Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmiycam insallah son test yarin yaparim ertesi gun zaten kan verilicek
Üzülme lorikcim biliyorum insan uğraş verdikçe olacak gibi daha umutlanıyor ve yaklaştıkça ya olmadiysa diye dusuncelere kapılıyorsun ama vakti gelmisse hersey oluyor. Üzme kendini üzüldükçe stres altina giriyorsun ve vücudunuda alt ust ediyorsun vakti geldiyse Nasip etmistir Mevlam ve pazar ugraslarinin en güzel armağanı alirsin insaAllah ❤❤

Kız L Loriklorik sen anne olmayı çok hakediyosun. İnşallah güzel sonuçlar çıkacak. İkizlerin olsun da, bi daha da uğraşma. ☺
Hepimiz cok guzel hakediyoruz . Insallah olur da artik cevrem cocuk demeyi kısa bir süre keser.
Öylemi ne kadar daha devam oluyorrr
Belli bir haftaya kadar kullanılıyormuş.
Cok guzel anlatmissn duygularimi aynen oyle hissediyorum su an gercekten . Ama elden gelen bisey yok duada baska

Ya bu çevre niye böyle biliyor mıusn bizi strese sokan biraz da onlar.. Bildiğim kadarıyla daha 2 yıllık evlisin abartıyolsr ya

Kızlar ya bu test bozuk mu acaba öğlen yaptığım daha koyuydu bunun da aynı koyulukta yada biraz daha koyu olması gerekmiyor mu 3. Foto öğlen yaptığım

Eklentiler

• 0671D08F-EF3D-4AFC-B7C9-44B7BA6A96DB.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
  • CEEBF7F1-9002-4DDF-8533-8D8D573B410D.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28
  • 25FDE8FB-9E0D-4F75-8A1A-624FF372A2BE.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 30
Yapman gerekeni yaptin canim benim tevekkülle bekle Rabbim'e birak artik kendine de çok yüklenme, biraz mola ver. Gelecekse o kendiliğinden de gelmiyor mu zaten Nasip'te varsa.. o yüzden götürmeyeceğiz dertlerle kendimizi ezip iki günlük hayatta huzursuz tatsiz tutsuz yaşam sürdürmekten başka birsey yapmıyoruz. Inanıyorum Rabbim sanada o güzel duyguyu Nasip edecek.. Bazen Dua'yla birakacaksin inancla ki hersey oluvermiş. ❤❤

Elimden gelenin en iyisini yaptim gerisi Takdiri ilahi

Tabi ya daha yeniyim 2 yillik evliyim daha tamamlanmadi bile o 2 yil
Ya birwz da kaynanalardan kaynaklanıyor bence beraver yaşıyorsunuz ya. Hoş benimki sözde benden ayrı ama eminim milleti gaza getiren o. Herkse anlatıyodur olmuyo diye bizim 5 yıla yaklaştı.. Ama inanki sen stres yapma daha çok gençsin inş şuan yavruların seninledir

Tabi ya daha yeniyim 2 yillik evliyim daha tamamlanmadi bile o 2 yil
Gercekten o cevredeki cahilce konusan insanlar kirmaya yetiyor. Inan bana da diyorlar benimle evlenenler dogurmus yada hamileymis daha dun duydum bu kelimeyi sen dusun Nisan da 1 sene olacak ama iste insanlar hep birsey der susmaz. Kırıyorlar farkinda değiller...

Bence bilerek canımızı yakmaya çalışıyorlar.çok özür dilerim ama ilişki olunca hemen çocuk oluvercrk sanıyorlar olmayınca kısır damgası vuruyolar

Insalllah ne geliyorsa basimiza cevrenin bitbit larindan geliyor

Cahilliiklerinden bsska bosey degil sanki onlara neyse

Kaynanalarin birçoğu tuhaf evlilikten sonra gelin giriyor hayatlarına oğulları çıkıyor sanki. Yahu senin evladın orda duruyor her lafın onu buluyor patavatsız

Allah onlara vicdan versin ben de bir buçuk yıllık evliyim daha iki üç ay sonrasından başladılar
Cahillik
Allah onlara vicdan versin ben de bir buçuk yıllık evliyim daha iki üç ay sonrasından başladılar
Cahillik başka bişey değil. Geçen gün dert yandım kaynanama daha doğrusu belki söyler kızına dikkat eder biraz diye. Anne kaç haftalık hamile sürekli resim atıyo haftasını yazıyo bilmiyo mu üzülüyoruz dedim araya hemen kaynattı Bi kuzen var hamileymiş oda atıyo mu diye yani bu kadar kötü niyetli hamile olduğunu söyledi. Eşim bin kere söyledi söyleme bize o hamile bu hamile üzülüyoruz diye ama anlayan kim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…