Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bulantı hiç yok neredeyse. Göğüsler de daha yeni yeni başladı acımaya. Ne baş dönmesi, ne akıntı hiç biri yoktu
Dur seeen daha cok erkeeen
Ben de diodum oh ne guzl yiyom iciom. Ya 6 ya da 7 ydi. Pat diye tiksinmeler basladi kiiiii ne basladii aman ya rabbiim ama insllh sende de ole olmaz. Bulantisz sanslilardan olursun.
En az 30yasındasın birkere ne 26sı
Benimde yanları acıyor
valla billa 93 luyum

Hormonların yenilenecek merak etme dogumdan sonra daha ılımlı bir anne olacaksın bebegim
Insllh bebisim saolasin
Hih aynen bole dewam istee

Ben de diodum oh ne guzl yiyom iciom. Ya 6 ya da 7 ydi. Pat diye tiksinmeler basladi kiiiii ne basladii aman ya rabbiim ama insllh sende de ole olmaz. Bulantisz sanslilardan olursun.

valla billa 93 luyum

Benim iştah kapandı ama. Tatlı aşırı yerdim, şimdi hiç aramıyorum.

Acaba hamile miyim diye ac bol.bol kufredek sana
Onu yaparsam kesin banlar beni Kazen Tabi yanımda sizide gönderir
Na buraaya yaziorm. Cok cekecek o. Keske baska dua etseydim dicek. Inslllh
Cok dua aldı kussun diye insallahta kusacaktır
Selamün aleyküm canlarım ben ben ben geldim sizi çom özledim hele diyin bakim lorik hamile mi
Aleyküm selam cicegim bizde seni cok özledik lorikonun yarın belli olacakta nana lazımsa sana galiba o hamileymis
Aç tabi ya, herkes faydalansın
Acacam kuzum insallah nasip olursa

Lorik seni tanımıyorum ama bu gece dua ediyorum sana Allah hayırlı haberi aldrsn sana. Evini şenlendirecek çocuğu nasip etsin.
Hiç tanımadığın insana böyle güzel dua etmek rabbim senin de gönlünden geçen ne dua varsa rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

valla billa 93 luyum
Tamam tamam inandım

Yerim seni vallahi hele bi hamile olduğunu duyayım eyüp sultana gidip sana mevlid okuycam üstüne de sadakanı dağıtacam inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla o haberi vermeni nasip etsin inşallah çiçeğim

Kızlar Bi kuzenimin 13 yıl çocuğu olmadı. Tüp bebek için ankaraya gitti. Orda adeti beklerken hamile olduğunu öğrenip döndü. Bi oğlu doğdu 7.8 aylıkken midem ağrıyı diye röntgen çektrrken tekrar gebe olduğunu öğrendi. Bir de kızı doğdu. Hep der 1.mutluluğunşokundayken 2de geldi diye :)

Benim iştah kapandı ama. Tatlı aşırı yerdim, şimdi hiç aramıyorum.
Ayy tatli demee o bni ne hale getrdi. Adini duyunca kusasim gelirdi. Ben ki cook severdim. Bol bol yerdim. Ama bi tiksindim pir tiksindim. Yeni yeni eski halime geliorm.
İğneler beni kovalasın herşey iğne etkisi
Kurban olsnlr sana nasil kiydilar narin bedenine

Ayyyy benim mis cicegim yüreginin güzelliginden öperim seni allah razı olsun hayalinden bile rabbim senide tez vakitte mis kokulu iki canla taclandırsın insallah bebegim

Ben böyle şeyler duyunca çok etkileniyorum rabbim hayırlısıyla kucağına almayo nasip etsin bebeğini. Bizlere de hamile kaldığımızın doğurduğumuzun haberini vermeyi nasip etsin inşallah

Benimde saggögüste var iste o
İgne etkisi de bende clife etkisi diyorum süpriz olsun bebislerimiz bize

Ayy tatli demee o bni ne hale getrdi. Adini duyunca kusasim gelirdi. Ben ki cook severdim. Bol bol yerdim. Ama bi tiksindim pir tiksindim. Yeni yeni eski halime geliorm.

Kurban olsnlr sana nasil kiydilar narin bedenine
Ahahahah yerim seni vallahi bu ay yaşadığım herşeye iğne belirtisi diyorum ne iğneymiş be diyede kendime cevap veriyorum
Ayyyy benim mis cicegim yüreginin güzelliginden öperim seni allah razı olsun hayalinden bile rabbim senide tez vakitte mis kokulu iki canla taclandırsın insallah bebegim
kız bana herkes ikiz üçüz duası yapıyo valla hayırlısıyla rabbim teker teker versin eşimin ailesinde de ikiz çok ben ikiz taraftarı değilim ama rabbim verirse de amenna ve saddekna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…