- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Hiç uzuntunuzu belli etmeyin kuzumCahillik
Cahillik başka bişey değil. Geçen gün dert yandım kaynanama daha doğrusu belki söyler kızına dikkat eder biraz diye. Anne kaç haftalık hamile sürekli resim atıyo haftasını yazıyo bilmiyo mu üzülüyoruz dedim araya hemen kaynattı Bi kuzen var hamileymiş oda atıyo mu diye yani bu kadar kötü niyetli hamile olduğunu söyledi. Eşim bin kere söyledi söyleme bize o hamile bu hamile üzülüyoruz diye ama anlayan kim..
Gercekten öyle zor ama olacak Rabbim kalbine düşürmüşse olmus bil. Sen cok iyi anne olacaksin bu yüzden bazi seyler gecikiyor hepsi bu canim kardeşimNeler olduysa yazdim tek tek size cok zor gercekten
Valla benim kaynanam bence oğluna da değer vermiyo yoksa bilerek bu kadar üzemezKaynanalarin birçoğu tuhaf evlilikten sonra gelin giriyor hayatlarına oğulları çıkıyor sanki. Yahu senin evladın orda duruyor her lafın onu buluyor patavatsız
Hepimiz sabri ogrendik zorla da olsa evlat bizim icin cennetten meyve gibi gelir insallah gelirseGercekten öyle zor ama olacak Rabbim kalbine düşürmüşse olmus bil. Sen cok iyi anne olacaksin bu yüzden bazi seyler gecikiyor hepsi bu canim kardeşim❤
Hayır bi de meşhur bir laf var "çocuk YAPMAYI düşünüyor musunuz?"Amin canim benim. Bende daha 1 sene olmadi banada ayni öyle yaptikca insanlar üzülüyorum sanki elimizdeymiste istemiyormusuz gibi konuşuyorlar ya nasil üzülüyorum
Benim kaynanam ogluna bisey diyemiyor allahtanValla benim kaynanam bence oğluna da değer vermiyo yoksa bilerek bu kadar üzemez
Haklısın aslında ben onu yakın bilip anlattım ama pişman oldum sonra.. Yine canımı yaktı..Hiç uzuntunuzu belli etmeyin kuzum
Yaptıklarından bu çıkıyor ortaya maalesefValla benim kaynanam bence oğluna da değer vermiyo yoksa bilerek bu kadar üzemez
Yarin yapcam bugun malzemesi eksik . Kabartma tozu kalmamisHayır bi de meşhur bir laf var "çocuk YAPMAYI düşünüyor musunuz?"
Yapmak ne ya yapmak ne
Ne güzel. Keşke benimki de konuşmasa boş boş. Ama eskisi gibi değilim artık ona karşı ayda en fazla 2 kere gidiyorum eskiden daha sık giderdimBenim kaynanam ogluna bisey diyemiyor allahtan
Aynen öyle oluyor. Insani üzüyorlar o kadar üzülüyorum ki söylediklerine kendime kendim teselli ediyorum insani o kadar yipratiyorlar. Insanin en yakinlari da yapiyor bunu bu daha cok üzüyorBence bilerek canımızı yakmaya çalışıyorlar.çok özür dilerim ama ilişki olunca hemen çocuk oluvercrk sanıyorlar olmayınca kısır damgası vuruyolar
Sanki siz istemiyormussunuz da tesvik ediyormus gibi ..Cahillik
Cahillik başka bişey değil. Geçen gün dert yandım kaynanama daha doğrusu belki söyler kızına dikkat eder biraz diye. Anne kaç haftalık hamile sürekli resim atıyo haftasını yazıyo bilmiyo mu üzülüyoruz dedim araya hemen kaynattı Bi kuzen var hamileymiş oda atıyo mu diye yani bu kadar kötü niyetli hamile olduğunu söyledi. Eşim bin kere söyledi söyleme bize o hamile bu hamile üzülüyoruz diye ama anlayan kim..
Neyin ne oldugunu öğrendikten sonra mesefaye korumak lazimNe güzel. Keşke benimki de konuşmasa boş boş. Ama eskisi gibi değilim artık ona karşı ayda en fazla 2 kere gidiyorum eskiden daha sık giderdim
Bu sabah bitti canım hastalığımPik olmamış ya henüz canım farklı farklı çıkabilir kaçıncı günündesin?
Kız lorikim çok mucizevi bir durum bir canın dünyaya gelmesi. Ruhu veren Rabbim bu sözler şirke girmez mi ama cidden ağızlarına vurasım geliyorYarin yapcam bugun malzemesi eksik . Kabartma tozu kalmamis
Belli etmesen de insanca cevap versende oylesi anlamiyor malesef yada benim cevremHiç uzuntunuzu belli etmeyin kuzum
Ah be kuzum onlar bence yakın falan dğeil inan kan bağı falan hikaye. Yakınlık insanların birbirini anlaması değer vermesi saygı duyması. Onların bizim özel hayatımıza bile saygısı yok. Belki istemiyoruz sıkıntılarımız var belki gerçekten de olmuyo onlara neAynen öyle oluyor. Insani üzüyorlar o kadar üzülüyorum ki söylediklerine kendime kendim teselli ediyorum insani o kadar yipratiyorlar. Insanin en yakinlari da yapiyor bunu bu daha cok üzüyor
Onlarin yuzunden olmuyor bence habire arkamizdan atip tutuyorlarKız lorikim çok mucizevi bir durum bir canın dünyaya gelmesi. Ruhu veren Rabbim bu sözler şirke girmez mi ama cidden ağızlarına vurasım geliyor
Olsunda kullan yeterkiiiiiHepimiz cok guzel hakediyoruz . Insallah olur da artik cevrem cocuk demeyi kısa bir süre keser.
Belli bir haftaya kadar kullanılıyormuş.
Cok guzel anlatmissn duygularimi aynen oyle hissediyorum su an gercekten . Ama elden gelen bisey yok duada baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?