Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç uzuntunuzu belli etmeyin kuzum

Kaynanalarin birçoğu tuhaf evlilikten sonra gelin giriyor hayatlarına oğulları çıkıyor sanki. Yahu senin evladın orda duruyor her lafın onu buluyor patavatsız
Valla benim kaynanam bence oğluna da değer vermiyo yoksa bilerek bu kadar üzemez

Gercekten öyle zor ama olacak Rabbim kalbine düşürmüşse olmus bil. Sen cok iyi anne olacaksin bu yüzden bazi seyler gecikiyor hepsi bu canim kardeşim
Hepimiz sabri ogrendik zorla da olsa evlat bizim icin cennetten meyve gibi gelir insallah gelirse

Amin canim benim. Bende daha 1 sene olmadi banada ayni öyle yaptikca insanlar üzülüyorum sanki elimizdeymiste istemiyormusuz gibi konuşuyorlar ya nasil üzülüyorum
Hayır bi de meşhur bir laf var "çocuk YAPMAYI düşünüyor musunuz?"
Yapmak ne ya yapmak ne

Bence bilerek canımızı yakmaya çalışıyorlar.çok özür dilerim ama ilişki olunca hemen çocuk oluvercrk sanıyorlar olmayınca kısır damgası vuruyolar
Aynen öyle oluyor. Insani üzüyorlar o kadar üzülüyorum ki söylediklerine kendime kendim teselli ediyorum insani o kadar yipratiyorlar. Insanin en yakinlari da yapiyor bunu bu daha cok üzüyor

Sanki siz istemiyormussunuz da tesvik ediyormus gibi ..

Aynen öyle oluyor. Insani üzüyorlar o kadar üzülüyorum ki söylediklerine kendime kendim teselli ediyorum insani o kadar yipratiyorlar. Insanin en yakinlari da yapiyor bunu bu daha cok üzüyor
Ah be kuzum onlar bence yakın falan dğeil inan kan bağı falan hikaye. Yakınlık insanların birbirini anlaması değer vermesi saygı duyması. Onların bizim özel hayatımıza bile saygısı yok. Belki istemiyoruz sıkıntılarımız var belki gerçekten de olmuyo onlara ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…