Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niyeti kötüyse uzak tut tabiki öylelerine güven olmaz canım
Olmaz güvenmiyorum zaten canim benim resmen benden yasca buyuk kendini benden kucuk gosterme gorme cabasinda bastan ilk gunden beri beni istemedigini belli etti sağolsun kiz kardesine benzetmeler mi dersin Rabbim de iyi niyetimden herseyi gosterdi gozlerimle telefonundan bana birsey gostereceginde kızkardeşi benim hakkim birsey yaziyor bunu atiyor o an tabi telefonu bana vermisti pat diye mesaj benim elimdeyken gelir kendi gözümle gördüm dedikodumu yapiyorlardi neler neler

Moralim yok üzgün üzgün dertlesmeleri okudum hepsini begendim tek tek taki senin yorumunu görene kadar sen beni güldürdün allahta seni oglunla beraber güldürsün
Yaaa kıyamam bozma moralini yaa oh ne güzel seni güldürebildiysem valla canım benim amin senide inşallah olacak bebişlerinle

Yaaa sorma dedikoducu elti başa bela işte allah ayagına dolandırıyorrr mesafeni koy sende rest çek ben öyle yapıyorum inan o zaman değerli oluyorsun

Kızlar hayırlı geceler
Düğünde oynanınca nikah düşer diye birşey yazmış arkadaşımız
Şaşırdım doğrusu
Ne acidan denilmis? Eger kadin erkek karisimi ise dinimizce uygun degil zaten buda demektir ki erkeklerin kadinlarda bakamayacağı yerler var olduğundan kast edilerek denilmis olabilir mi acaba

Yaaa sorma dedikoducu elti başa bela işte allah ayagına dolandırıyorrr mesafeni koy sende rest çek ben öyle yapıyorum inan o zaman değerli oluyorsun
Bende öyle yapıyorum zaten canim değilse birde onun davranislariyla ugrasip üzerim en iyisi herkesle mesafe

Kızlar hayırlı geceler
Düğünde oynanınca nikah düşer diye birşey yazmış arkadaşımız
Şaşırdım doğrusu
Karışık ortamda erkekli kadınlı oynanmasından din haricinde ben erkek olsaydım eşimi kıskanırdım açıkçası eşim oynıcam ne tür insanlar var erkeklerin bakmasını istemezdim yani benim şahsi düşüncem

Bence bu konular herkesin görüşüne göre değişir kızlar burada bunu tartısmaya gerek yok herkes kendi inancına göre yaşasın derim ben herkesin fikri kendinedir ve bu konuda özgürürz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…