Evet onlarda vardı birde belimin sag tarafı anlamsız agrıyor birde memintolarım acıyor cok acıyor uyandıgımda gün icinde yumusuyor acısıMemintolari unuttuuun
Yasını ortaya cıkardımBen en son ortaokuldyken en kucuk kardesime bakicilik yapmistim. Cocuk simdi 16 yasinda bi ergen
yinede yaz bana cevap önemse beniSana deil kiiz. Konusalan konunun zamani geciodu ondan dedim
Eger hamiletiysem suanda tüm belirtilerimiz aynı yaaaa bu kadarmı olur hacım
O burun tıkanıklıgı bi haftadır her gece oluyor ayaklarım anlamsız agrıyor regl olacakmısım gibi yum dönemimden beri ara ara kasıklarıma sancı giriyor ama cok hafif geciyor hafif bas dönmemde var ikigündür ve bombaaaaa son iki aydır benimde normal düzenime göre regl erken geliyor sen söyleyince takvimimi kontrol ettim hemenyoksa allahımmmmm insallahhhh bir bayılabilirmiyim ben
zaten hemen cok acimasi olmuo. Nadir kisilerde olur. Bnm once yanlar hafiften agriodu. O da elleyince hissediodumEvet onlarda vardı birde belimin sag tarafı anlamsız agrıyor birde memintolarım acıyor cok acıyor uyandıgımda gün icinde yumusuyor acısı
Saklayan mi vardiiYasını ortaya cıkardım
Cok normal galiba bu duyguyu yasaman hamile kalmadan ben bile girdim bu bunalıma acaba ilgili saglıklı bir anne olabilirmiyim diye aklımdan geciyor ama vesvese herhalde bunlr herkesten cok sen en iyi bakarsın bebegine cok güzel sabırlı bir anne olacaksın insallahYa ben eskiden bebekleri cok severdim. Simdi de seviorm ama sadece yakin akrabalrimin olursa yani. Simdi beni bi endise kapladi zamnla. Uzun zamndr kalablik ortamlrda bulundgum icin sabrim cok azaldi sanki. Kendi cocuguma bakarken nasil yapicam bilmiormacaba bu aglama krizlerinde ben cok sinirlnir miyim . Hic guvenmiorm kendime
Tm tmmyinede yaz bana cevap önemse beni
Ay hele beeenHadi o zaman güzel haberleri bekliyoruz. Topluca gelicek galiba güzel haberler.
Yalnız ben bu belirtilerin hiç birini hamileliğe yormamıştım. Hep başka bişeyden dedim. Sonradan öğrenince hamile olduğumu, baktım ki böyle belirtiler varmış gerçekten
Ne kadar güzel bir duygu degilmi icinde canından baska bir can daha var allahım esirgesin onlarıHadi o zaman güzel haberleri bekliyoruz. Topluca gelicek galiba güzel haberler.
Yalnız ben bu belirtilerin hiç birini hamileliğe yormamıştım. Hep başka bişeyden dedim. Sonradan öğrenince hamile olduğumu, baktım ki böyle belirtiler varmış gerçekten
lorikte senin gibi olacak ama onun mide bulantılarını kusmalarını cok istiyorum olsunTm tmmonemsicem seni şazimentim
Ay hele beeenbi suru belirti beklerken hic beklemedgim yerden vurdu bekliom ki adet agriisi cekeyim basim donsun midem bulansin akintim artsin hic birinden tık yoktu
Insllh yaa. Kocaya cok sinirleniorm bazen valla. Sesimi falan yukseltiorm istem disi. Belki yetiskin oldgu icin rahatca sinirlnip atar yapiorm. Bebek olunca hissiyat degisir insllhCok normal galiba bu duyguyu yasaman hamile kalmadan ben bile girdim bu bunalıma acaba ilgili saglıklı bir anne olabilirmiyim diye aklımdan geciyor ama vesvese herhalde bunlr herkesten cok sen en iyi bakarsın bebegine cok güzel sabırlı bir anne olacaksın insallah
İnşallahhhİnsallah canım bu sene gebe kalacazda kendi bebeklerimizin altlarını degistirecez insallah
Acaba hamile miyim diye ac bol.bol kufredek sanaNe kadar güzel bir duygu degilmi icinde canından baska bir can daha var allahım esirgesin onları
İnsallah gümbür gümbür gelsin bu ay güzel haberlerimiz
Ben sayet hamileysem daha cok belirti cıkarırım bunların haricinde kasım oynuyordu gözüm oynuyordu hamileymisim meger diyeTopikte acacam onun icin ahdım var
Tm tmmonemsicem seni şazimentim
Ay hele beeenbi suru belirti beklerken hic beklemedgim yerden vurdu bekliom ki adet agriisi cekeyim basim donsun midem bulansin akintim artsin hic birinden tık yoktu
En az 30yasındasın birkere ne 26sızaten hemen cok acimasi olmuo. Nadir kisilerde olur. Bnm once yanlar hafiften agriodu. O da elleyince hissediodum
Saklayan mi vardiidaha 26 yasinda taze bi kizim
Na buraaya yaziorm. Cok cekecek o. Keske baska dua etseydim dicek. Inslllhlorikte senin gibi olacak ama onun mide bulantılarını kusmalarını cok istiyorum olsun
Ne kadar güzel bir duygu degilmi icinde canından baska bir can daha var allahım esirgesin onları
İnsallah gümbür gümbür gelsin bu ay güzel haberlerimiz
Ben sayet hamileysem daha cok belirti cıkarırım bunların haricinde kasım oynuyordu gözüm oynuyordu hamileymisim meger diyeTopikte acacam onun icin ahdım var
Hormonların yenilenecek merak etme dogumdan sonra daha ılımlı bir anne olacaksın bebegimInsllh yaa. Kocaya cok sinirleniorm bazen valla. Sesimi falan yukseltiorm istem disi. Belki yetiskin oldgu icin rahatca sinirlnip atar yapiorm. Bebek olunca hissiyat degisir insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?