Üzülme lorikcim biliyorum insan uğraş verdikçe olacak gibi daha umutlanıyor ve yaklaştıkça ya olmadiysa diye dusuncelere kapılıyorsun ama vakti gelmisse hersey oluyor. Üzme kendini üzüldükçe stres altina giriyorsun ve vücudunuda alt ust ediyorsun vakti geldiyse Nasip etmistir Mevlam ve pazar ugraslarinin en güzel armağanı alirsin insaAllahYapmiycam insallah son test yarin yaparim ertesi gun zaten kan verilicek
Hepimiz cok guzel hakediyoruz . Insallah olur da artik cevrem cocuk demeyi kısa bir süre keser.Kız L Loriklorik sen anne olmayı çok hakediyosun. İnşallah güzel sonuçlar çıkacak. İkizlerin olsun da, bi daha da uğraşma. ☺
Belli bir haftaya kadar kullanılıyormuş.Öylemi ne kadar daha devam oluyorrr
Cok guzel anlatmissn duygularimi aynen oyle hissediyorum su an gercekten . Ama elden gelen bisey yok duada baskaÜzülme lorikcim biliyorum insan uğraş verdikçe olacak gibi daha umutlanıyor ve yaklaştıkça ya olmadiysa diye dusuncelere kapılıyorsun ama vakti gelmisse hersey oluyor. Üzme kendini üzüldükçe stres altina giriyorsun ve vücudunuda alt ust ediyorsun vakti geldiyse Nasip etmistir Mevlam ve pazar ugraslarinin en güzel armağanı alirsin insaAllah❤❤
ses bir iki üc
Ya bu çevre niye böyle biliyor mıusn bizi strese sokan biraz da onlar.. Bildiğim kadarıyla daha 2 yıllık evlisin abartıyolsr yaHepimiz cok guzel hakediyoruz . Insallah olur da artik cevrem cocuk demeyi kısa bir süre keser.
Belli bir haftaya kadar kullanılıyormuş.
Cok guzel anlatmissn duygularimi aynen oyle hissediyorum su an gercekten . Ama elden gelen bisey yok duada baska
Tabi ya daha yeniyim 2 yillik evliyim daha tamamlanmadi bile o 2 yilYa bu çevre niye böyle biliyor mıusn bizi strese sokan biraz da onlar.. Bildiğim kadarıyla daha 2 yıllık evlisin abartıyolsr ya
Yapman gerekeni yaptin canim benim tevekkülle bekle Rabbim'e birak artik kendine de çok yüklenme, biraz mola ver. Gelecekse o kendiliğinden de gelmiyor mu zaten Nasip'te varsa.. o yüzden götürmeyeceğiz dertlerle kendimizi ezip iki günlük hayatta huzursuz tatsiz tutsuz yaşam sürdürmekten başka birsey yapmıyoruz. Inanıyorum Rabbim sanada o güzel duyguyu Nasip edecek.. Bazen Dua'yla birakacaksin inancla ki hersey oluvermiş.Hepimiz cok guzel hakediyoruz . Insallah olur da artik cevrem cocuk demeyi kısa bir süre keser.
Belli bir haftaya kadar kullanılıyormuş.
Cok guzel anlatmissn duygularimi aynen oyle hissediyorum su an gercekten . Ama elden gelen bisey yok duada baska
Elimden gelenin en iyisini yaptim gerisi Takdiri ilahiYapman gerekeni yaptin canim benim tevekkülle bekle Rabbim'e birak artik kendine de çok yüklenme, biraz mola ver. Gelecekse o kendiliğinden de gelmiyor mu zaten Nasip'te varsa.. o yüzden götürmeyeceğiz dertlerle kendimizi ezip iki günlük hayatta huzursuz tatsiz tutsuz yaşam sürdürmekten başka birsey yapmıyoruz. Inanıyorum Rabbim sanada o güzel duyguyu Nasip edecek.. Bazen Dua'yla birakacaksin inancla ki hersey oluvermiş.❤❤
Ya birwz da kaynanalardan kaynaklanıyor bence beraver yaşıyorsunuz ya. Hoş benimki sözde benden ayrı ama eminim milleti gaza getiren o. Herkse anlatıyodur olmuyo diye bizim 5 yıla yaklaştı.. Ama inanki sen stres yapma daha çok gençsin inş şuan yavruların seninledirTabi ya daha yeniyim 2 yillik evliyim daha tamamlanmadi bile o 2 yil
Gercekten o cevredeki cahilce konusan insanlar kirmaya yetiyor. Inan bana da diyorlar benimle evlenenler dogurmus yada hamileymis daha dun duydum bu kelimeyi sen dusun Nisan da 1 sene olacak ama iste insanlar hep birsey der susmaz. Kırıyorlar farkinda değiller...Tabi ya daha yeniyim 2 yillik evliyim daha tamamlanmadi bile o 2 yil
Ya bu çevre niye böyle biliyor mıusn bizi strese sokan biraz da onlar.. Bildiğim kadarıyla daha 2 yıllık evlisin abartıyolsr ya
Allah onlara vicdan versin ben de bir buçuk yıllık evliyim daha iki üç ay sonrasından başladılarTabi ya daha yeniyim 2 yillik evliyim daha tamamlanmadi bile o 2 yil
Bence bilerek canımızı yakmaya çalışıyorlar.çok özür dilerim ama ilişki olunca hemen çocuk oluvercrk sanıyorlar olmayınca kısır damgası vuruyolarGercekten o cevredeki cahilce konusan insanlar kirmaya yetiyor. Inan bana da diyorlar benimle evlenenler dogurmus yada hamileymis daha dun duydum bu kelimeyi sen dusun Nisan da 1 sene olacak ama iste insanlar hep birsey der susmaz. Kırıyorlar farkinda değiller...
O yüzden üzme kendini kuzucum nasil uğraştın bizlerde şahit olduk o yuzden Rabbim Nasip edecek inanıyorum.❤Elimden gelenin en iyisini yaptim gerisi Takdiri ilahi
InsalllahYa birwz da kaynanalardan kaynaklanıyor bence beraver yaşıyorsunuz ya. Hoş benimki sözde benden ayrı ama eminim milleti gaza getiren o. Herkse anlatıyodur olmuyo diye bizim 5 yıla yaklaştı.. Ama inanki sen stres yapma daha çok gençsin inş şuan yavruların seninledir
Cahilliiklerinden bsska bosey degil sanki onlara neyseGercekten o cevredeki cahilce konusan insanlar kirmaya yetiyor. Inan bana da diyorlar benimle evlenenler dogurmus yada hamileymis daha dun duydum bu kelimeyi sen dusun Nisan da 1 sene olacak ama iste insanlar hep birsey der susmaz. Kırıyorlar farkinda değiller...
Kaynanalarin birçoğu tuhaf evlilikten sonra gelin giriyor hayatlarına oğulları çıkıyor sanki. Yahu senin evladın orda duruyor her lafın onu buluyor patavatsızYa birwz da kaynanalardan kaynaklanıyor bence beraver yaşıyorsunuz ya. Hoş benimki sözde benden ayrı ama eminim milleti gaza getiren o. Herkse anlatıyodur olmuyo diye bizim 5 yıla yaklaştı.. Ama inanki sen stres yapma daha çok gençsin inş şuan yavruların seninledir
Neler olduysa yazdim tek tek size cok zor gercektenO yüzden üzme kendini kuzucum nasil uğraştın bizlerde şahit olduk o yuzden Rabbim Nasip edecek inanıyorum.❤
Amin canim benim. Bende daha 1 sene olmadi banada ayni öyle yaptikca insanlar üzülüyorum sanki elimizdeymiste istemiyormusuz gibi konuşuyorlar ya nasil üzülüyorumAllah onlara vicdan versin ben de bir buçuk yıllık evliyim daha iki üç ay sonrasından başladılar
CahillikAllah onlara vicdan versin ben de bir buçuk yıllık evliyim daha iki üç ay sonrasından başladılar
Cahillik başka bişey değil. Geçen gün dert yandım kaynanama daha doğrusu belki söyler kızına dikkat eder biraz diye. Anne kaç haftalık hamile sürekli resim atıyo haftasını yazıyo bilmiyo mu üzülüyoruz dedim araya hemen kaynattı Bi kuzen var hamileymiş oda atıyo mu diye yani bu kadar kötü niyetli hamile olduğunu söyledi. Eşim bin kere söyledi söyleme bize o hamile bu hamile üzülüyoruz diye ama anlayan kim..Allah onlara vicdan versin ben de bir buçuk yıllık evliyim daha iki üç ay sonrasından başladılar
Pik olmamış ya henüz canım farklı farklı çıkabilir kaçıncı günündesin?Kızlar ya bu test bozuk mu acaba öğlen yaptığım daha koyuydu bunun da aynı koyulukta yada biraz daha koyu olması gerekmiyor mu 3. Foto öğlen yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?