Allah ol dedikten sonra onu sen bilemezsin bir bakmıssın bulamam dedigin yumurta kendiliginden bebek olmus cok umutsuzsun yarınki testini pazar sabahına saklamalısın kesinlikle sonrada kan testine gidersin canımNormal yolla o saglikli yumurtayo bulmak zor benim icin
İnşallah çok sağolunAnlıyorum tatlım icine nasıl doguyorsa öyle yap en fazla 1 hafta bekle her gebelik aynı degil malum yada ikigünde bir kan ver artısı görürsen öyle gidersin doktora kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diye biliyorum canım bence sende o sanslılardansın masallah
Lh testi yapacam balam ben hcg testi degil onun icindemi ik saat bekleyeyim?
Batım yarın bir gün erken veya gec gelir bugün adet olmusum gibi kalktım ama yoktu gögüslerimde acıyla uyandım simdi biraz yumusadı
Erken gebelik testinde bile cikmadiysa artik ben oliyim . Pazar gunu test yapip mi gidiyim bence kan vrriyim sonra test yapiyimAllah ol dedikten sonra onu sen bilemezsin bir bakmıssın bulamam dedigin yumurta kendiliginden bebek olmus cok umutsuzsun yarınki testini pazar sabahına saklamalısın kesinlikle sonrada kan testine gidersin canım
Deli yABu hayatın heyecanı meyecanı yok
7ye on varken paylasacam burdan lhı bebegim allah herhalde ic huzuru verdi bana nasıl dayanıyorum bende anlamadım
Lorikom Dur hele ya test gününü bekle bak erkenden yaptın var mı yok mu süreç zehir oldu kuzum benimErken gebelik testinde bile cikmadiysa artik ben oliyim . Pazar gunu test yapip mi gidiyim bence kan vrriyim sonra test yapiyim
Son 3 gun gecmiyorLorikom Dur hele ya test gününü bekle bak erkenden yaptın var mı yok mu süreç zehir oldu kuzum benim
loriko elimde sopa olsa yanımda sen olsan allah ne verdiyse vururdum heErken gebelik testinde bile cikmadiysa artik ben oliyim . Pazar gunu test yapip mi gidiyim bence kan vrriyim sonra test yapiyim
İnsallah kuzumDeli yAdayan bklm vardır bir hayır
Az daha sabır kuzummSon 3 gun gecmiyorvalaha zehir oldu
Gel dov vallaha kendime gelmeme ihtiyacim var . Dua etmez miyim ya hic . Insallah cikar pazae gunune kadae uyumak istiyorumloriko elimde sopa olsa yanımda sen olsan allah ne verdiyse vururdum he
Ya sen burada okumadınmı hic herkes erken gebelik testi yaptı erken gebelikte cıkmayan hcgler 5liralık testlerde cıktıııı
hemsire sana bastıra bastıra söylemis test yapmayın diye suan senin üzülmen bile bebeklerine zarar kendini tokatla kendine gel tutunmalarını istiyorsan olumlu ol
Yarında sakın test yapma dua et allaha havele et ve öyle bekle pazar sabah kullanırsın o testini ilk idrarınla
Baska care cok resmem . Colde gunlerce susuz kalan insan gibiyim su gorunuyor ama cok az gucum kaldi suya kavusunca canlanicak gibiyim .Az daha sabır kuzumm
Kocana ciddiciddi söyle benden testi al sakla ben istesemde yarın verme pazar sabah yapmam gerekiyor de kaldırsın senin bilmedigin biryere.Gel dov vallaha kendime gelmeme ihtiyacim var . Dua etmez miyim ya hic . Insallah cikar pazae gunune kadae uyumak istiyorum
Kocam uyandiriyor zaten test yapiyim diyeKocana ciddiciddi söyle benden testi al sakla ben istesemde yarın verme pazar sabah yapmam gerekiyor de kaldırsın senin bilmedigin biryere.
Ve uyu dua edip uyu rabbim rüyasını göstersin sana insallah cocuklarının yüzünü gör madem baska bir isle ugrasamıyorsun hadi yat biraz uyu
Etkilendigini belirtmezsen gelip kaldırır tabiKocam uyandiriyor zaten test yapiyim diye
Bence de saklasin benden onu
Ruyamda iki cizgi goruyorum hep
Insalllah canim nanam insaalllahhhhh okurum bunu yatarkenEtkilendigini belirtmezsen gelip kaldırır tabi
Ciddi bir sekilde belirt
Bak sana dua buldum bunu oku yedi kere öyle yat insallah vardırda varlıklarını görürsün
Eki Görüntüle 2594298
Gördügün rüyayıda kimseyle paylasmaInsalllah canim nanam insaalllahhhhh okurum bunu yatarken
Allah razi olsun insallah hepimizeGördügün rüyayıda kimseyle paylasma
İnsallah rabbim ic huzuru verir sana rüyayla
Dondurulmus yumurtam yok ne yazikkiL Loriklorik kuzum anlıyorum seni hem maddi hem manevi anlamda zor günler yaşıyorsun inş emeklerinin karşılığını alırsın.. Rabbim ne dilerse o olur kötü düşünme inş güzel olcak herşeyola ki olmadı dondurulmuş yumurtaların var hem daha yaşın çok genç ümitsiz olma
4 tane değil miydi cnm ben mi yanlış hatırladımDondurulmus yumurtam yok ne yazikkiinsalllah rabbim emeklerimizi bosuna cikarmaz cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?