Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah ne dediyse o olacak yılmadan devam edeceksiniz gayret göstereceksiniz dünyanın sonu gelmeyecek ama gönlüm cıkmasından yana insallah cıkacak insallah mutluluktan hepbirlikte aglayacaz
Para kalmadi artik son paramizida buraya verdik . Oofff nanam

Gercekten cok zor zahmetle ugrasilinca daha bir zor oluyor son gunler cok sulu goz oldum. Tedirginim .ignemi yaparken bile az once bosuma yapiyormusum gibi geliyor artik . Korkuyorumm tutsun sadece istiyordum saglikla devam etsin istiyorum
Kuzum sakın üzülme ve öyle düşünme asla.Allahin izniyle olacak inşallah. Bak hcg çok değişik bir şey.Ben hamileligimde adete 2gun varken yaptım hem erken hem normal negatifti.2gun sonra hatta 1 buçuk gün sonra yaptım normal testte gayet rahat gorunebilen silik pembe çizgi çıktı. 24 saat bile değişebiliyor bunu gördüm o ay.icini ferah tutmaya çalış kafanı dağıtmaya çalış youtube da magazin falan izle

Temizlik yapınca yoruldum biraz sonra karnım acıktı birseyler yedim suan son cayımı iciyorum bir saat sıvı almayıp yapacam balam

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun . Ne biliyim yine de umutlarimi diri tutan biseyler olsun istiyorum

Hosgeldin gözünaydın olsun bence sevinmelisin tabi insallah sımsıkı tutunmustur bebegin kadın dogum doktoruna git mutlaka

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun . Ne biliyim yine de umutlarimi diri tutan biseyler olsun istiyorum
Evet biliyorum inşallah umutların mis kokulu bebeklerinle taçlanir kuzum inan hep aklımdasın son günlerde senden güzel bir haber geldi mi diye bakıp duruyorum. Inaniyorum ben telefona ağzım kulaklarimda bakacağım senin haberini alinca

Hosgeldin gözünaydın olsun bence sevinmelisin tabi insallah sımsıkı tutunmustur bebegin kadın dogum doktoruna git mutlaka
Allah razı olsun, inşallah dediğiniz gibi olmuştur. Malum geçen ay kimyasal olunca şimdi 1-2 hafta bekleyeyim Diyorum. Çünkü geçen ay da bu civarlarda bi değer görünce doktor 2 hafta sonra gel demişti

Şaka gibisin kız ha bı temizlikten sonra yapaydin yap gari ben catladim burda
Bu hayatın heyecanı meyecanı yok
7ye 10 varken paylasacam burdan lhı bebegim allah herhalde ic huzuru verdi bana nasıl dayanıyorum bende anlamadım

Son düzenleme:
Adete kaç gün varken 15 çıktı canim

Allah razı olsun, inşallah dediğiniz gibi olmuştur. Malum geçen ay kimyasal olunca şimdi 1-2 hafta bekleyeyim Diyorum. Çünkü geçen ay da bu civarlarda bi değer görünce doktor 2 hafta sonra gel demişti
Anlıyorum tatlım icine nasıl doguyorsa öyle yap en fazla 1 hafta bekle her gebelik aynı degil malum yada ikigünde bir kan ver artısı görürsen öyle gidersin doktora kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diye biliyorum canım bence sende o sanslılardansın masallah
Ya en iyi sabah idrarinda çıkıyor amaaa.2 saat mı beklesen
Lh testi yapacam balam ben hcg testi degil onun icindemi ik saat bekleyeyim?
Batım yarın bir gün erken veya gec gelir bugün adet olmusum gibi kalktım ama yoktu gögüslerimde acıyla uyandım simdi biraz yumusadı

Yaaa insallllllaaahhhh insaaallllaaahhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…