Nanaaaa anlamadım ben hamile misiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn kiiizzzzzzzzz@bi prenses annesi cicegim
Eki Görüntüle 2594328
bu 5dk olmadan cektigimdi.
Eki Görüntüle 2594329
Buda 10dakikada cektigim
İnşallah öyledir cnm bekliyoruz bakalım bu ay çok umutliyimEğer geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir, benim ilk gebeligimde hemen çıkmamıştı hatta 1 hafta sonra bile çıkmamıştı, geç döllenmeydi. Regl olmadığın sürece umut vardır:)
Ya hcg sandım yaaaaaaaa ama ovuye gore de çok silik sayilmaz demi.benim ozamanlarda daha silikti geçen ay denedigimdeNanaaaa anlamadım ben hamile misiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn kiiizzzzzzzzz
Inşallah Rabbim nasip ederİnşallah öyledir cnm bekliyoruz bakalım bu ay çok umutliyim
Benim hep tutmustu vallaİlk idrarla koyu cıkıyor saglıklı sonuc cıkmıyormus öyle diyorlaaaa
Ayyy iyi dayanmışsın kııızsizi biraz korkitiyim mi ?
Eki Görüntüle 2594352
Bi bunun kadar popodan olduklarım var tabi onlar hastane çöplüğündebunlar kendi vurduklarim
Kismet olursa hamile kalirsam devam ignelereAyyy iyi dayanmışsın kııız
Sifa olsun insallah
Bebegim hcg testi degildi o lh testiydi yanlıs anladın sanırımNanaaaa anlamadım ben hamile misiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn kiiizzzzzzzzz
Belli oluyorB
Benim hep tutmustu valla
sizi biraz korkitiyim mi ?
Eki Görüntüle 2594352
Bi bunun kadar popodan olduklarım var tabi onlar hastane çöplüğündebunlar kendi vurduklarim
Kızlar bi bakarmısınız bata 3 gün kala akşam yaptım bu akşam
Ya çok değişik duygular içerisindeyim doktora gitmeyede kprkuyorum bundan tam bir sene önce dış gebelik geçirdim tam 4 haftam her gün hastanelerde geçti en son yatış zaten aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum dua edin lütfenBuna göre hamilesin. Kan testi yaptırırsan sonucunu daha çabuk öğrenirsin. :)
Bir hafta sonra tekrarla testini canım insallah hamilesindirKizlar aranızda benim gibi olan varmı?iliskiden 7gun sonra halsizlik mide bulantısı mide ekşimesi yaşamaya başladım çok erken belirtiler bende sasirdim.bugun adet günüm sabah test yaptım ama negatif çıktı.bu ah çok inanmistim çünkü daha once böyle şeyler yaşamadım adetine 1hafta kala PMS yaşıyorum ama bu çok erken başladığı için acaba mi dedimbeklicem eğer adet olmazsan tekrar test yapicam ama goguserim çok agriyo sizliyo karnım balon gibi kasiklarimda agriyo bilemedim
benim gecen aylardada bu sekilde cıkmıstı oyüzden emin olamıyorum kuzum bekleyip görecez varmı yokmu bebekYa hcg sandım yaaaaaaaa ama ovuye gore de çok silik sayilmaz demi.benim ozamanlarda daha silikti geçen ay denedigimde
Kızlar bi bakarmısınız bata 3 gün kala akşam yaptım bu akşam
Öylemi ne kadar daha devam oluyorrrKismet olursa hamile kalirsam devam ignelere
Teşwkkür ederimBir hafta sonra tekrarla testini canım insallah hamilesindir
benim gecen aylardada bu sekilde cıkmıstı oyüzden emin olamıyorum kuzum bekleyip görecez varmı yokmu bebek
saglıcakla kucagına al insallah gözünüzaydın canım
Bir hafta sonra tekrarla testini canım insallah hamilesindir
Amin cnm Allah hepimizin kucağını doldursun
Bilemedim kuruma çizgisine de benziyorsankiKızlar bi bakarmısınız bata 3 gün kala akşam yaptım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?