Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım fsh yüksekliği yüzünden sağ olsun bi doktor erken menopoz deyip korkutmuştu beni o zaman 30 bile olmamıştım. Sonraki gittiğimiz doktor erken menopoz yok dese de yumurtalarım yaşıma göre değil o yüzden hâlâ korkularım var fazlasıyla.
Duana yürekten amin kuzum inşallah Rabbim bizleri daha çok bekletmez

Dün bir topikte okudum kuzum
Senin tüp bebekle bile cocugun olmaz demis bir doktora bayana
Meger o ay o bayan hamileymis
Doktorların böyle kesin söylemlerini cokta takmamak gerekiyor bence hersey allahtan sonucta

Insallah okunan ezanlarin hurmetine rabbom bizleri anne bana yapsin en guzel sekilde

Dün bir topikte okudum kuzum
Senin tüp bebekle bile cocugun olmaz demis bir doktora bayana
Meger o ay o bayan hamileymis
Doktorların böyle kesin söylemlerini cokta takmamak gerekiyor bence hersey allahtan sonucta
Doktor çok önemli çokk. Benim iki aşılama da doktor yüzünden boşa çıktı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum

Kızlaar merhaba, adetim 3 gün geçti, akşam test yaptım ve negatif, bu sabah çok az açık kahverengimsi lekelenmem oldu ama devam etmedi arada da karnım ağrıyor ama normalde adet olacağım zaman çok şiddetli ağrı çekerim günlük yaşantımı etkiler bu öylede değil, neden böyle oldu anlayamadım, yerleşme kanaması mıdır acaba yoksa adetimmi başlayamıyor bilemedim, bu tarz bişeyler yaşayan var mı aranızda acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…