- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Öyleyse benim olmam imkansız
Jupiter gibi siserim ben kesin
Sporada basla sporda var bak bir kerametYa ben
Yuvarlanırım kesin o yüzden yarın diyete başlıyorum
Sporada basla sporda var bak bir keramet
Reklam kokan hareketler bunlarTamam inşallah 4.takım cuma zayıflama yarışması topikime geri dönüş yapıcam kaptanım her zaman kapımız açık demişti
Reklam kokan hareketler bunlar
Evet baya geçmiş birey olmaz canım merak etmeevet her zmn koyuluk gebelik belirtisi olmuyor cnm hayrlisi olsun
kızım süt içti diye balık yedirmedik cnm ben hem balık hem peynir yedim aynı andaen az 6 saat geçtikten sonra sıkıntı olmaz diyorlar cnm zaten senin normalmis
Aynen öyle yap cnım o zamannn hayırlı sonuclanır inşallahBuay clife kullanmadıgım icin 30günün dolmasını bekleyecem kuzum adet gelmezse öyle yaparım simdiiiii benim testlerim cetrefilli oluyor biliyorsun hic aksiyona girmeyelim
öyle mi şu ana kadar bişey olmadı olmaz herhldeHiç birşey olmaz aynısı bana oldu 2 kase sutlac yedim o gün hiç bişey olmadı balık bayat değilse şayet bayatsa tek başına balık bile yeterli zehirlenmeye
Napim TV izliyoruz cnm sen napiosnAy yasak mıydı uoksam çook pardon
Ee kızlar neler yapıyosunuz
Ben bu ay incir yapmayı düşünüyırum eşimede keçi boynuzu kürü sayısı bşraz düşük çıktı bilgisi olan beni biraz aydınlatabilir mi başka neler yapabilirim
HahaHepinize psikolojik baski yaptim çünkübrn hamileyim ki zaten
öyle mi şu ana kadar bişey olmadı olmaz herhlde
Napim TV izliyoruz cnm sen napiosn
Hepinize psikolojik baski yaptim çünkübrn hamileyim ki zaten
Vala bende aynen mutfağı toplamadm çay içtik uzandım birazBende napayım üzerime bir ağırlık çöktü
Mutfağı toplayıp bir çay koyarım diye düşünüyorum ama
Ay yasak mıydı uoksam çook pardon
Ben bu ay incir yapmayı düşünüyırum eşimede keçi boynuzu kürü sayısı bşraz düşük çıktı bilgisi olan beni biraz aydınlatabilir mi başka neler yapabilirim
Cnm biz ilk ay denemeye basladgimzda benm reglim biteli 10 gun olmustu ki tekrr regl olmustm. Ii bisey gibi aslnda. Alisio rahim yakindr insllh senn deİnşallah, bakalım artık. Şu ara gündemim kpss. Bu şekilde kafam ona odaklanmışken belki bu ay yumurtlama başlar da hamile kalırım.
Vala bende aynen mutfağı toplamadm çay içtik uzandım biraz
Kabak çekirdeği çok iyi, tatlı da yap eşine bence etkisi var. Hatta tatlıya şeker yerine pekmez koy.
o emzik boşa gitmeyecek cnm merak etme bende kimyasal olduğunda almıştım bı emzik evet üstünden bı sene geçti ama şükür o emzik bebeğimin işaretiKızlar ben bu ay aşırı taktım kafaya
Günüm geçincede çok ümitlendim falan
Gidip emzik aldım yaa ne alakaysa
Ama şuna o kadar rahatlamış durumdayım ki elhamdülillah çok şükür diyorum
Kafadan atmak dedikleri şeyi yaşıyırumdur inşallah
Ohh MaşAllah cnm ne güzelValla kalktım toparladım buşaşıkları da yıkadıö hemen yoksa hepsi sırtımda yük
Çayı da demledim tamamdır
Clife kullanmadıysan clife dene kuzumAy yasak mıydı uoksam çook pardon
İnsallah ballıböcegimAynen öyle yap cnım o zamannn hayırlı sonuclanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?