- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Canım adet oldum yeni bittiCnm henüz erken olabilir pazartesiye kadar adet olmazsan kan ver bence
Canım niye gebelik testi yapıyorsun peki ovulasyon testin koyulasmis yakın o zmn değerlendir insAllah sağlıkla tutarCanım adet oldum yeni bitti
Hadi yaaa hiç belirtisiz oldu demek.Bu aralar daha rahatım aslında alıştım duruma sabretmeye...insallah canım bu ay ben de bu mutluluğu yaşayabilirimBu arada senin hamilelik haberine de çok sevindim canim
Aynen sorma canım inşallah gelir servis bakalımİyi geceler canım. Hadi git üşütme. Bizimde bozuktu kombi geçenlerde, yaptırdık. Zor valla soğuk ev.
Canımsınnnnİnsallah yaaaa cicegimmmm insallahhhh
Canım o konular biraz karısık senin ne anlatmak istedigini anlıyorum ama nikah düsüyor nikah düsmüyor caizdir degildir bunlar ucu acık meseleler kimi hoca ayetlere göre konusup kendi yorumunu katar kimi hoca sadece ayeti baz alır yani uzman hocaların söylemleri bile farklı olabiliyor bu konularda.
Önemli olan niyettir herkesin ahlaki degerleri gelenek görenekleri farklıdır saygı duyuyorum tabiki bu topikte dertleselim ama önceligimiz bebekler olsun lütfen
Beni anladıgını biliyorum oyüzden tesekkür ederim
İyi uykular cicegim sende bebeginin güzel yüzünü gör insallah
Koyu gibi olabilir valla gebelik test alıp yapsanaYa kızlar benimde 2 gün gecikti adetim evde testim yoktu ovulasyon kalmisti ondan yaptim aksam uzeri böyle çıktı. Ovulasyonla hamilelik cikiyormus genelde ama bilemedim. Umudum yok bu ay acaba oldum sadece hastalanmayinca
N Nana AnaFit mutlu anne sosmivida ve anlayan hanimlar yorumlayabilir mi
Yumurtlama olursa olur önemli olan yumurtanın olmasıKızlar adetten 1 gün önce ilişki olsa üstüne adet olsa daha sonra oluşur mu hamilelik
Ay nasıl rüya görmüşsün hayır olsun vallaaa
Tabi dinimizce uygun değildir böyle söylense sorun yok
Ama bundan dolayı nikah düşer demek biraz ince konular bunlar yani direk oynayınca nikah düşmez farklı şeyler hasıl olursa düşebilir
Neyse bu kınulara girmeyek
Kız ben mesajı yazup uyuyakalmışım rüyamda doğurdum çok sağol yaa
Çocuğumu emziremedim sütüm gelmedi
Süt ısıttım biberon bulamadım Allahım acım vardı zatenuyandım ki nasıl yorulmuşum
Tabi ki canım bu doğru değil zaten islam dininde de böyle birşey yok
Ama başka erkeklerin kadının oynamasını görmesi ile o kadının nikahı düşmez
Braz ince detayları var bu konunun genel söylenince herkes tedirgin olabilir
Neyse fazla girmeyelim bu konulara
Topikin konusuna döneeekk haydin
Ben anlamadıgımı belirttim dediğin gibi öyle direkt denince farklı algıladım bende sorun değil zaten böyle yanlıs anlasılmalar olabilir tabikiBu arada canim gece bu konudan yanlis anlasilmisim sanirim ben Nikah düşer diye konustum seninle ki kesin hüküm verircesine Nikahı (ı) düşer demedim fakat yanlis anlasilmisim.. Nikah düşer demek yani evlenebilinir anlaminda kasitli ama Nikahi düşmesi bitmesi anlaminda ben bu anlamda dile getirmedim di sana ve zaten sende son cümlende belirtmissin esimle nikahimiz düşüyor diye anladim diye. Yanlis anlasilmisim sanirim bir konuda o yüzden bu konusmayi bulup kendimi belirtmek istedim. Sende kusura bakma. Hersey gönlünüzce olsun. Hamile anne adaylarina Rabbimden sağlıkla evlatlarina kavusmalarini kolay doğumları olmalarını diliyorum. Evlat hasreti çeken bizlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı salih saliha evlat nasip etsin Rabbim insaAllah❤ Hakkinizi helal edin. Rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayin. Hepiniz cok iyi insanlarsiniz. Hoscakalin.❤
Ay canım ne güzel yaaaEvet, sıfır belirti. Daha önceleri, acaba bu belirti mi, acaba şu belirti mi diye araştırırdım. Sonra bıraktım bu düşünceleri. Olmuyosa olmuyo ne yapim dedim. Tabi içten içe diyorum keşke benimde olsa çocuğum. Ama olmuyosa da yapacağım bişey yok dedim.
Macun almıştım hatta ve ovülasyon, bi kere macunu kullandım 3-4 gün. Onu da bıraktım. 2 ay ne ovü ne başka bişey. Sadece 1 ay öncesine kadar her sabah sıcak suya limon sıkıp içiyodum işe giderken. Hamile kalmak için değil de formumu korumak için.En son ay onu da bıraktım.
İnşallah senin de, diğer bekleyen tüm arkadaşların da güzel haberlerini alıp sevinicez.❤
Bunlara gore büyük ihtimal var canım:)Ya kızlar benimde 2 gün gecikti adetim evde testim yoktu ovulasyon kalmisti ondan yaptim aksam uzeri böyle çıktı. Ovulasyonla hamilelik cikiyormus genelde ama bilemedim. Umudum yok bu ay acaba oldum sadece hastalanmayinca
N Nana AnaFit mutlu anne sosmivida ve anlayan hanimlar yorumlayabilir mi
Sabah eşimle tartistim biraz aldiramadim gidip aldi sonradan ama ilk idrarla yapayim yarin yapayim diyorum. Bu arada son ovulasyonu kullandim onda da ayniydi ama ayni kirmizilikta degil sanki. Bir de ben ovulasyonlarda t'nin c'den koyu olmasi halinde hamilelik var demektir diye bildigim icin umitlenemiyorum fazlaKoyu gibi olabilir valla gebelik test alıp yapsana
Hadi inşallahBunlara gore büyük ihtimal var canım:)
Sonuçta yengesi namahrem oluyor, islâmî şartlara gore tabiki tokalaşma dahil hiç bir fiziksel temas olmaması gerekir, sen doğru biliyorsun canim, buna kuzenlerde dahil tabi. Bi bayanin mahremi, kocasi, çocuğu, babası,dede, amca, dayı ve kendi yegenleridir. Yani bir kadın kaynı ile evlenebilir.Bildigin kadinlar nasil tokalasirsa öyle benim bildiğim nikah düştüğü ki eşim bana abisi ile o sekilde olmami istemez ama yengesi öyle birisi.. Yanlis mi biliyorum ben nikah dusmez mi? Tanıdığım bir kadin kocasi ölünce kocasinin oglan kardesiyle evlenmis nikah dusmese evlenemez. Bildigim kadariyla da nikah dusuyor diye biliyorum
Nikâh düşmeden kastı, namahremdir, evlenebilir yoksa nikaha bişey olmaz :)Onu biliyorumda ben söyle anladım. Biriyle tokalasınca eşimizle nikahımız düşüyor diye anladım
Koyuya yakınkende olabilir canım farketmiyor bazen yarın yaparsın artık testSabah eşimle tartistim biraz aldiramadim gidip aldi sonradan ama ilk idrarla yapayim yarin yapayim diyorum. Bu arada son ovulasyonu kullandim onda da ayniydi ama ayni kirmizilikta degil sanki. Bir de ben ovulasyonlarda t'nin c'den koyu olmasi halinde hamilelik var demektir diye bildigim icin umitlenemiyorum fazla
Gitme bi yere yaa, böyle yanlış anlaşılmalar olması çok normal, saygı sevgi çerçevesinde hepsi hallediliyorBu arada canim gece bu konudan yanlis anlasilmisim sanirim ben Nikah düşer diye konustum seninle ki kesin hüküm verircesine Nikahı (ı) düşer demedim fakat yanlis anlasilmisim.. Nikah düşer demek yani evlenebilinir anlaminda kasitli ama Nikahi düşmesi bitmesi anlaminda ben bu anlamda dile getirmedim di sana ve zaten sende son cümlende belirtmissin esimle nikahimiz düşüyor diye anladim diye. Yanlis anlasilmisim sanirim bir konuda o yüzden bu konusmayi bulup kendimi belirtmek istedim. Sende kusura bakma. Hersey gönlünüzce olsun. Hamile anne adaylarina Rabbimden sağlıkla evlatlarina kavusmalarini kolay doğumları olmalarını diliyorum. Evlat hasreti çeken bizlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı salih saliha evlat nasip etsin Rabbim insaAllah❤ Hakkinizi helal edin. Rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayin. Hepiniz cok iyi insanlarsiniz. Hoscakalin.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?