Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salak bunlar vallaha salak beyin yoksunu resmen yapmissin zevkini falan cikarmissin cekiceksin sonucuna katlanicaksin
Buyuk ihtimlle yaslari kucuk bunlarin. Ondan bu dikkatszlik. Bide buraya sorana kadar bi test yapsana. Biz rontgen miyiz senin icini ne bilek

Buyuk ihtimlle yaslari kucuk bunlarin. Ondan bu dikkatszlik. Bide buraya sorana kadar bi test yapsana. Biz rontgen miyiz senin icini ne bilek
Bi de savunmuyor mu bazilari boylelrrini ya çıldırıyor insan cok normalmis gibi sanki gunahlar artik gore gore normal hale geldi herkese cok normal geliyor boyle seyler . Ayni evde yasamalari bile normal geliyor

@Matrakhatun canım ne durumdasın?
@Zekta kuzum neredesin?
@Mevayigit balam sesin cıksınmı?
A Antoryum123 gel buraya!
Geldim bacım geldim hastane geze geze allak bullak oldum dediğin gibi gece takılıyordum şimdi oyuna sardım giremedim buraya unutuyorum bazen bi aksilik olmazsa bat 16 bebeğim bugün bittim tüp bebek doktoru bana kanserden şüphelebdiğini söyledi pazartesi smear testi yapcak temiz çıkar inşallah o yüzden oyuna sardım

Aaaa sen smear testi yaptırmamısmıydın balam hayırlı sonuclar cıksın insallah doktorun süphelendigi gibi bir durum yoktur Sonucların cıkınca haber verirsin mutlaka

Aaaa sen smear testi yaptırmamısmıydın balam hayırlı sonuclar cıksın insallah doktorun süphelendigi gibi bir durum yoktur Sonucların cıkınca haber verirsin mutlaka
Kuzum aynı şekilde bakılıyormuş kültür testi yapmışlar akıntımın iltihap olduğunu söyledi tüp bebek doktorum adetliyken muayene etti iyi lezyonlar görmediğini acilen smear testi yaptır dedi yaptılar dedim anlatınca kültür testi olduğunu öğrendim bu smear da kanser teşhisiymiş sadece amaan bakalım ne çıkacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…