Valla onun is konusu skntili biraz yaa. Nasil olcak bilmiorm. Bi sure bnm maasla idare ederz artk. Allh buyuk artkHadi ya iyi ne güzel destekçi bari onun işi nasıl olcak peki gittiğiniz yerde hemen bulur inşallah iş
Ayyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Tskkr ederrrmm cnmcim saolasnGözün aydın canım, hayırlı olsun inşallah.❤
Hayirli ugurlu olsun canım bebiş dogmadan bir an evel belli olur tasinir kurtulursun insallahSaoalsn gebisimbu sene hep doguyu actilar. Artk neresi kismet olur bilmiorm. Bikac gune tercih yapicaz hayrlisiyla nere gelirse..
Saolasn cnm. Martta belli olcak ama tasima yok henuz. Dogum iznine ayrilcam hemen bi sknti olmazsa. Dogum nisanda cunku. Iznim bitince tasincam artkHayirli ugurlu olsun canım bebiş dogmadan bir an evel belli olur tasinir kurtulursun insallah
Ben direk tohumunu kullanıcam hamile olmazsam bu ayBen beralife markasının hayit otu suyunu kullandım cok memnun kaldım. Birde yanında gebelik/aspir setini.
Hayırlısı olsun herşeyin o zaman canımmValla onun is konusu skntili biraz yaa. Nasil olcak bilmiorm. Bi sure bnm maasla idare ederz artk. Allh buyuk artk
Saat 17den sonrada görüyorum ben seni buralarda gargara vaktim gelmis benim tamamben 08-17 arası pc başında olduğum için yetişemediğim yer yok bacım
yeterki siz gelin
çıkın çıkın gelin dır dır yapalım ahanda bak böyle
ama gece gelemiyorum
herif vır vır vır yapıyor kafamda
Sıcak havlu koymustum canım ayaklarım üsüyor herhalde karnım cok sis suan yineCanım sıcak su yapıcaksan sıcak su torbasını al ayaklarının altına koy ben adetken hep öyle yapardım direkt bele karına koymak tehlikeli oluyor
Cok eglenceli görünüyorsun hangi sarkıyı söylüyordun öyle
- BEn 9-10-11-12 şubatta adet oldum. İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum. Pazar ve dün pikleri gördüm. Resimlei ekledim. Dün akşam da silik gördüm çatlamam oldu galiba
- Cuma
- Pazar
- Pazartrsi günlerini deperlendirdim. Sizde durumlar nedir. Eki Görüntüle 2596262
Dün catlamıs görünüyor canım degerlendirdin insallahAynen cuma gününü bekliycem kızlar şimdiye kadar testler hep negatif sonuçlandı o zamanda hayal kırıklığı oluyor insanda
Hayırlısıyla hamilesindir insallah balamAynen cuma gününü bekliycem kızlar şimdiye kadar testler hep negatif sonuçlandı o zamanda hayal kırıklığı oluyor insanda
Cok sevindim cicegim rabbim bebenizin rızkını verecek insallah hakkınızda hayırlısı olsunAyyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Amin balam hosgeldinAmiiiin
Senin icine dogan oldu bak cok sevindim kuzum saglıcakla gelsin oglunS.a kızlar❤
Nasılsınz geçmişi okuyamadm yoruldum vala sabah 7 den bu yana bı oraya bı buraya hastaneye gittim yine bugün cinsiyetimz erkek keisn gözüyle bakıyorum artık ayrıntılı da kesinleşir dedi doktor daha öncesinde 14. Haftada erkeğe benzetmisti zaten doktor dedim o zmn erkek dedi sağlıkla gelsin inşAllah Rabb'im isteyen herkese sağlıkla naisp etsin insAllah❤
Aminnnn cicegim hosgeldinamin aminnn en dua ile amin
Yok kuzum daha olmadim
Hado hayirlisi olsunAyyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Saat 17den sonrada görüyorum ben seni buralarda gargara vaktim gelmis benim tamam
Sıcak havlu koymustum canım ayaklarım üsüyor herhalde karnım cok sis suan yine
Cok eglenceli görünüyorsun hangi sarkıyı söylüyordun öyle
Dün catlamıs görünüyor canım degerlendirdin insallah
evet başladıysanız Ve yumurta sorunu yoksa .ovelasyon testinde takip edebilirsiniz .yumurta çatlamadan sonra bırakın içmeyi bence .ama eger bu ay olmazsa diger dedigim şekilde de kullanırsınız .rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahmerhabalar sayfayı yeni keşfettim. 1 haftadır hayıt tohumu çayı içiyorum geceleri yatmadan önce. Diğer ikisini duymamıştım. Yumurta büyüklüğüyle ilgili sorunum yok. Sadece bir an önce hamilelik istiyorum. 11-17.günler arası gün aşırı ilişki deniyoruz. Sizce Aslan pencesi ve civanperçemi de kullanmalı miyim acaba?
Strese girmemek için ovu testi yapmıyorum. Daha önce dr gittiğimde 13.gün baya büyümüştü yumurta catlamak üzere demişti. Yani 14 15.gün çatlıyor diye tahmin ediyorum. Gerçi her ay farklı zaman da çatlayabilir ama test yapmanın da ayrı stresi var, ilişkiyi zorunluymuş gibi hissedip yapıyorsun ya. Ama bu ay da olmazsa test alabilirim sizin söylediklerinizi de icipM
evet başladıysanız Ve yumurta sorunu yoksa .ovelasyon testinde takip edebilirsiniz .yumurta çatlamadan sonra bırakın içmeyi bence .ama eger bu ay olmazsa diger dedigim şekilde de kullanırsınız .rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Birdaha söyleNee söylüyordum acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?