Aynen o düşüncedeler zaten ama insanoğlu bir tırnağı yaratamaz bilmiyorlar mi, biliyorlar ama konu çocuk olunca hani yok mu vs.ler insanlar inancini sorgulamali aslinda da iste malesef düşünen insan lazım.. Rabbim hidayet etsinHerkesin hemem olursa bizim de hemen olur cunku kusursuzuz
Ammmmmiiinnnnnn hepsineAynen o düşüncedeler zaten ama insanoğlu bir tırnağı yaratamaz bilmiyorlar mi, biliyorlar ama konu çocuk olunca hani yok mu vs.ler insanlar inancini sorgulamali aslinda da iste malesef düşünen insan lazım.. Rabbim hidayet etsin❤
Allah razı olsun canim benim. Buraya üye olduğumdan beri dediğin gibi evliliğimi oturtmaya çalışıyorum Elhamdülillah iyi eşim de artik farkinda birşeylerin Rabbim'e sığınmıştım ki Rabbim rahmet etti. Şükrediyorum.Allah hidayet versin ne diyeyim cnm. Üzülmemek elde değil ama daha çok yenisin evliliğinin tadını çıkartmaya evliliğini oturtmaya bak sen. Benfe yapamıyorum ama aslında laf sokmak lazım öyle abuk subuk konuşanlara
De gitsin hakediyorlarDerdimi kimseye de soylemek istemiyorum . Bir daha sorana diycem
Ay ciddimisin yok artıkValla kuzum inanmazsin biz tatile gittigimizde esimin ailesinin yanina annesi esimi ben dus alirken yanima yolluyor arkasini sürt diye esim geliyor soruyor bana.. yani o kadarına kadar da edebi el veriyorsa karisiyorlar var böylesi malesef yasamis biri olarak söylüyorum
Ne uzulcem onlar uzulsun artikDe gitsin hakediyorlar
Gelecek, Rabbim Nasip edecek Ol der Olur.. Sadece her Nasip vaktine esirmis ya o vakit gelmeden ağaç meyve vermiyor. Bizimkide bir ağaç misali ektik, büyüyecek, yeşerecek ve sonunda en güzel meyveyi verecek kuzum.. Hayirla istediğimiz icin gecikiyorduk belki Rabbim hayrimizi istiyorduk da ondan Sabir gerekiyorduk belki.. Rabbim büyük bizler plan kurariz ama Rabbim'in yazmis olduğu kader en güzeli o yüzden bize düşen sadece Sabır.. Ve inan o gün gelene kadar insan türlü türlü seylerle karsilasiyor ve onlarla oyalaniyor sonra bir bakmissin o gün gelmiş. O gün gelene kadar o yolda zorluklar çıkacak ve sonunda rahata ereceğiz.Hepimiz sabri ogrendik zorla da olsa evlat bizim icin cennetten meyve gibi gelir insallah gelirse
Malesef ciddiyimAy ciddimisin yok artık
Agzin bal yesin insalllahGelecek, Rabbim Nasip edecek Ol der Olur.. Sadece her Nasip vaktine esirmis ya o vakit gelmeden ağaç meyve vermiyor. Bizimkide bir ağaç misali ektik, büyüyecek, yeşerecek ve sonunda en güzel meyveyi verecek kuzum.. Hayirla istediğimiz icin gecikiyorduk belki Rabbim hayrimizi istiyorduk da ondan Sabir gerekiyorduk belki.. Rabbim büyük bizler plan kurariz ama Rabbim'in yazmis olduğu kader en güzeli o yüzden bize düşen sadece Sabır.. Ve inan o gün gelene kadar insan türlü türlü seylerle karsilasiyor ve onlarla oyalaniyor sonra bir bakmissin o gün gelmiş. O gün gelene kadar o yolda zorluklar çıkacak ve sonunda rahata ereceğiz.❤
Aynen bosver sen milleti ağzı olan konusuyoNe uzulcem onlar uzulsun artik
Aynen bosver sen milleti ağzı olan konusuyo
Nikah düşer derken anlamadım onu tokalasınca mıMalesef ciddiyimbenim esimin ailesi biraz nasil desem herseyi kabul eder derler ya öyle gibiler.. En basit eltim eşime hoşgeldin derken tokalasir halbuki nikah düşer.
Aynen baslarına gelmediği için bilmezler eskiler kedi gibi 7-8 tane doğurdugu için durakları yokmuscok cahilller
Aynen insanoğluyuz fitratimiz da acelecilik var o yüzden bu durumlardayiz kuzum Amin insaAllah tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat Nasip olsun bizleredeAgzin bal yesin insalllahaslinda hepsi bildiimiz seyler ama insanogluyuz sonucta sabrimiz da bi yere kadar insallah tukenmeden RABBİM bizlere hayirli salih vr saliha evlatlarnasip etsin
Bildigin kadinlar nasil tokalasirsa öyle benim bildiğim nikah düştüğü ki eşim bana abisi ile o sekilde olmami istemez ama yengesi öyle birisi.. Yanlis mi biliyorum ben nikah dusmez mi? Tanıdığım bir kadin kocasi ölünce kocasinin oglan kardesiyle evlenmis nikah dusmese evlenemez. Bildigim kadariyla da nikah dusuyor diye biliyorumNikah düşer derken anlamadım onu tokalasınca mı
Valla ben ilk kez duydum bence saçma geldi bana o zaman kuzenlerimizle de tokalasıyoruz aynı mantık mantıksız geldi bana bilemedimmBildigin kadinlar nasil tokalasirsa öyle benim bildiğim nikah düştüğü ki eşim bana abisi ile o sekilde olmami istemez ama yengesi öyle birisi.. Yanlis mi biliyorum ben nikah dusmez mi? Tanıdığım bir kadin kocasi ölünce kocasinin oglan kardesiyle evlenmis nikah dusmese evlenemez. Bildigim kadariyla da nikah dusuyor diye biliyorum
Yaa malesef canimOoohhhaaa yyyaaa senin kaynana iyice zivanadan cikmis
Nezaman yapacaksınız kelimesinde şirke giriyo ozmn bizim yapıyoruz sanki sadece vesileyiz Rabbim vermedikce olmazKız lorikim çok mucizevi bir durum bir canın dünyaya gelmesi. Ruhu veren Rabbim bu sözler şirke girmez mi ama cidden ağızlarına vurasım geliyor
Suan yanlis birsey söylemek istemem canim ama Kuran mealinden aciklicamValla ben ilk kez duydum bence saçma geldi bana o zaman kuzenlerimizle de tokalasıyoruz aynı mantık mantıksız geldi bana bilemedimm
Kuzenlerede zaten nikah düşüyo evlenebilenler var sonuçta nikah düşmeyen amcalar dayılardırValla ben ilk kez duydum bence saçma geldi bana o zaman kuzenlerimizle de tokalasıyoruz aynı mantık mantıksız geldi bana bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?