- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Hic yok sadece jel yaparken akinti şeklinde disari atiyor fazlasoniAkıntı durumun nasıl lorikom
Innnssaalllahhh teyzesi .. annesini uzmez yarin supriz yapar o kadar negatif testten sonraİnsallah pozitifi gorursun kuzum insallah teyzesinin bali yerlesmistir gobusune
Insalllahhh guzel sonuclarla gelirim burayaKuzum dün giremedim pek fazla
Bu hafta iş yerinde çok yoğundum hep okudum ama yazamadım
Heyecanla yarın L Loriklorik imin güzel sonuçlarını bekliyorum♥
Hos geldin cnmcim. Allh rahmet eylesn. Ev konusu sknti cidden kiraci olncaKizlarr ben geldimm nasilsinizz
Iilik saglik bebisim . Evdeym her zmn ki gibiNapıyorsunuz fıstıklar? ♥
Bizlerde seni özledik balam müsait oldugunda okursun coksükür bu hallerimize önemli bir sorunumuz yokİnsallah kuzum ama ozledim sizleri neler oldu ben yokken okuyamadim buralari baya birikmis
Evet hepimiz nefeslerimizi tuttuk onun güzel haberini bekliyoruzKuzum dün giremedim pek fazla
Bu hafta iş yerinde çok yoğundum hep okudum ama yazamadım
Heyecanla yarın L Loriklorik imin güzel sonuçlarını bekliyorum♥
Anladım kuzum cok az kaldı ya hadi hayırlısıHic yok sadece jel yaparken akinti şeklinde disari atiyor fazlasoni
Canım fsh yüksekliği yüzünden sağ olsun bi doktor erken menopoz deyip korkutmuştu beni o zaman 30 bile olmamıştım. Sonraki gittiğimiz doktor erken menopoz yok dese de yumurtalarım yaşıma göre değil o yüzden hâlâ korkularım var fazlasıyla.MelodiminEsi
Canım başka bi topikte gördüm de yazdığını. 30 yaşındayım o yüzden acele ediyorum demişsin. Ben 36 yaşındayım, ilk hamileliğim. Yaşını sorun etme, ben evleneli 10 ay oldu. 7. denememizde tuttu. İnşallah hayırlısıyla da devam eder. Darısı da isteyen bekleyen herkese inşallah.
Az kaldi tabi ya oyle boyle gecti bakalimEvet hepimiz nefeslerimizi tuttuk onun güzel haberini bekliyoruziyi olmana sevindim kuzum
Anladım kuzum cok az kaldı ya hadi hayırlısı
Dün bir topikte okudum kuzumCanım fsh yüksekliği yüzünden sağ olsun bi doktor erken menopoz deyip korkutmuştu beni o zaman 30 bile olmamıştım. Sonraki gittiğimiz doktor erken menopoz yok dese de yumurtalarım yaşıma göre değil o yüzden hâlâ korkularım var fazlasıyla.
Duana yürekten amin kuzum inşallah Rabbim bizleri daha çok bekletmez
Yapmadın degilmi testAz kaldi tabi ya oyle boyle gecti bakalim
Insallah okunan ezanlarin hurmetine rabbom bizleri anne bana yapsin en guzel sekildeCanım fsh yüksekliği yüzünden sağ olsun bi doktor erken menopoz deyip korkutmuştu beni o zaman 30 bile olmamıştım. Sonraki gittiğimiz doktor erken menopoz yok dese de yumurtalarım yaşıma göre değil o yüzden hâlâ korkularım var fazlasıyla.
Duana yürekten amin kuzum inşallah Rabbim bizleri daha çok bekletmez
Yaptim sabah ciksin aradan o test dedim testim kalmadi yine cikmadi tabi ama dun yaptigim erken gebelik testinde cizgiyi görebiliyorumYapmadın degilmi test
Doktor çok önemli çokk. Benim iki aşılama da doktor yüzünden boşa çıktı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzumDün bir topikte okudum kuzum
Senin tüp bebekle bile cocugun olmaz demis bir doktora bayana
Meger o ay o bayan hamileymis
Doktorların böyle kesin söylemlerini cokta takmamak gerekiyor bence hersey allahtan sonucta
Benim de 2 asilamam bosa gitti canim ama yumurtalardaysa sorun asilama tutmuyormus .Doktor çok önemli çokk. Benim iki aşılama da doktor yüzünden boşa çıktı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum
Bravo sanaYaptim sabah ciksin aradan o test dedim testim kalmadi yine cikmadi tabi ama dun yaptigim erken gebelik testinde cizgiyi görebiliyorum
Aminn canım LorikommInsallah okunan ezanlarin hurmetine rabbom bizleri anne bana yapsin en guzel sekilde
Rabbim yarın sana çok güzel müjdeler nasip etsin bitanemmYaptim sabah ciksin aradan o test dedim testim kalmadi yine cikmadi tabi ama dun yaptigim erken gebelik testinde cizgiyi görebiliyorum
Evet kuzum öyleymiş. Bizim sperm değerleri çok iyi şükürBenim de 2 asilamam bosa gitti canim ama yumurtalardaysa sorun asilama tutmuyormus .
Bizim de ayni durum resmen :)Evet kuzum öyleymiş. Bizim sperm değerleri çok iyi şükür
Ammmmmiiinn pozitifi göreyim insalllaahjhAminn canım Lorikomm
Rabbim yarın sana çok güzel müjdeler nasip etsin bitanemm♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?