Allah yardımcın olsun cicegim stresten uzak dur hayırlısıyla evladına kavusKizlar bana dua edin lutfen , rabim filmi cekinmistim asilama yaptiracaktik kist cikmisti , bugunde kist ne alemde bi baktirayim diye gittim dr kist yok yumurtanda gelismis 4 gun sonra yumurtlama olur dedi insallah hayirli bir sekilde olur dualarinizi esirgemeyin
Hadi bakalım hayırlısı cnm. İzne denk gelicek heralde seneye başlarsın artık demiSaoalsn cnm ole valla hamdolsn
Tskkr ederm cnmcim saoalsn
Gelek spaaaass
Grsrz tabi caniim insllh
Saolasn meslektasimole valla onun kismeti bence de
Mart 18 de tercih sonuclri belli olcak.
en azından tedavin bitene kadar aklına getirmemeye calıs cicegim kendine eziyet etme bosunaBugün gör efkarlıym nana anacum
Bu bebe olayı kafamı çok bozmaya başladı
Her insanın dayanma gücü var pof
5 in altinda oldugu icin gerek duymadiDrun testi tekrarlamani istemedimi kuzum
Ay inşallah yaa. Çok teşekkür ederim.Bende stres yapıyordum ama etkilemiyor.hayıt tohumu gerçekten en o konuda etkili .ama inşallah olurda gerek kalmaz sizinde ☺
Oluyor işte canım ayaklarını sıcak tut bende sürekli ayaktan üşütürüm her yerim ısınır ayağım ısınmazEvet balam bütün gün sıcaktayım ama nasıl üsütüyorum onuda bilmiyorum
Kansızlıgın varmı cicegim seninOluyor işte canım ayaklarını sıcak tut bende sürekli ayaktan üşütürüm her yerim ısınır ayağım ısınmaz
Valla baktırdıgımda hiç kansızlık çıkmıyordu canım yapım böyle galiba yazın bile ayağım üşürKansızlıgın varmı cicegim senin
Dogumdan sonra düzelir insallahValla baktırdıgımda hiç kansızlık çıkmıyordu canım yapım böyle galiba yazın bile ayağım üşür
İnşallah ateşler basar o zamanDogumdan sonra düzelir insallah
Ozamanda yanıyorum diye gezersin insallahİnşallah ateşler basar o zaman
Amin canim allah razi olsun :)Allah yardımcın olsun cicegim stresten uzak dur hayırlısıyla evladına kavus
Sendende cicegimAmin canim allah razi olsun :)
İnşallah bide tam yaza denk gelcek naparım bilmiyorumOzamanda yanıyorum diye gezersin insallah
neyseki yazın son ayına denk geliyormus balam biray sonrası sonbahar rahatlarsınİnşallah bide tam yaza denk gelcek naparım bilmiyorum
3 ay var dahaen azından tedavin bitene kadar aklına getirmemeye calıs cicegim kendine eziyet etme bosunaallahın vardır bir bildigi
Görüştüm canim .. 2 aylik ilac verdi yumurtalar icin 2 ay sonra yine geldi dedi
Tutmama sebebi söyledimi?Görüştüm canim .. 2 aylik ilac verdi yumurtalar icin 2 ay sonra yine geldi dedi
Onlarin elinde olan bisey degil ki kuzum ellerinden gelenin en iyisini yaptilar . Dışardan hersey cok guzel goruluyordu ama icini bilemeyiz dedi. Icinde demekki kalitesizlik varmis . Onun onceden bilinmesi mumkun tabi ama yine belli bir ucret karsiliginda oluyor. Şans artik nasipTutmama sebebi söyledimi?
Yada bir daha neden gideceksin
Ne değişecek?
Neden en başta yapmadılar vs vs vs
Evet içide belli oluyor diye biliyorum benOnlarin elinde olan bisey degil ki kuzum ellerinden gelenin en iyisini yaptilar . Dışardan hersey cok guzel goruluyordu ama icini bilemeyiz dedi. Icinde demekki kalitesizlik varmis . Onun onceden bilinmesi mumkun tabi ama yine belli bir ucret karsiliginda oluyor. Şans artik nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?