Nanada üzerine bal döküp yiyecek onlarıSize tombiş tombiş yiğenler doğurcam
Son iki gün kaldı balam dayan lütfenSon 1 test kaldi Sabredicez artik saka gibi insallah
Ay hadi inşallah şurası bebek büyütme topiğine dönüversin birkaç ayda inşAllahhhhhhhhhhhNanada üzerine bal döküp yiyecek onları
niye olumsuzsun lorikacım yaa pozıtıf cıkıcak pazar gunu lütfen olumlu dusun bana kalırsa testte yapma pazara kadar artık zaten 1 gun kalmısYa bisey cikmazsa
Yapmiycam insallah son test yarin yaparim ertesi gun zaten kan verilicekniye olumsuzsun lorikacım yaa pozıtıf cıkıcak pazar gunu lütfen olumlu dusun bana kalırsa testte yapma pazara kadar artık zaten 1 gun kalmıs
lorikimm onlar senınlee bılıyorum ben gülümseeeeeeeeeeee asık surat sevmıyoruz bu topikteYapmiycam insallah son test yarin yaparim ertesi gun zaten kan verilicek
Insallah diyebiliyorum sadecelorikimm onlar senınlee bılıyorum ben gülümseeeeeeeeeeee asık surat sevmıyoruz bu topikte
Gercekten cok zor zahmetle ugrasilinca daha bir zor oluyor son gunler cok sulu goz oldum. Tedirginim .ignemi yaparken bile az once bosuma yapiyormusum gibi geliyor artik . Korkuyorumm tutsun sadece istiyordum saglikla devam etsin istiyorumL Loriklorik cnm bende nanaya katılıyorum bence de yapma test bekle kız stres yapıyorsun tutunmasını yardimci ol bebişlerin biliyorum çok zor gerçekten anlıyorum seni olacaksa önüne kimse geçemez elhamdülillah❣ sadece çok az daha sabır idrara daha geç düşüyor biliyorsun HCG
N Nana Ana kız hala yapmadın mı lh neyi bekliyon
Biliyorum cnm o hayal kırıklığını boşa çaba sarf ettiğini düşünmek çok zor bende son aylar yumdan sonra önce heyecanlandım sonra ümitsizlik sarardı yine olmadı diyeGercekten cok zor zahmetle ugrasilinca daha bir zor oluyor son gunler cok sulu goz oldum. Tedirginim .ignemi yaparken bile az once bosuma yapiyormusum gibi geliyor artik . Korkuyorumm tutsun sadece istiyordum saglikla devam etsin istiyorum
Coksukur oldu senin ama normal yolla oldu masaallaahhhh Allah bagislasin ama benim durum farkli iste cebimizdeki son kurusa kadar harcadik olmazsa tutmazsa ...Biliyorum cnm o hayal kırıklığını boşa çaba sarf ettiğini düşünmek çok zor bende son aylar yumdan sonra önce heyecanlandım sonra ümitsizlik sarardı yine olmadı diye
Tahmin ediyorum ama sabır sabrın sonu güzel olcakInsallah kuzum ya gercekten icim icimi kemiriyor
Hepimizin imtihanı farklı oluyor cnm Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllahCoksukur oldu senin ama normal yolla oldu masaallaahhhh Allah bagislasin ama benim durum farkli iste cebimizdeki son kurusa kadar harcadik olmazsa tutmazsa ...
Allah ne dediyse o olacak yılmadan devam edeceksiniz gayret göstereceksiniz dünyanın sonu gelmeyecek ama gönlüm cıkmasından yana insallah cıkacak insallah mutluluktan hepbirlikte aglayacazYa bisey cikmazsa
İcimde bir his dönecek diyoooorrrrrrrAy hadi inşallah şurası bebek büyütme topiğine dönüversin birkaç ayda inşAllahhhhhhhhhhh
hep birlikte bir Aminnnnnnnnnn koyalım şurayaİcimde bir his dönecek diyoooorrrrrrr
Massalllaahh ona cok sevindim simdi duydumHepimizin imtihanı farklı oluyor cnm Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllahiyi düşün lütfen bak LaRisaCca geçen sefer tedaviylr olmuştu ama sonlanmisti ikiz gebeliği bugün kan verdi çok şükür kendiliğinden hamile kaldı vardr her şer de bı hayir Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?