- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yaklaşmış yumurtlama hergün yap testini canımEvet canım bugün bitti sabah baktım ped temiz hiç gelmemiş son günüydü zaten bende öğlen yapayım dedim bu şekilde çıktı
Canım sirke ve tuzla gargara yap benimde geçen gün ağrıdı onu yaptım hemen geçirdi. Ama gün içinde sık sık yapKizlar bogazim agriyor hafif ilerleyecek gibi duruyor ilacta içemem simdi,dogal yoldan şunu yap ye ic bogazini yumusatir diyecegniz tarif varmidir acep
Birde sıcak suya limon ve bal koy içKizlar bogazim agriyor hafif ilerleyecek gibi duruyor ilacta içemem simdi,dogal yoldan şunu yap ye ic bogazini yumusatir diyecegniz tarif varmidir acep
Erken gebelik testlerinden genelde pek memnun kalmıyorlar canım güvenilmiyor benceEki Görüntüle 2594168
KIZLARR IKI SAAT ONCE ERKEN GEBELIK TESTI YAPMIŞTIM. ILK YAPTIĞIMDA BOMBOSTU.( 1 SAAT SONRA GOLGE CIKMISTI. DAYS COMFORT MARKASI TESTIN BI TESTTEN HERKES ŞIKAYETCIYMIS . YANLISTIR DIMI DU TEST. KULLANANLAR VAR MI
Tamam canımYaklaşmış yumurtlama hergün yap testini canım
Az once okudum ozellijle bu test cok yanilticiymisErken gebelik testlerinden genelde pek memnun kalmıyorlar canım güvenilmiyor bence
Doğrudur yanıltıyormuş bu testler az kaldı zaten yapıp durma testAz once okudum ozellijle bu test cok yanilticiymis
Cok korkuyorum be dostum husran olmasin sonu insalllahh sona yaklastikca korku saliyor icimiDoğrudur yanıltıyormuş bu testler az kaldı zaten yapıp durma test
Olmıcak ben hissediyorum kötü şeyler düşünüp stres yaratma kendine güzel haberi alıcaksın inşallahCok korkuyorum be dostum husran olmasin sonu insalllahh sona yaklastikca korku saliyor icimi
Insallah kuzum ya gercekten icim icimi kemiriyorOlmıcak ben hissediyorum kötü şeyler düşünüp stres yaratma kendine güzel haberi alıcaksın inşallah❤❤❤
İnsallah balam benimİnşAllah nanacım çoğugitti azı kaldı kucağımıza aldığımız zamanlarda gelir inşAllah
Aynı durumdayım, aynı haftalardayken kaybettim ben de, ilk gebeliğimdi..16 gün oldu daha.Geçmişi geride bırakmaya çalışıyorum hala.Umudum var herşey çok güzel olacakMerhabalaar, kafayı rahatlattığım zaman kendiliğimden hamile kalma hikayemi anlatayım kısaca, umut olsun ihtiyacı olan kardişlerime dedimben polikistik over hastasıyım şu an 30 um, 3 yıl önce bebek için çalışmaya başladık baktık olmadı yani yumurtalarım varmış ama çatlamıyormuş o yüzden bebek oluşmuyormuş. Ben de gonal F kullandım 2 kez ama işe yaramadı bir daha kullanmadım. Bundan 3 ay önce başka bir doktor inofolic combi marka bir folik asit verdi. Artık onun etkisi mi oldu yoksa ben artık amaaan olmuyo nasolsa bi ara ben tüp bebeğe başlarım yaa diye koyverince bir de kendimi spora verince bi baktım hamile kalmışım. Sonrasında bebeğin kalbinin 6,5 haftalıkken gelişmiyor olduğunu öğrendik ve tıbbi tahliye ile aldırma zorunda kaldım 2 gün önce. (bu konuda da bilgi almak isteyen olursa konuşabiliriz) Ama olsun yapıcak bişey yok, hamile kalabildiğimi gördüm böyle teselli ediyorum kendimi:) Bu platform benim imdadıma zor zamanlarımda çok yetişti şimdi ben de üye olup deneyimlerimi yazayım yardımımın dokunacağı birileri varsa yazayım ona dedim..Benimle aynı durumda olan kardişlerim varsa pozitif olup yola devam etmeliyiz Allah her isteyene çektirmeden sağlığıyla evlat nasip etsin her günkü duam, dileğim bu
tamam balaminsAllah cnm oyalan bklm fazla yorma kendini ama lh yapınca haber vrt
Gecmis olsun canım uyandıgında pekmez kasıklaKizlar bogazim agriyor hafif ilerleyecek gibi duruyor ilacta içemem simdi,dogal yoldan şunu yap ye ic bogazini yumusatir diyecegniz tarif varmidir acep
Size tombiş tombiş yiğenler doğurcamİnsallah balam benim
kuzum kırılma ama sen artık yapma test esinde sende dirayetli olun insallah pazar günü kanına hcg hormonu salgılanır ve bebeklerin sana sıkıca tutunur cicegim cok istiyorumEki Görüntüle 2594168
KIZLARR IKI SAAT ONCE ERKEN GEBELIK TESTI YAPMIŞTIM. ILK YAPTIĞIMDA BOMBOSTU.( 1 SAAT SONRA GOLGE CIKMISTI. DAYS COMFORT MARKASI TESTIN BI TESTTEN HERKES ŞIKAYETCIYMIS . YANLISTIR DIMI DU TEST. KULLANANLAR VAR MI
Son 1 test kaldi Sabredicez artik saka gibi insallahkuzum kırılma ama sen artık yapma test esinde sende dirayetli olun insallah pazar günü kanına hcg hormonu salgılanır ve bebeklerin sana sıkıca tutunur cicegim cok istiyorumsabredin artık pazara kadar lütfen
Bebegi kaybetmene üzüldüm ama umut dolu olmanada ayrıca sevindimMerhabalaar, kafayı rahatlattığım zaman kendiliğimden hamile kalma hikayemi anlatayım kısaca, umut olsun ihtiyacı olan kardişlerime dedimben polikistik over hastasıyım şu an 30 um, 3 yıl önce bebek için çalışmaya başladık baktık olmadı yani yumurtalarım varmış ama çatlamıyormuş o yüzden bebek oluşmuyormuş. Ben de gonal F kullandım 2 kez ama işe yaramadı bir daha kullanmadım. Bundan 3 ay önce başka bir doktor inofolic combi marka bir folik asit verdi. Artık onun etkisi mi oldu yoksa ben artık amaaan olmuyo nasolsa bi ara ben tüp bebeğe başlarım yaa diye koyverince bir de kendimi spora verince bi baktım hamile kalmışım. Sonrasında bebeğin kalbinin 6,5 haftalıkken gelişmiyor olduğunu öğrendik ve tıbbi tahliye ile aldırma zorunda kaldım 2 gün önce. (bu konuda da bilgi almak isteyen olursa konuşabiliriz) Ama olsun yapıcak bişey yok, hamile kalabildiğimi gördüm böyle teselli ediyorum kendimi:) Bu platform benim imdadıma zor zamanlarımda çok yetişti şimdi ben de üye olup deneyimlerimi yazayım yardımımın dokunacağı birileri varsa yazayım ona dedim..Benimle aynı durumda olan kardişlerim varsa pozitif olup yola devam etmeliyiz Allah her isteyene çektirmeden sağlığıyla evlat nasip etsin her günkü duam, dileğim bu
Gecmis olsun canım insallah tez vakitte kavusursun sende yavrunaAynı durumdayım, aynı haftalardayken kaybettim ben de, ilk gebeliğimdi..16 gün oldu daha.Geçmişi geride bırakmaya çalışıyorum hala.Umudum var herşey çok güzel olacakAllah kimseye bu acıyı yaşatmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?