Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi yaaa hiç belirtisiz oldu demek.Bu aralar daha rahatım aslında alıştım duruma sabretmeye...insallah canım bu ay ben de bu mutluluğu yaşayabilirimBu arada senin hamilelik haberine de çok sevindim canim
Kız bendede öyleydi hiç belirti yaşamadım sadece şeyi hatırlıyorum sol kasığımda sanki bir kalp vardı güm güm atıyordu onun dışında adet ağrısıyla aynı ağrı yani benim yerleşme kanamam bile olmadı ama yerleşme ağrısı çekmiş olabilirim işe gidemeyecek kadar ağrım olmuştu bir gün adet Olcan sanmıştım sonra dedim daha 5 6 gün var birde herkesin belirtisi gerçekten kiişiden kişiye değişiyormuş ya onu gördüm benim bulantılarım yeni başladı mesela ama komşumun çok erken başladı öyle öğrendi hamile olduğunu çok değişik o yüzden bende kendimi hep üzdüm kendimi dinleyerek bu ay hiç dinlemedim salladım gitti ama okadar iyi anlıyorum ki elinde değil insanın kendini dinlememek sürekli kafada böyle şeyler dönüyor ya çok zor bundan kurtulmak

Kuzucum ev isi olmadi adam evi satmadi canim sıkkın cok bide belim bacagima vuruyo yine yuruyemiyorum isyerinde islerimde yogun birde babamin teyzesi vefat etti girmek aklima gelmedi buralara ne diyim hayirlisi olsun hakkimizda insallah tasinabilirim en kisa zamanda son 1 senet kalmis ev sahibinde gecen geldi elden kira almasina ragmen kiraci vergisi oduyorum zam gelmis falan dedi bizi bi zam bekliyo

Hayır olsun rüyan canım bizleri görmüssün toplu olarak herhalde Allah hayır etsin
Canım regline hayli zaman var sen ovü testi yapıyormusun belki yum dönemindede olabilirsin yinede degerlendirin bu günlerinizi
Beni anlayacagını ummustum
Sana yanlıs bilgi veriyorsunda demedim
Bu konudada uyarmadım canım
Herkesin dini konulardaki ögretileri farklıdır
Her ne kadar müslümanda olsak kurana da inanıyor olsak cogu bilgilerimizi ailelerden ve hocalardan alıyoruz
Sadece böyle ince bir konunun tartısmaya dönmemesi icin bu konulardan cok bebekle ilgili konuları konusalım istedim
Ve gitme girisiminde bulunmanıda tavsif etmiyorum sonucta seni terslemedim ve seni kaybetmekte istemem o kadar sıkıntına ragmen buralarda herkesi rahatlatacak cümlelerin oluyor.
Oyüzden konu kapansın gülüm Kalbini kıracak bir cümlem olduysada özür dilerim benim anlatmak istedigim farklıydı...

Yarın ogreenicem nolur dua edin ciksin . Testler hep negatif cikiyor kac gundur
Son 24 saatin icindeyiz balam %50 sansımız var hala

Günaydın kızlar❤ Gebelik testi negatif ovulasyon testi bu şekilde
Canım demekki erken yumurtluyorsun degerlendirin bu günlerinizi hamile birliktelik olsun
5 gün geciktiyse gebelik ihtimalin var canım idrar testi yap hemen birtane
Canımsınnnn ❤günaydın hatta Tünaydın
İyi aksamlar canım

Rabbim yardim etsin insallah her zorlukla beraber bir kolaylik vardir elbette .. allah rahmet eylesin buyuk teyzeye de

Hg cnm iyiyim şükür kendime bakım yaptım biraz duşumu aldım oturuuyroum sen nasilsin ev işi olmadı demişsin hayırlısı olsun hakkınzda o işlerde çok meşgul ediyor kafayı
Aynen kuzum kredi oranlari dustu ama ev fiyatlari uctu nolucak bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsin

Afiyet olsun tatlım
Kizlarr ben geldimm nasilsinizz
İyiyiz kuzum seni gördük daha iyi olduk basınız sagolsun mekanı cennet olsun rahmetlinin
Ev konunuza üzüldüm insallah biran evvel güzel biryer bulabilirsiniz aramaya devam edin kuzum

Napıyorsunuz fıstıklar? ♥
İyiyiz cicegim sen neyapıyorsun nerelerdeydin

burcusami nasılsın kuzum bende bugün yarın regl bekliyorum bir belirtin varmı?

İnsallah kuzum ama ozledim sizleri neler oldu ben yokken okuyamadim buralari baya birikmis

Kuzum dün giremedim pek fazla
Bu hafta iş yerinde çok yoğundum hep okudum ama yazamadım
Heyecanla yarın L Loriklorik imin güzel sonuçlarını bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…