Dur seeen daha cok erkeeenBende bulantı hiç yok neredeyse. Göğüsler de daha yeni yeni başladı acımaya. Ne baş dönmesi, ne akıntı hiç biri yoktu
En az 30yasındasın birkere ne 26sı
Benimde yanları acıyor
Insllh bebisim saolasinHormonların yenilenecek merak etme dogumdan sonra daha ılımlı bir anne olacaksın bebegim
Hih aynen bole dewam isteeBenim sol göğsümün kenarları ağrıyo diyoruö ki iğne etkisi dirbelirti aramayalım arkadaşlarım mesela dün gece odamda petek yanmamasına rağmen sıcaktan sabaha kadar uyuyamadım çeşme başına kaç kere gittim iğne etkisidir dedim
Dur seeen daha cok erkeeen
Ben de diodum oh ne guzl yiyom iciom. Ya 6 ya da 7 ydi. Pat diye tiksinmeler basladi kiiiii ne basladii aman ya rabbiimama insllh sende de ole olmaz. Bulantisz sanslilardan olursun.
valla billa 93 luyum
İğneler beni kovalasınInsllh bebisim saolasin
Hih aynen bole dewam istee
Onu yaparsam kesin banlar beni KazenAcaba hamile miyim diye ac bol.bol kufredek sana
Cok dua aldı kussun diye insallahta kusacaktırNa buraaya yaziorm. Cok cekecek o. Keske baska dua etseydim dicek. Inslllh
Aleyküm selam cicegim bizde seni cok özledik lorikonun yarın belli olacakta nana lazımsa sana galiba o hamileymisSelamün aleyküm canlarım ben ben ben geldim sizi çom özledim hele diyin bakim lorik hamile mi
Acacam kuzum insallah nasip olursaAç tabi ya, herkes faydalansın
Hiç tanımadığın insana böyle güzel dua etmek rabbim senin de gönlünden geçen ne dua varsa rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahLorik seni tanımıyorum ama bu gece dua ediyorum sana Allah hayırlı haberi aldrsn sana. Evini şenlendirecek çocuğu nasip etsin.
Tamam tamam inandımDur seeen daha cok erkeeen
Ben de diodum oh ne guzl yiyom iciom. Ya 6 ya da 7 ydi. Pat diye tiksinmeler basladi kiiiii ne basladii aman ya rabbiimama insllh sende de ole olmaz. Bulantisz sanslilardan olursun.
valla billa 93 luyum
Yerim seni vallahi hele bi hamile olduğunu duyayım eyüp sultana gidip sana mevlid okuycam üstüne de sadakanı dağıtacam inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla o haberi vermeni nasip etsin inşallah çiçeğimOnu yaparsam kesin banlar beni KazenTabi yanımda sizide gönderir
Cok dua aldı kussun diye insallahta kusacaktır
Aleyküm selam cicegim bizde seni cok özledik lorikonun yarın belli olacakta nana lazımsa sana galiba o hamileymis
Acacam kuzum insallah nasip olursa
Ayy tatli demeeBenim iştah kapandı ama. Tatlı aşırı yerdim, şimdi hiç aramıyorum.
Kurban olsnlr sanaİğneler beni kovalasınherşey iğne etkisi
Ayyyy benim mis cicegim yüreginin güzelliginden öperim seni allah razı olsun hayalinden bileYerim seni vallahi hele bi hamile olduğunu duyayım eyüp sultana gidip sana mevlid okuycam üstüne de sadakanı dağıtacam inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla o haberi vermeni nasip etsin inşallah çiçeğim❤❤
Ben böyle şeyler duyunca çok etkileniyorum rabbim hayırlısıyla kucağına almayo nasip etsin bebeğini. Bizlere de hamile kaldığımızın doğurduğumuzun haberini vermeyi nasip etsin inşallahKızlar Bi kuzenimin 13 yıl çocuğu olmadı. Tüp bebek için ankaraya gitti. Orda adeti beklerken hamile olduğunu öğrenip döndü. Bi oğlu doğdu 7.8 aylıkken midem ağrıyı diye röntgen çektrrken tekrar gebe olduğunu öğrendi. Bir de kızı doğdu. Hep der 1.mutluluğunşokundayken 2de geldi diye :)
Ii uykulr cnm. Grsrz aeoNeyse kızlarrrrr çok uykum geldi. Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar. Bu aradaZekta bizi terketti herhalde. Neyse yarın görüşürüz inşallah.
Benimde saggögüste var iste oBenim sol göğsümün kenarları ağrıyo diyoruö ki iğne etkisi dirbelirti aramayalım arkadaşlarım mesela dün gece odamda petek yanmamasına rağmen sıcaktan sabaha kadar uyuyamadım çeşme başına kaç kere gittim iğne etkisidir dedim
Ahahahah yerim seniAyy tatli demeeo bni ne hale getrdi. Adini duyunca kusasim gelirdi. Ben ki cook severdim. Bol bol yerdim. Ama bi tiksindim pir tiksindim. Yeni yeni eski halime geliorm.
Kurban olsnlr sananasil kiydilar narin bedenine
kız bana herkes ikiz üçüz duası yapıyo valla hayırlısıyla rabbim teker teker versin eşimin ailesinde de ikiz çok ben ikiz taraftarı değilim ama rabbim verirse de amenna ve saddeknaAyyyy benim mis cicegim yüreginin güzelliginden öperim seni allah razı olsun hayalinden bilerabbim senide tez vakitte mis kokulu iki canla taclandırsın insallah bebegim
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn insalllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhLorik seni tanımıyorum ama bu gece dua ediyorum sana Allah hayırlı haberi aldrsn sana. Evini şenlendirecek çocuğu nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?