- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Artik iliskiye girerken kiyafetle gircemAlmazsaniz test olmaz elinizdehe he biliomus. Bildgin icin uzuldun dimi
Kiz kiyafette yokmus kii. Pat diye dalmislar iste. Bu gerzek aptinin dusunmesi lazmdi. Ne diye dölunu salion ustuneArtik iliskiye girerken kiyafetle gircembelki tutar
Salak bunlar vallaha salak beyin yoksunu resmen yapmissin zevkini falan cikarmissin cekiceksin sonucuna katlanicaksinKiz kiyafette yokmus kii. Pat diye dalmislar iste. Bu gerzek aptinin dusunmesi lazmdi. Ne diye dölunu salion ustune
Buyuk ihtimlle yaslari kucuk bunlarin. Ondan bu dikkatszlik. Bide buraya sorana kadar bi test yapsana. Biz rontgen miyiz senin icini ne bilekSalak bunlar vallaha salak beyin yoksunu resmen yapmissin zevkini falan cikarmissin cekiceksin sonucuna katlanicaksin
Bi de savunmuyor mu bazilari boylelrrini ya çıldırıyor insan cok normalmis gibi sanki gunahlar artik gore gore normal hale geldi herkese cok normal geliyor boyle seyler . Ayni evde yasamalari bile normal geliyorBuyuk ihtimlle yaslari kucuk bunlarin. Ondan bu dikkatszlik. Bide buraya sorana kadar bi test yapsana. Biz rontgen miyiz senin icini ne bilek
İnsallah anasının gülüüüüüVeririz insalllahhhhh rabbiiimmm bize nasip etsin
Pazartesi kan testi yaptır ozaman canımYaptım çıkmadı hala daha gelen yok
Geldim bacım geldim hastane geze geze allak bullak oldum dediğin gibi gece takılıyordum şimdi oyuna sardım giremedim buraya unutuyorum bazen@Matrakhatun canım ne durumdasın?
@Zekta kuzum neredesin?
@Mevayigit balam sesin cıksınmı?
A Antoryum123 gel buraya!
Aaaa sen smear testi yaptırmamısmıydın balam hayırlı sonuclar cıksın insallah doktorun süphelendigi gibi bir durum yokturGeldim bacım geldim hastane geze geze allak bullak oldum dediğin gibi gece takılıyordum şimdi oyuna sardım giremedim buraya unutuyorum bazenbi aksilik olmazsa bat 16 bebeğim bugün bittim tüp bebek doktoru bana kanserden şüphelebdiğini söyledi pazartesi smear testi yapcak temiz çıkar inşallah o yüzden oyuna sardım
Kuzum aynı şekilde bakılıyormuş kültür testi yapmışlar akıntımın iltihap olduğunu söyledi tüp bebek doktorum adetliyken muayene etti iyi lezyonlar görmediğini acilen smear testi yaptır dedi yaptılar dedim anlatınca kültür testi olduğunu öğrendim bu smear da kanser teşhisiymiş sadece amaan bakalım ne çıkacakAaaa sen smear testi yaptırmamısmıydın balam hayırlı sonuclar cıksın insallah doktorun süphelendigi gibi bir durum yokturSonucların cıkınca haber verirsin mutlaka
Bak ne dedik sanaaTeşekkürlerama sabah birazcik arastirma yaptim Eki Görüntüle 2594917 Eki Görüntüle 2594918 Eki Görüntüle 2594919
Gecikir miydi hep yarın yap olmadı test varsaLorikom ya burgün regl günüm sıvı akıntım var lavoboyq gidiyorum gelen giden yokhafif agrı giriyor belimin sag tarafına oda geciyor idrar testini ne zaman yapsam
Heyecanli ve korkuluyumBak ne dedik sanaahemşirenin bi bildiği varmıs ki öyle demiş sana yarın büyük gğn inşallah
İnşallah, bakalım artık. Şu ara gündemim kpss. Bu şekilde kafam ona odaklanmışken belki bu ay yumurtlama başlar da hamile kalırım.Canım düzenledim batını insallah düzene oturur sen calısmalara devam et emi
Ben söylemeyi unuttum cnm çarşamba günü adet oldum malesef 3 gün erken geldiburcusami nasılsın kuzum bende bugün yarın regl bekliyorum bir belirtin varmı?
Teşekkürlerama sabah birazcik arastirma yaptim Eki Görüntüle 2594917 Eki Görüntüle 2594918 Eki Görüntüle 2594919
O yazanları görünce içim daha bir rahatladı senin için deeeNee diyon
Eveett oyle oldu bakalim yarin hersry ortaya cikicakKizlar ovu yaptım.
O yazanları görünce içim daha bir rahatladı senin için deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?