Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi yaaa hiç belirtisiz oldu demek.Bu aralar daha rahatım aslında alıştım duruma sabretmeye...insallah canım bu ay ben de bu mutluluğu yaşayabilirimBu arada senin hamilelik haberine de çok sevindim canim

Evet, sıfır belirti. Daha önceleri, acaba bu belirti mi, acaba şu belirti mi diye araştırırdım. Sonra bıraktım bu düşünceleri. Olmuyosa olmuyo ne yapim dedim. Tabi içten içe diyorum keşke benimde olsa çocuğum. Ama olmuyosa da yapacağım bişey yok dedim.

Macun almıştım hatta ve ovülasyon, bi kere macunu kullandım 3-4 gün. Onu da bıraktım. 2 ay ne ovü ne başka bişey. Sadece 1 ay öncesine kadar her sabah sıcak suya limon sıkıp içiyodum işe giderken. Hamile kalmak için değil de formumu korumak için. En son ay onu da bıraktım.

İnşallah senin de, diğer bekleyen tüm arkadaşların da güzel haberlerini alıp sevinicez.

Canımsınnnn günaydın hatta Tünaydın

Koyu gibi olabilir valla gebelik test alıp yapsana

Ay nasıl rüya görmüşsün hayır olsun vallaaa

Ben anlamadıgımı belirttim dediğin gibi öyle direkt denince farklı algıladım bende sorun değil zaten böyle yanlıs anlasılmalar olabilir tabiki Rahatsızlık verdim falan deme öyle birşey yok sadece konu biraz saptı karısıklıga sebep oldu topikten ayrılmanı gerektircek bir durum yok ortada canım

N Nana Ana Canım çok saçma bir şekilde ben 17. Günde yine adet oldum dün. Bat tarihimi değiştirebilir misin 20 Mart olarak. İnşallah bundan sonra düzene girer.

Ay canım ne güzel yaaa inşallah inşallah

MelodiminEsi
Canım başka bi topikte gördüm de yazdığını. 30 yaşındayım o yüzden acele ediyorum demişsin. Ben 36 yaşındayım, ilk hamileliğim. Yaşını sorun etme, ben evleneli 10 ay oldu. 7. denememizde tuttu. İnşallah hayırlısıyla da devam eder. Darısı da isteyen bekleyen herkese inşallah.

Koyu gibi olabilir valla gebelik test alıp yapsana
Sabah eşimle tartistim biraz aldiramadim gidip aldi sonradan ama ilk idrarla yapayim yarin yapayim diyorum. Bu arada son ovulasyonu kullandim onda da ayniydi ama ayni kirmizilikta degil sanki. Bir de ben ovulasyonlarda t'nin c'den koyu olmasi halinde hamilelik var demektir diye bildigim icin umitlenemiyorum fazla

Sonuçta yengesi namahrem oluyor, islâmî şartlara gore tabiki tokalaşma dahil hiç bir fiziksel temas olmaması gerekir, sen doğru biliyorsun canim, buna kuzenlerde dahil tabi. Bi bayanin mahremi, kocasi, çocuğu, babası,dede, amca, dayı ve kendi yegenleridir. Yani bir kadın kaynı ile evlenebilir.

Koyuya yakınkende olabilir canım farketmiyor bazen yarın yaparsın artık test

Gitme bi yere yaa, böyle yanlış anlaşılmalar olması çok normal, saygı sevgi çerçevesinde hepsi hallediliyor ben senin kastini anladım mesela ama başkası anlamamış olabilir, gerekirse açıklarsın biter konu zaten. Böyle bişey yüzünden gidilmez. Biz ne tartışmalar yaptık buralarda her seferi de gitseydik oooo :) sen canını sıkma olur öyle şeyler arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…