Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik cnm bende nanaya katılıyorum bence de yapma test bekle kız stres yapıyorsun tutunmasını yardimci ol bebişlerin biliyorum çok zor gerçekten anlıyorum seni olacaksa önüne kimse geçemez elhamdülillah sadece çok az daha sabır idrara daha geç düşüyor biliyorsun HCG
N Nana Ana kız hala yapmadın mı lh neyi bekliyon

Gercekten cok zor zahmetle ugrasilinca daha bir zor oluyor son gunler cok sulu goz oldum. Tedirginim .ignemi yaparken bile az once bosuma yapiyormusum gibi geliyor artik . Korkuyorumm tutsun sadece istiyordum saglikla devam etsin istiyorum

Gercekten cok zor zahmetle ugrasilinca daha bir zor oluyor son gunler cok sulu goz oldum. Tedirginim .ignemi yaparken bile az once bosuma yapiyormusum gibi geliyor artik . Korkuyorumm tutsun sadece istiyordum saglikla devam etsin istiyorum
Biliyorum cnm o hayal kırıklığını boşa çaba sarf ettiğini düşünmek çok zor bende son aylar yumdan sonra önce heyecanlandım sonra ümitsizlik sarardı yine olmadı diye

Biliyorum cnm o hayal kırıklığını boşa çaba sarf ettiğini düşünmek çok zor bende son aylar yumdan sonra önce heyecanlandım sonra ümitsizlik sarardı yine olmadı diye
Coksukur oldu senin ama normal yolla oldu masaallaahhhh Allah bagislasin ama benim durum farkli iste cebimizdeki son kurusa kadar harcadik olmazsa tutmazsa ...

Hanımlar testlerinizde adet gununuz gelmedikçe ümitsizliğe kapilmayin ben adet günü bile yaptım çıkmamıştı 2 gün gecikince yaptım onda bile öyle çok yüksek bi degerim yoktu ayrıca erken gebelikte bile çıkmadı kontrole gittigigimde 6+3 len bile sadece kese gözüktü herhalde geç döllenme dedim ama sonra zamanını yakaldi şimdi tam gününde gidiyor

Coksukur oldu senin ama normal yolla oldu masaallaahhhh Allah bagislasin ama benim durum farkli iste cebimizdeki son kurusa kadar harcadik olmazsa tutmazsa ...
Hepimizin imtihanı farklı oluyor cnm Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllah iyi düşün lütfen bak LaRisaCca geçen sefer tedaviylr olmuştu ama sonlanmisti ikiz gebeliği bugün kan verdi çok şükür kendiliğinden hamile kaldı vardr her şer de bı hayir Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah

elam Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerİ şöyle açıklayayım;
28 günde adet tekrarlanır ve 5 gün sürer.
16 Aralık: son adet tarihi
20 Ocak kimyasal gebelik kanaması başladı 10 gün sürdü. Bhcg:sıfırlandı.
Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...

Massalllaahh ona cok sevindim simdi duydum LaRisaCca rabbim tamamina erdirsin insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…