnm hepimizinki Rabbim güldürsün tez vakit yüzümüzü
Amin aminn cnmgüldürecektir elbet rabbim ozamana kadar hepimize ic huzuru versin ve tez olsun insallah dedigin gibi cicegim
Erken yumurtlama olacak sanırım hergün test yapmaya devam et aynı koyulukta olunca pik olmus oluyor canım yumurtan catlayacak demektir buda degerlendirin siz bu günleriniziMerhaba kızlar konuyu yeni takip etmeye başladım reglim bu sabah bitti öğlen ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı anlamı nedir ilk defa kullanıyorum 5 aylık evliyim ilk defa gecen ay korunmadık ama olmadı sanırım yumurtlama gününü denk getiremedik bende ovulasyon testi aldım bugun başladım
Tamam canım bugunden başlayalım o zamanErken yumurtlama olacak sanırım hergün test yapmaya devam et aynı koyulukta olunca pik olmus oluyor canım yumurtan catlayacak demektir buda degerlendirin siz bu günlerinizi
Regl bugün mü bitti koyuya yakın çıkmıs testin canım hemen mi yumurtlıcaksın acabaMerhaba kızlar konuyu yeni takip etmeye başladım reglim bu sabah bitti öğlen ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı anlamı nedir ilk defa kullanıyorum 5 aylık evliyim ilk defa gecen ay korunmadık ama olmadı sanırım yumurtlama gününü denk getiremedik bende ovulasyon testi aldım bugun başladım
Aminn canımmmmRABBİ HEBLİ MİNES SALİHİNNNN
Cumamız hayır olsun
bizleri istedigimiz tüm güzelliklere kavustursun mevlam
Hergün burada hamis haberlerimiz olsun
Evlatlarımızı saglıkla dünyaya getirelim yarabbim amin
Evet canım bugün bitti sabah baktım ped temiz hiç gelmemiş son günüydü zaten bende öğlen yapayım dedim bu şekilde çıktıRegl bugün mü bitti koyuya yakın çıkmıs testin canım hemen mi yumurtlıcaksın acaba
İnşAllah nanacım çoğugitti azı kaldı kucağımıza aldığımız zamanlarda gelir inşAllahGünaydın hayırlı cumalar ciceklerim
Benim icin gün yeni baslıyor ilk idrarla lhı yapsam olurmu? İkinci idrar dersen anca aksama dogru yapabilirim sıvı alımını durdurmayı kuzum
Günaydın canım hadi hayırlısı olsun bebeklerini hazırlayıp versinler sana insallah
Nana ne demis erkenden test yapmayın hayal kırıklıgı yasamayın stres sinyalleri göndermeyin beyine demis
Tez biriktirinde yemeyin artık parayı tatillerde
düsük baslangıcın olabilir acilen doktora gitmelisin kanamanın bitmesini bekleme sakın
insAllah cnm oyalan bklm fazla yorma kendini ama lh yapınca haber vrtİlk idrar gecti artık
Aksama dogru yaparım balam biraz temizlik yapmam lazım. gögüslerimde acıyla uyandım insallah vardır bebek belirtiler bosa cıkmaz insallah
Sicak tut bogazini canim. Benim de sabah ağrıyordu tubentle sardim . Tuzlu su ile gargara yap gun icinde surekli iltihap varsa erkenden atsin . Rabbim sifa versin insallahKizlar bogazim agriyor hafif ilerleyecek gibi duruyor ilacta içemem simdi,dogal yoldan şunu yap ye ic bogazini yumusatir diyecegniz tarif varmidir acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?