- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Onu biliyorumda ben söyle anladım. Biriyle tokalasınca eşimizle nikahımız düşüyor diye anladımKuzenlerede zaten nikah düşüyo evlenebilenler var sonuçta nikah düşmeyen amcalar dayılardır
Şöyle birsey atıyorumValla ben ilk kez duydum bence saçma geldi bana o zaman kuzenlerimizle de tokalasıyoruz aynı mantık mantıksız geldi bana bilemedimm
Suan yanlis birsey söylemek istemem canim ama Kuran mealinden aciklicam
Bunuda şimdi yaptım 5,10 dk önceBilemedim kuruma çizgisine de benziyorsanki
Yok ben o anlamda kast etmedim canim benim ama yapılmamasi gereken birseyi yapiyorlar sonucta nikah düşen insandan uzak kalinmali dinimizde bunu buyuruyor diye esimin ailesinin en basit bir örneği olarak herseyi kabul ederler diye acikladimdiOnu biliyorumda ben söyle anladım. Biriyle tokalasınca eşimizle nikahımız düşüyor diye anladım
Bence bu niyeti kötü olanlar için geçerli içinde o niyet varsa ister kaynın olsun ister kuzenin farketmez her türlü yan gözle bakarsın. İçin temizse böyle şeyler akıldan geçmez benim asla aklımdan geçmez öyle şeyler o yuzden şaşırdım malesef kötü pis niyetli kişiler bunu kullanabiliyorŞöyle birsey atıyorum
Hemen mi çıkıyo canım hemen çıkıyosa var bebişBunuda şimdi yaptım 5,10 dk önce
Hmm onu sanmıyorum dinimiz okadar inceki mesela oynamalı düğünlerde fln oynanınca millet içinde ozaman bile nikahını düşüyo yeniden nikah gerekirOnu biliyorumda ben söyle anladım. Biriyle tokalasınca eşimizle nikahımız düşüyor diye anladım
Anladım ama bence el sıkısmaktan ne olabilir sonucta benim evime misafir gelen insana ben el uzatmassam olmaz hatta yeri gelir tokalasırımda niyetimize bağlı bazı şeyler kardeş gibi gördükten sonra sıkıntı yok ben ailemden böyle gördümYok ben o anlamda kast etmedim canim benim ama yapılmamasi gereken birseyi yapiyorlar sonucta nikah düşen insandan uzak kalinmali dinimizde bunu buyuruyor diye esimin ailesinin en basit bir örneği olarak herseyi kabul ederler diye acikladimdi
Seni dinliyorum batım yarın akıntılarım azaldı ovü testim silik cıktı icimde bir daraltı var ne yapabilirimBeni dinleyin diyorum işte
Ohoo o zaman benim kaç kere düşmüştürHmm onu sanmıyorum dinimiz okadar inceki mesela oynamalı düğünlerde fln oynanınca millet içinde ozaman bile nikahını düşüyo yeniden nikah gerekir
Aynen öyle anladim zaten canim ama malesef benim eltim iyi niyetli değil ondan genis benim esimin tarafi dedim örnekledim diBence bu niyeti kötü olanlar için geçerli içinde o niyet varsa ister kaynın olsun ister kuzenin farketmez her türlü yan gözle bakarsın. İçin temizse böyle şeyler akıldan geçmez benim asla aklımdan geçmez öyle şeyler o yuzden şaşırdım malesef kötü pis niyetli kişiler bunu kullanabiliyor
Onu biliyorumda ben söyle anladım. Biriyle tokalasınca eşimizle nikahımız düşüyor diye anladım
Sakin ol bekleyip görücez kendi psikolojini bozunca birşey değişmicek sonucta o yuzden strese girme olacagı varsa olur zaten canımSeni dinliyorum batım yarın akıntılarım azaldı ovü testim silik cıktı icimde bir daraltı var ne yapabilirim
Eltin iyi niyetli değilse dikkst et derim o zaman canım mesafenizi koruyunAynen öyle anladim zaten canim ama malesef benim eltim iyi niyetli değil ondan genis benim esimin tarafi dedim örnekledim di
El sıkışsa ne ala eltim kendine asılıp tokalasiyor. Senin niyetin ayri canim benim ama benim eltim farkli o acidan sana değil di zaten sözüm yanlis anlama benim eşimin ailesi geniş herseyi kabul ederAnladım ama bence el sıkısmaktan ne olabilir sonucta benim evime misafir gelen insana ben el uzatmassam olmaz hatta yeri gelir tokalasırımda niyetimize bağlı bazı şeyler kardeş gibi gördükten sonra sıkıntı yok ben ailemden böyle gördüm
Niyeti kötüyse uzak tut tabiki öylelerine güven olmaz canımEl sıkışsa ne ala eltim kendine asılıp tokalasiyor. Senin niyetin ayri canim benim ama benim eltim farkli o acidan sana değil di zaten sözüm yanlis anlama benim eşimin ailesi geniş herseyi kabul eder
Öyle yapma cabasindayim Allah'tan baska sehirlerdeyiz kocam zamaninda falza ilgi göstermiş simarmis isteEltin iyi niyetli değilse dikkst et derim o zaman canım mesafenizi koruyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?