Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben eskiden bebekleri cok severdim. Simdi de seviorm ama sadece yakin akrabalrimin olursa yani. Simdi beni bi endise kapladi zamnla. Uzun zamndr kalablik ortamlrda bulundgum icin sabrim cok azaldi sanki. Kendi cocuguma bakarken nasil yapicam bilmiorm acaba bu aglama krizlerinde ben cok sinirlnir miyim . Hic guvenmiorm kendime

Hadi o zaman güzel haberleri bekliyoruz. Topluca gelicek galiba güzel haberler.
Yalnız ben bu belirtilerin hiç birini hamileliğe yormamıştım. Hep başka bişeyden dedim. Sonradan öğrenince hamile olduğumu, baktım ki böyle belirtiler varmış gerçekten

Evet onlarda vardı birde belimin sag tarafı anlamsız agrıyor birde memintolarım acıyor cok acıyor uyandıgımda gün icinde yumusuyor acısı
zaten hemen cok acimasi olmuo. Nadir kisilerde olur. Bnm once yanlar hafiften agriodu. O da elleyince hissediodum
Yasını ortaya cıkardım
Saklayan mi vardii daha 26 yasinda taze bi kizim

Cok normal galiba bu duyguyu yasaman hamile kalmadan ben bile girdim bu bunalıma acaba ilgili saglıklı bir anne olabilirmiyim diye aklımdan geciyor ama vesvese herhalde bunlr herkesten cok sen en iyi bakarsın bebegine cok güzel sabırlı bir anne olacaksın insallah

yinede yaz bana cevap önemse beni
Tm tmm onemsicem seni şazimentim
Ay hele beeen bi suru belirti beklerken hic beklemedgim yerden vurdu bekliom ki adet agriisi cekeyim basim donsun midem bulansin akintim artsin hic birinden tık yoktu

Ne kadar güzel bir duygu degilmi icinde canından baska bir can daha var allahım esirgesin onları
İnsallah gümbür gümbür gelsin bu ay güzel haberlerimiz
Ben sayet hamileysem daha cok belirti cıkarırım bunların haricinde kasım oynuyordu gözüm oynuyordu hamileymisim meger diye Topikte acacam onun icin ahdım var

Ay hele beeen bi suru belirti beklerken hic beklemedgim yerden vurdu bekliom ki adet agriisi cekeyim basim donsun midem bulansin akintim artsin hic birinden tık yoktu
lorikte senin gibi olacak ama onun mide bulantılarını kusmalarını cok istiyorum olsun

Insllh yaa. Kocaya cok sinirleniorm bazen valla. Sesimi falan yukseltiorm istem disi. Belki yetiskin oldgu icin rahatca sinirlnip atar yapiorm. Bebek olunca hissiyat degisir insllh

Acaba hamile miyim diye ac bol.bol kufredek sana

Bende bulantı hiç yok neredeyse. Göğüsler de daha yeni yeni başladı acımaya. Ne baş dönmesi, ne akıntı hiç biri yoktu

Aç tabi ya, herkes faydalansın

Insllh yaa. Kocaya cok sinirleniorm bazen valla. Sesimi falan yukseltiorm istem disi. Belki yetiskin oldgu icin rahatca sinirlnip atar yapiorm. Bebek olunca hissiyat degisir insllh
Hormonların yenilenecek merak etme dogumdan sonra daha ılımlı bir anne olacaksın bebegim

Benim sol göğsümün kenarları ağrıyo diyoruö ki iğne etkisi dir belirti aramayalım arkadaşlarım mesela dün gece odamda petek yanmamasına rağmen sıcaktan sabaha kadar uyuyamadım çeşme başına kaç kere gittim iğne etkisidir dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…