Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal yolla o saglikli yumurtayo bulmak zor benim icin
Allah ol dedikten sonra onu sen bilemezsin bir bakmıssın bulamam dedigin yumurta kendiliginden bebek olmus cok umutsuzsun yarınki testini pazar sabahına saklamalısın kesinlikle sonrada kan testine gidersin canım

İnşallah çok sağolun

Allah ol dedikten sonra onu sen bilemezsin bir bakmıssın bulamam dedigin yumurta kendiliginden bebek olmus cok umutsuzsun yarınki testini pazar sabahına saklamalısın kesinlikle sonrada kan testine gidersin canım
Erken gebelik testinde bile cikmadiysa artik ben oliyim . Pazar gunu test yapip mi gidiyim bence kan vrriyim sonra test yapiyim

Erken gebelik testinde bile cikmadiysa artik ben oliyim . Pazar gunu test yapip mi gidiyim bence kan vrriyim sonra test yapiyim
Lorikom Dur hele ya test gününü bekle bak erkenden yaptın var mı yok mu süreç zehir oldu kuzum benim

loriko elimde sopa olsa yanımda sen olsan allah ne verdiyse vururdum he
Ya sen burada okumadınmı hic herkes erken gebelik testi yaptı erken gebelikte cıkmayan hcgler 5liralık testlerde cıktıııı
hemsire sana bastıra bastıra söylemis test yapmayın diye suan senin üzülmen bile bebeklerine zarar kendini tokatla kendine gel tutunmalarını istiyorsan olumlu ol
Yarında sakın test yapma dua et allaha havele et ve öyle bekle pazar sabah kullanırsın o testini ilk idrarınla

Gel dov vallaha kendime gelmeme ihtiyacim var . Dua etmez miyim ya hic . Insallah cikar pazae gunune kadae uyumak istiyorum

Gel dov vallaha kendime gelmeme ihtiyacim var . Dua etmez miyim ya hic . Insallah cikar pazae gunune kadae uyumak istiyorum
Kocana ciddiciddi söyle benden testi al sakla ben istesemde yarın verme pazar sabah yapmam gerekiyor de kaldırsın senin bilmedigin biryere.
Ve uyu dua edip uyu rabbim rüyasını göstersin sana insallah cocuklarının yüzünü gör madem baska bir isle ugrasamıyorsun hadi yat biraz uyu

Kocam uyandiriyor zaten test yapiyim diye
Bence de saklasin benden onu
Ruyamda iki cizgi goruyorum hep

Kocam uyandiriyor zaten test yapiyim diye
Bence de saklasin benden onu
Ruyamda iki cizgi goruyorum hep
Etkilendigini belirtmezsen gelip kaldırır tabi
Ciddi bir sekilde belirt
Bak sana dua buldum bunu oku yedi kere öyle yat insallah vardırda varlıklarını görürsün

L Loriklorik kuzum anlıyorum seni hem maddi hem manevi anlamda zor günler yaşıyorsun inş emeklerinin karşılığını alırsın.. Rabbim ne dilerse o olur kötü düşünme inş güzel olcak herşey ola ki olmadı dondurulmuş yumurtaların var hem daha yaşın çok genç ümitsiz olma

Dondurulmus yumurtam yok ne yazikki insalllah rabbim emeklerimizi bosuna cikarmaz cok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…