He hee cok belli ozledgin. Gun boyu yoktum ama hic demedin bu kizin niye sesi cikmio bugun diye . Küstm sanaCok özledim ben cicegimi yaaaa hafta oldu benimle ilgilenmiyorsun balam
Kahvemi ictim seni odamda bekliyorumNetflix dizi izliyorum canım. Sen ne yapıyosun?
Ben sana belirti yazsam bir kaç satır ne dersin?
Nisa yaahadi ayni hastne olsn
Lorikonun da kocasi izin vermioooooYok aynı değilAma aynı yakadayız, kısmet olursa neden olmasın? L Loriklorik ’le beraber geliriz N Nana Ana gelmez, o gizli
Seni döverim balıkHe hee cok belli ozledgin. Gun boyu yoktum ama hic demedin bu kizin niye sesi cikmio bugun diye . Küstm sana
Kahvemi ictim seni odamda bekliyorumEvet yaptım o bayat espiriyi
Hangi diziyi izliyorsun bakayım
Cok mutlu olurum kuzum anlat hele hele
Biraz ole olduk sanki
Vermiom muuuSeni döverim balık
Kac gündür etiketliiyorum seni begenmeye tenezzül ediyorsunda cevap vermeye tenezzül etmiyorsun
Eger hamiletiysem suanda tüm belirtilerimiz aynı yaaaa bu kadarmı olur hacımSinner izliyorum.
Şöyle ben regl gelmeden 3-4 gün önce böyle burnum hafif tıkanıyomuş gibi olmuştu 2 gece falan. Üşüttüm herhalde dedim. Sonra bacaklarım biraz ağrıdı, herhalde yağmurdan dolayı dedim. Bi de hafif hafif başım ağrıdı bu burun tukanıklığından. Ama öyle tamamen kapalı değil de çok hafif, ama baş ağrısı yapmaya yetecek kadar.
Son 2-3 gün de sanki regl olucakmış gibi ağrı ama, normalde benim çok ağrım olur, bu sefer ki çok hafif ve ara sıra gelen bi ağrıydı.
Bir de ben 2 aydır falan 2 gün öncesinde regl olmaya başladım. O yüzden bu ay 2 gün önce regl olmayınca, 1 gün kala test yapim nasıl olsa yok dedim. Ağrımı bekliyim usulca derken bi baktım iki çizgi sabah sabah
Ahahahah izledim bunu ben.
Sizi okurken videodan aldıgım keyfi aldım yemin ederimBiraz ole olduk sanki
Sonradan karsilasan iki hemseriSizi okurken videodan aldıgım keyfi aldım yemin ederim
Bana gerek duymuyormusunnnnnnVermiom muuugerek duyduklrima veriom genelde . Ya da bazen alinti yapiorm unutuorm sonra zamani gecince de nasilsa konu gecti diom bazen
Memintolari unuttuuunEger hamiletiysem suanda tüm belirtilerimiz aynı yaaaa bu kadarmı olur hacım
O burun tıkanıklıgı bi haftadır her gece oluyor ayaklarım anlamsız agrıyor regl olacakmısım gibi yum dönemimden beri ara ara kasıklarıma sancı giriyor ama cok hafif geciyor hafif bas dönmemde var ikigündür ve bombaaaaa son iki aydır benimde normal düzenime göre regl erken geliyor sen söyleyince takvimimi kontrol ettim hemenyoksa allahımmmmm insallahhhh bir bayılabilirmiyim ben
Sana deil kiiz. Konusalan konunun zamani geciodu ondan dedimBana gerek duymuyormusunnnnnn☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹
İnsallah canım bu sene gebe kalacazda kendi bebeklerimizin altlarını degistirecez insallahBugün bebek bakma pratiği yaptımYeğenim daha 1 aylık ve baya baya altını aldım giydirdim tosbiğiim çok güzeel yav bebek giydirmek fln Rabbim bizlerde nasip eder inşallah
Ben en son ortaokuldyken en kucuk kardesime bakicilik yapmistim. Cocuk simdi 16 yasinda bi ergenBugün bebek bakma pratiği yaptımYeğenim daha 1 aylık ve baya baya altını aldım giydirdim tosbiğiim çok güzeel yav bebek giydirmek fln Rabbim bizlerde nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?