- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bosver uzakmışsınız allahtan eşinide uyarırsın yan yana gelirsenizÖyle yapma cabasindayim Allah'tan baska sehirlerdeyiz kocam zamaninda falza ilgi göstermiş simarmis iste
Dediğim gibi dinimiz çok inceOhoo o zaman benim kaç kere düşmüştürbence bu kadar ince düşünüp yasanmaz ben yasayamam en azından ben bi namussuzluk yapmadıktan sonra eşimi alatmadıktan sonra nikah falan düşmez o kadar da değil
Moralim yok üzgün üzgün dertlesmeleri okudum hepsini begendim tek tek taki senin yorumunu görene kadar sen beni güldürdün allahta seni oglunla beraber güldürsünHaha gülme kız ilk kez duyuyorum böyle şeyleri
Olmaz güvenmiyorum zaten canim benim resmen benden yasca buyuk kendini benden kucuk gosterme gorme cabasinda bastan ilk gunden beri beni istemedigini belli etti sağolsun kiz kardesine benzetmeler mi dersin Rabbim de iyi niyetimden herseyi gosterdi gozlerimle telefonundan bana birsey gostereceginde kızkardeşi benim hakkim birsey yaziyor bunu atiyor o an tabi telefonu bana vermisti pat diye mesaj benim elimdeyken gelir kendi gözümle gördüm dedikodumu yapiyorlardi neler nelerNiyeti kötüyse uzak tut tabiki öylelerine güven olmaz canım
Allaha şükür tertemizim diyebiliyorsak en önemlisi buDediğim gibi dinimiz çok ince
Öyle yapacağım zaten baska yolu yok canimBosver uzakmışsınız allahtan eşinide uyarırsın yan yana gelirseniz
Yaaa kıyamam bozma moralini yaaMoralim yok üzgün üzgün dertlesmeleri okudum hepsini begendim tek tek taki senin yorumunu görene kadar sen beni güldürdün allahta seni oglunla beraber güldürsün
Yaaa sorma dedikoducu elti başa bela işte allah ayagına dolandırıyorrr mesafeni koy sende rest çek ben öyle yapıyorum inan o zaman değerli oluyorsunOlmaz güvenmiyorum zaten canim benim resmen benden yasca buyuk kendini benden kucuk gosterme gorme cabasinda bastan ilk gunden beri beni istemedigini belli etti sağolsun kiz kardesine benzetmeler mi dersin Rabbim de iyi niyetimden herseyi gosterdi gozlerimle telefonundan bana birsey gostereceginde kızkardeşi benim hakkim birsey yaziyor bunu atiyor o an tabi telefonu bana vermisti pat diye mesaj benim elimdeyken gelir kendi gözümle gördüm dedikodumu yapiyorlardi neler neler
BendeeKızlar hayırlı geceler
Düğünde oynanınca nikah düşer diye birşey yazmış arkadaşımız
Şaşırdım doğrusu
Ne acidan denilmis? Eger kadin erkek karisimi ise dinimizce uygun degil zaten buda demektir ki erkeklerin kadinlarda bakamayacağı yerler var olduğundan kast edilerek denilmis olabilir mi acabaKızlar hayırlı geceler
Şaşırdım doğrusu
Bende öyle yapıyorum zaten canim değilse birde onun davranislariyla ugrasip üzerim en iyisi herkesle mesafeYaaa sorma dedikoducu elti başa bela işte allah ayagına dolandırıyorrr mesafeni koy sende rest çek ben öyle yapıyorum inan o zaman değerli oluyorsun
Evet canım 5 dk içerisinde hatta fotoda çok çıkmamış normalde biraz daha pembeHemen mi çıkıyo canım hemen çıkıyosa var bebiş
Karışık ortamda erkekli kadınlı oynanmasından din haricinde ben erkek olsaydım eşimi kıskanırdım açıkçası eşim oynıcam ne tür insanlar var erkeklerin bakmasını istemezdim yani benim şahsi düşüncemKızlar hayırlı geceler
Şaşırdım doğrusu
Kesinlikle öyleeBende öyle yapıyorum zaten canim değilse birde onun davranislariyla ugrasip üzerim en iyisi herkesle mesafe
İnşallah canım sabah tekrarlıcam zaten dah net çıkarmış sanırım sabahHamilesin gibii
o zaman var bebek bence kan ver yarınnEvet canım 5 dk içerisinde hatta fotoda çok çıkmamış normalde biraz daha pembe
Bence bu konular herkesin görüşüne göre değişir kızlar burada bunu tartısmaya gerek yok herkes kendi inancına göre yaşasın derim ben herkesin fikri kendinedir ve bu konuda özgürürzKarışık ortamda erkekli kadınlı oynanmasından din haricinde ben erkek olsaydım eşimi kıskanırdım açıkçası eşim oynıcam ne tür insanlar var erkeklerin bakmasını istemezdim yani benim şahsi düşüncem
Aynen öyleBence bu konular herkesin görüşüne göre değişir kızlar burada bunu tartısmaya gerek yok herkes kendi inancına göre yaşasın derim ben herkesin fikri kendinedir ve bu konuda özgürürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?