Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım tuvalete çıktın mı ilk idrar pek olmasa daha iyi aslında cnm bı saatcik dyaan kız sıvı almadan nolcak
İlk idrar gecti artık
Aksama dogru yaparım balam biraz temizlik yapmam lazım. gögüslerimde acıyla uyandım insallah vardır bebek belirtiler bosa cıkmaz insallah

Merhaba kızlar konuyu yeni takip etmeye başladım reglim bu sabah bitti öğlen ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı anlamı nedir ilk defa kullanıyorum 5 aylık evliyim ilk defa gecen ay korunmadık ama olmadı sanırım yumurtlama gününü denk getiremedik bende ovulasyon testi aldım bugun başladım

Eklentiler

• B25174DD-7BCD-4DA7-91B6-584040D9758E.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 32
Erken yumurtlama olacak sanırım hergün test yapmaya devam et aynı koyulukta olunca pik olmus oluyor canım yumurtan catlayacak demektir buda degerlendirin siz bu günlerinizi

Regl bugün mü bitti koyuya yakın çıkmıs testin canım hemen mi yumurtlıcaksın acaba

Kizlar bogazim agriyor hafif ilerleyecek gibi duruyor ilacta içemem simdi,dogal yoldan şunu yap ye ic bogazini yumusatir diyecegniz tarif varmidir acep

İnşAllah nanacım çoğugitti azı kaldı kucağımıza aldığımız zamanlarda gelir inşAllah

Kizlar bogazim agriyor hafif ilerleyecek gibi duruyor ilacta içemem simdi,dogal yoldan şunu yap ye ic bogazini yumusatir diyecegniz tarif varmidir acep
Sicak tut bogazini canim. Benim de sabah ağrıyordu tubentle sardim . Tuzlu su ile gargara yap gun icinde surekli iltihap varsa erkenden atsin . Rabbim sifa versin insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…