- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Para kalmadi artikAllah ne dediyse o olacak yılmadan devam edeceksiniz gayret göstereceksiniz dünyanın sonu gelmeyecek ama gönlüm cıkmasından yana insallah cıkacak insallah mutluluktan hepbirlikte aglayacaz
Kuzum sakın üzülme ve öyle düşünme asla.Allahin izniyle olacak inşallah. Bak hcg çok değişik bir şey.Ben hamileligimde adete 2gun varken yaptım hem erken hem normal negatifti.2gun sonra hatta 1 buçuk gün sonra yaptım normal testte gayet rahat gorunebilen silik pembe çizgi çıktı. 24 saat bile değişebiliyor bunu gördüm o ay.icini ferah tutmaya çalış kafanı dağıtmaya çalış youtube da magazin falan izleGercekten cok zor zahmetle ugrasilinca daha bir zor oluyor son gunler cok sulu goz oldum. Tedirginim .ignemi yaparken bile az once bosuma yapiyormusum gibi geliyor artik . Korkuyorumm tutsun sadece istiyordum saglikla devam etsin istiyorum
Amin cnmMassalllaahh ona cok sevindim simdi duydum@LaRisaCca rabbim tamamina erdirsin insallah
Temizlik yapınca yoruldum biraz sonra karnım acıktı birseyler yedim suan son cayımı iciyorumL Loriklorik cnm bende nanaya katılıyorum bence de yapma test bekle kız stres yapıyorsun tutunmasını yardimci ol bebişlerin biliyorum çok zor gerçekten anlıyorum seni olacaksa önüne kimse geçemez elhamdülillah❣ sadece çok az daha sabır idrara daha geç düşüyor biliyorsun HCG
N Nana Ana kız hala yapmadın mı lh neyi bekliyon
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun . Ne biliyim yine de umutlarimi diri tutan biseyler olsun istiyorumKuzum sakın üzülme ve öyle düşünme asla.Allahin izniyle olacak inşallah. Bak hcg çok değişik bir şey.Ben hamileligimde adete 2gun varken yaptım hem erken hem normal negatifti.2gun sonra hatta 1 buçuk gün sonra yaptım normal testte gayet rahat gorunebilen silik pembe çizgi çıktı. 24 saat bile değişebiliyor bunu gördüm o ay.icini ferah tutmaya çalış kafanı dağıtmaya çalış youtube da magazin falan izle
Cok sulu gozum bu aralar bu yazdigini bile okuyunca gosyaslarim akiyorAmin cnmyakında taze anne adayımız sen olacaksın insAllah inanıyorum
Hosgeldin gözünaydın olsun bence sevinmelisin tabi insallah sımsıkı tutunmustur bebeginelam Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerİ şöyle açıklayayım;
28 günde adet tekrarlanır ve 5 gün sürer.
16 Aralık: son adet tarihi
20 Ocak kimyasal gebelik kanaması başladı 10 gün sürdü. Bhcg:sıfırlandı.
Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...
Şaka gibisin kızTemizlik yapınca yoruldum biraz sonra karnım acıktı birseyler yedim suan son cayımı iciyorumbir saat sıvı almayıp yapacam balam
Belki sizinde bu sefer olmazsa dogal yoldan gelirPara kalmadi artikson paramizida buraya verdik . Oofff nanam
Yaaa kıyamam canım benim olacak insAllahCok sulu gozum bu aralar bu yazdigini bile okuyunca gosyaslarim akiyorrabbim mutlu sonra bitirsin bu seruvenimi
Evet biliyorum inşallah umutların mis kokulu bebeklerinle taçlanir kuzum inan hep aklımdasın son günlerde senden güzel bir haber geldi mi diye bakıp duruyorum. Inaniyorum ben telefona ağzım kulaklarimda bakacağım senin haberini alincaCok tesekkur ederim Allah razi olsun . Ne biliyim yine de umutlarimi diri tutan biseyler olsun istiyorum
Allah razı olsun, inşallah dediğiniz gibi olmuştur. Malum geçen ay kimyasal olunca şimdi 1-2 hafta bekleyeyim Diyorum. Çünkü geçen ay da bu civarlarda bi değer görünce doktor 2 hafta sonra gel demiştiHosgeldin gözünaydın olsun bence sevinmelisin tabi insallah sımsıkı tutunmustur bebeginkadın dogum doktoruna git mutlaka
Ya en iyi sabah idrarinda çıkıyor amaaa.2 saat mı beklesenTemizlik yapınca yoruldum biraz sonra karnım acıktı birseyler yedim suan son cayımı iciyorumbir saat sıvı almayıp yapacam balam
Bu hayatın heyecanı meyecanı yokŞaka gibisin kızha bı temizlikten sonra yapaydin yap gari ben catladim burda
Adete kaç gün varken 15 çıktı canimelam Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerİ şöyle açıklayayım;
28 günde adet tekrarlanır ve 5 gün sürer.
16 Aralık: son adet tarihi
20 Ocak kimyasal gebelik kanaması başladı 10 gün sürdü. Bhcg:sıfırlandı.
Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...
Normal yolla o saglikli yumurtayo bulmak zor benim icinBelki sizinde bu sefer olmazsa dogal yoldan gelir
Ama yok ya ben hissediyorum bence ikimizde ikizlere gebeyiz ve bilmiyoruz suanda ne gıcık sey
InsallllaahhhYaaa kıyamam canım benim olacak insAllahgözyaşların sevinç gözyaşı olarak aksın insAllah artly
Anlıyorum tatlım icine nasıl doguyorsa öyle yap en fazla 1 hafta bekle her gebelik aynı degil malum yada ikigünde bir kan ver artısı görürsen öyle gidersin doktora kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diye biliyorum canım bence sende o sanslılardansın masallahAllah razı olsun, inşallah dediğiniz gibi olmuştur. Malum geçen ay kimyasal olunca şimdi 1-2 hafta bekleyeyim Diyorum. Çünkü geçen ay da bu civarlarda bi değer görünce doktor 2 hafta sonra gel demişti
Lh testi yapacam balam ben hcg testi degil onun icindemi ik saat bekleyeyim?Ya en iyi sabah idrarinda çıkıyor amaaa.2 saat mı beklesen
Yaaa insallllllaaahhhh insaaallllaaahhhEvet biliyorum inşallah umutların mis kokulu bebeklerinle taçlanir kuzum inan hep aklımdasın son günlerde senden güzel bir haber geldi mi diye bakıp duruyorum. Inaniyorum ben telefona ağzım kulaklarimda bakacağım senin haberini alinca
İşte onu bilemiyorum. Normalde 28’de bir adet olurum.Adete kaç gün varken 15 çıktı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?