Içimi öyle bi heyecan kapladi ki bunu görünce, inşallah inşallah insallahh sen nasip et ya Rabbimmmm
Insalllahgg alllaaahhh razi olsunIçimi öyle bi heyecan kapladi ki bunu görünce, inşallah inşallah insallahh sen nasip et ya Rabbimmmm
Ediyorum valla dün gece ettim bu gecede etcemHeyecanli ve korkuluyumdua et hamiş dua et
Kızın mı süt içti canım sen mi? Ben sabahtan içiyodum sütü akşam yemiştim balık birşey olmadı hatta yogurt peynir de yemiştimKizlaaar ya bugün akşam yemeğine balık aldık firinladm kızım dışarda unuttuk süt içti ona yedirmedik öyle olunca ona kahvaltılık hazırladık sofrada deli gibi bende bı parca peynir yedim yaay bişey olur mu ki bı huzursuz oldum unuttum ya vala taze olsa hiç umursamam da
Allahhiiimmm yaaa yrrim siziEdiyorum valla dün gece ettim bu gecede etcem❤
Ne demek canım inan senin kadar istiyorum hamile olAllahhiiimmm yaaa yrrim sizi
evet her zmn koyuluk gebelik belirtisi olmuyor cnm hayrlisi olsunKizlar hastalandim. Demek ki ovulasyon her zaman geçerli olmuyormuş :)
kızım süt içti diye balık yedirmedik cnm ben hem balık hem peynir yedim aynı andaKızın mı süt içti canım sen mi? Ben sabahtan içiyodum sütü akşam yemiştim balık birşey olmadı hatta yogurt peynir de yemiştim
Anladım cicegim insallah temiz cıkar kanserlik birsey yoktur insallah duacınım kuzumKuzum aynı şekilde bakılıyormuş kültür testi yapmışlar akıntımın iltihap olduğunu söyledi tüp bebek doktorum adetliyken muayene etti iyi lezyonlar görmediğini acilen smear testi yaptır dedi yaptılar dedim anlatınca kültür testi olduğunu öğrendim bu smear da kanser teşhisiymiş sadece amaan bakalım ne çıkacak
Buay clife kullanmadıgım icin 30günün dolmasını bekleyecem kuzum adet gelmezse öyle yaparım simdiiiii benim testlerim cetrefilli oluyor biliyorsun hic aksiyona girmeyelimGecikir miydi hep yarın yap olmadı test varsa
İnsallah cicegim insallahhhhİnşallah, bakalım artık. Şu ara gündemim kpss. Bu şekilde kafam ona odaklanmışken belki bu ay yumurtlama başlar da hamile kalırım.
E peki ozamanBen söylemeyi unuttum cnm çarşamba günü adet oldum malesef 3 gün erken geldi
Hiç birşey olmaz aynısı bana oldu 2 kase sutlac yedim o gün hiç bişey olmadı balık bayat değilse şayet bayatsa tek başına balık bile yeterli zehirlenmeyeKizlaaar ya bugün akşam yemeğine balık aldık firinladm kızım dışarda unuttuk süt içti ona yedirmedik öyle olunca ona kahvaltılık hazırladık sofrada deli gibi bende bı parca peynir yedim yaay bişey olur mu ki bı huzursuz oldum unuttum ya vala taze olsa hiç umursamam da
Hayır olsun rüyan canım bizleri görmüssün toplu olarak herhaldeAllah hayır etsin
Canım regline hayli zaman var sen ovü testi yapıyormusun belki yum dönemindede olabilirsin yinede degerlendirin bu günlerinizi
Beni anlayacagını ummustum
Sana yanlıs bilgi veriyorsunda demedim
Bu konudada uyarmadım canım
Herkesin dini konulardaki ögretileri farklıdır
Her ne kadar müslümanda olsak kurana da inanıyor olsak cogu bilgilerimizi ailelerden ve hocalardan alıyoruz
Sadece böyle ince bir konunun tartısmaya dönmemesi icin bu konulardan cok bebekle ilgili konuları konusalım istedim
Ve gitme girisiminde bulunmanıda tavsif etmiyorum sonucta seni terslemedim ve seni kaybetmekte istemem o kadar sıkıntına ragmen buralarda herkesi rahatlatacak cümlelerin oluyor.
Oyüzden konu kapansın gülüm Kalbini kıracak bir cümlem olduysada özür dilerim benim anlatmak istedigim farklıydı...
Son 24 saatin icindeyiz balam %50 sansımız var hala
Ay nasıl rüya görmüşsün hayır olsun vallaaa
Banada et banada banadaEdiyorum valla dün gece ettim bu gecede etcem❤
Hayırlısı olsun canım kısmet degilmis demekKizlar hastalandim. Demek ki ovulasyon her zaman geçerli olmuyormuş :)
Tipleri nasıldı o iki kadının bir tarif et hele bakayımEvet galiba burayı gördüm
Hatta önğmde iki kadın vardı
Doğuma gireceklerdi
hangimizin karnı daha büyük diye gülüşüyorlardı ama ben inanılmaz korkuyodum
Tipleri nasıldı o iki kadının bir tarif et hele bakayımbenmiydim belki
Öyleyse benim olmam imkansızAy tam hatırlamıyırum ama ikisi dr zayıf uzun boylu hani şu sadece karınları büyüyen zayıf fıstık hatunlar varya onlar gibiydiler
Hepinize psikolojik baski yaptim çünküNe demek canım inan senin kadar istiyorum hamile ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?