Kız bendede öyleydi hiç belirti yaşamadım sadece şeyi hatırlıyorum sol kasığımda sanki bir kalp vardı güm güm atıyordu onun dışında adet ağrısıyla aynı ağrı yani benim yerleşme kanamam bile olmadı ama yerleşme ağrısı çekmiş olabilirim işe gidemeyecek kadar ağrım olmuştu bir gün adet Olcan sanmıştım sonra dedim daha 5 6 gün var birde herkesin belirtisi gerçekten kiişiden kişiye değişiyormuş ya onu gördüm benim bulantılarım yeni başladı mesela ama komşumun çok erken başladı öyle öğrendi hamile olduğunu çok değişik o yüzden bende kendimi hep üzdüm kendimi dinleyerek bu ay hiç dinlemedim salladım gitti ama okadar iyi anlıyorum ki elinde değil insanın kendini dinlememek sürekli kafada böyle şeyler dönüyor ya çok zor bundan kurtulmakHadi yaaa hiç belirtisiz oldu demek.Bu aralar daha rahatım aslında alıştım duruma sabretmeye...insallah canım bu ay ben de bu mutluluğu yaşayabilirimBu arada senin hamilelik haberine de çok sevindim canim
Sen nerdesin kac gündür hemen hesap vrrKizlarr ben geldimm nasilsinizz
Hayır olsun rüyan canım bizleri görmüssün toplu olarak herhaldeKızlar rüyam çok gerçekçiydi
Bir sürü hamile kadın gördüm
Kurbanlık koyun gibiydik
Doğuma girmeyi bekliyoduk
Sonra dopurdum ama nasıl ağrım var
Çocuk aç
Emziremedim süt yok
Süt ısıttım koymaya biberon bulamadım
Hayırlara çıksın inşallah
Canım regline hayli zaman var sen ovü testi yapıyormusun belki yum dönemindede olabilirsin yinede degerlendirin bu günleriniziKizlar günaydınAdete 8 9 gün var.Benim dünden beri göğüs uçları bir aciyor ki anlatamam.gogusler de şişti biraz.ama uçları dokununca sutyen takınca bile aciyor.sizce hamilelik belirtisi mi kone Azıcık umut azıcık mutluluk ❤
Beni anlayacagını ummustumCanim ben o cümleleri yazarken onu yazan arkadaşa sorarak yazdim ve acaba ondan mi demistir ki diye de belirttim o cümlemde nikah düşer, düşmez tartismasi yaratip da o konu hakkinda birsey demedim farkindaysan o yüzden boyle aciklama yapmana gerek yoktu. Uyari anlaminda yazmana gerek yoktu. Herkesin zaten niyeti kendine birsey demedigim halde böyle yazmani anlamadim. Cumlelerimde kimseyi yargilamadim din konusuna gelince hoca vs dinlediyip burada fetva verici bir tavrimda olmadi dinimizde hocalara gore degil Kuran ne derdir diye yasanir ki Kuran da erkek kadinin karişik olmasi acisindan uyarici bizlere.. Buna uyar uymaz insan iradesidir zaten. Nikah konusuna gelince o konuyu dostumdostum denen kardeşle konustuk ve yargilayici bir durum yoktu. Haklisin burasi çocuk grubu bi an o konulara denk geldi ama senin bana uyari anlaminda yazdığın bu yazinin altinda yazman bilemedim. Yukarida belirttigim gibi acaba diye de ve bastada ? isaretiyle arkadasa da sorma anlaminda yazmistim. Bu rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim kusrum olsuysa..Neyse bir daha yazmam kusura bakmayin kizlar Hakkinizi helal edin.
Son 24 saatin icindeyiz balam %50 sansımız var halaYarın ogreenicem nolur dua edin ciksin . Testler hep negatif cikiyor kac gundur
Canım demekki erken yumurtluyorsun degerlendirin bu günlerinizi hamile birliktelik olsunGünaydın kızlar❤ Gebelik testi negatifovulasyon testi bu şekilde
5 gün geciktiyse gebelik ihtimalin var canım idrar testi yap hemen birtaneMerhaba hanımlar benim adetimin bugün 5.günü son zamanlarda gecikme yaşadığım için emin değilim ama sabahtan beri beyaz akıntı var adet olduğumu düşündüm lavaboya gidiyorum ama sadece akıntı oluyor sizce ne olabilir
İyi aksamlar canımCanımsınnnn ❤günaydın hatta Tünaydın
Rabbim yardim etsin insallah her zorlukla beraber bir kolaylik vardir elbette .. allah rahmet eylesin buyuk teyzeye deKuzucum ev isi olmadi adam evi satmadi canim sıkkın cok bide belim bacagima vuruyo yine yuruyemiyorum isyerinde islerimde yogun birde babamin teyzesi vefat etti girmek aklima gelmedi buralara ne diyim hayirlisi olsun hakkimizda insallah tasinabilirim en kisa zamanda son 1 senet kalmis ev sahibinde gecen geldi elden kira almasina ragmen kiraci vergisi oduyorum zam gelmis falan dedi bizi bi zam bekliyo
Hg cnm iyiyim şükür kendime bakım yaptım biraz duşumu aldım oturuuyroum sen nasilsin ev işi olmadı demişsin hayırlısı olsun hakkınzda o işlerde çok meşgul ediyor kafayıKizlarr ben geldimm nasilsinizz
Amin kuzum cok sagol sen neler yaptin bakayim nasil gidiyo?Rabbim yardim etsin insallah her zorlukla beraber bir kolaylik vardir elbette .. allah rahmet eylesin buyuk teyzeye de
Aynen kuzum kredi oranlari dustu ama ev fiyatlari uctu nolucak bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsinHg cnm iyiyim şükür kendime bakım yaptım biraz duşumu aldım oturuuyroum sen nasilsin ev işi olmadı demişsin hayırlısı olsun hakkınzda o işlerde çok meşgul ediyor kafayı
Afiyet olsun tatlım
İyiyiz kuzum seni gördük daha iyi oldukKizlarr ben geldimm nasilsinizz
İyiyiz cicegim sen neyapıyorsun nerelerdeydinNapıyorsunuz fıstıklar? ♥
Amin cnmAynen kuzum kredi oranlari dustu ama ev fiyatlari uctu nolucak bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsin
Yarin sonuc ogrenicem insallah dua et lütfen pozitif olsunAmin kuzum cok sagol sen neler yaptin bakayim nasil gidiyo?
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Şubat
burcusami bat 22
@Baldanhatun bat 23
L Loriklorik bat 23
N Nana Ana bat 23
@Nurrn bat 25
@Tubaa9533 bat 25
@Ravza nur bat 27
@Kedi sever bat 28
@MelodiminEsi bat 28
Mart
@fikoss bat 2
rosebatum bat 2
@fionawoody bat 8
@eylem91 bat 8
@Duhahsen bat 8
@meryemceeee4141 bat 10
@Feminas bat 11
@pariko bat 12
@Matrakhatun bat 16
@Ahenfatma bat 19
@Artemissisipi bat 20
@Maisiyah345 bat 28
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
Serimeri sat 2 Oc
@Venuseva sat 18 Oc
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
Akıntı durumun nasıl lorikomYarin sonuc ogrenicem insallah dua et lütfen pozitif olsun
İnsallah kuzum ama ozledim sizleri neler oldu ben yokken okuyamadim buralari baya birikmisAfiyet olsun tatlım
İyiyiz kuzum seni gördük daha iyi oldukbasınız sagolsun mekanı cennet olsun rahmetlinin
Ev konunuza üzüldüm insallah biran evvel güzel biryer bulabilirsiniz aramaya devam edin kuzum
İyiyiz cicegim sen neyapıyorsun nerelerdeydin
İnsallah pozitifi gorursun kuzum insallah teyzesinin bali yerlesmistir gobusuneYarin sonuc ogrenicem insallah dua et lütfen pozitif olsun
Kuzum dün giremedim pek fazlaAfiyet olsun tatlım
İyiyiz kuzum seni gördük daha iyi oldukbasınız sagolsun mekanı cennet olsun rahmetlinin
Ev konunuza üzüldüm insallah biran evvel güzel biryer bulabilirsiniz aramaya devam edin kuzum
İyiyiz cicegim sen neyapıyorsun nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?