Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaar ya bugün akşam yemeğine balık aldık firinladm kızım dışarda unuttuk süt içti ona yedirmedik öyle olunca ona kahvaltılık hazırladık sofrada deli gibi bende bı parca peynir yedim ya ay bişey olur mu ki bı huzursuz oldum unuttum ya vala taze olsa hiç umursamam da

Kızın mı süt içti canım sen mi? Ben sabahtan içiyodum sütü akşam yemiştim balık birşey olmadı hatta yogurt peynir de yemiştim

Kizlar hastalandim. Demek ki ovulasyon her zaman geçerli olmuyormuş :)
evet her zmn koyuluk gebelik belirtisi olmuyor cnm hayrlisi olsun
Kızın mı süt içti canım sen mi? Ben sabahtan içiyodum sütü akşam yemiştim balık birşey olmadı hatta yogurt peynir de yemiştim
kızım süt içti diye balık yedirmedik cnm ben hem balık hem peynir yedim aynı anda en az 6 saat geçtikten sonra sıkıntı olmaz diyorlar cnm zaten senin normalmis

Anladım cicegim insallah temiz cıkar kanserlik birsey yoktur insallah duacınım kuzum

Hiç birşey olmaz aynısı bana oldu 2 kase sutlac yedim o gün hiç bişey olmadı balık bayat değilse şayet bayatsa tek başına balık bile yeterli zehirlenmeye

Evet galiba burayı gördüm
Hatta önğmde iki kadın vardı
Doğuma gireceklerdi
hangimizin karnı daha büyük diye gülüşüyorlardı ama ben inanılmaz korkuyodum

Evet galiba burayı gördüm
Hatta önğmde iki kadın vardı
Doğuma gireceklerdi
hangimizin karnı daha büyük diye gülüşüyorlardı ama ben inanılmaz korkuyodum
Tipleri nasıldı o iki kadının bir tarif et hele bakayım benmiydim belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…