Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saat 17den sonrada görüyorum ben seni buralarda gargara vaktim gelmis benim tamam
Canım sıcak su yapıcaksan sıcak su torbasını al ayaklarının altına koy ben adetken hep öyle yapardım direkt bele karına koymak tehlikeli oluyor
Sıcak havlu koymustum canım ayaklarım üsüyor herhalde karnım cok sis suan yine
Cok eglenceli görünüyorsun hangi sarkıyı söylüyordun öyle
Aynen cuma gününü bekliycem kızlar şimdiye kadar testler hep negatif sonuçlandı o zamanda hayal kırıklığı oluyor insanda
Dün catlamıs görünüyor canım degerlendirdin insallah

Aynen cuma gününü bekliycem kızlar şimdiye kadar testler hep negatif sonuçlandı o zamanda hayal kırıklığı oluyor insanda
Hayırlısıyla hamilesindir insallah balam
Ayyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeee Mulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Cok sevindim cicegim rabbim bebenizin rızkını verecek insallah hakkınızda hayırlısı olsun
Amin balam hosgeldin
Senin icine dogan oldu bak cok sevindim kuzum saglıcakla gelsin oglun
amin aminnn en dua ile amin
Aminnnn cicegim hosgeldin

Nee söylüyordum acabaa

M
evet başladıysanız Ve yumurta sorunu yoksa .ovelasyon testinde takip edebilirsiniz .yumurta çatlamadan sonra bırakın içmeyi bence .ama eger bu ay olmazsa diger dedigim şekilde de kullanırsınız .rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Strese girmemek için ovu testi yapmıyorum. Daha önce dr gittiğimde 13.gün baya büyümüştü yumurta catlamak üzere demişti. Yani 14 15.gün çatlıyor diye tahmin ediyorum. Gerçi her ay farklı zaman da çatlayabilir ama test yapmanın da ayrı stresi var, ilişkiyi zorunluymuş gibi hissedip yapıyorsun ya. Ama bu ay da olmazsa test alabilirim sizin söylediklerinizi de icip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…