Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mümkünmü? Batına kac gün kaldı simdi senin cicegim
Bugün iğneden sonraki 12. Günüm bitti kuzum cuma adet olmam gerekiyor ama benim iki gündür çok fazla sarı akıntım var bugün yolda adet oldum dedim baktım günlük pedim afedersin sapsarı olmuştu

Bugün iğneden sonraki 12. Günüm bitti kuzum cuma adet olmam gerekiyor ama benim iki gündür çok fazla sarı akıntım var bugün yolda adet oldum dedim baktım günlük pedim afedersin sapsarı olmuştu
Sarı akıntın varsa insallah hamilesindir canım
Ben neden senin batını 28 marta yazmısımki

Ya deme deme 28 mart nedir cuma sabahı test yapıcam işte kuzum valla diyorum ya bana da ara ara bi his geliyo hamileyim ben ya diye ama o his çabuk gidiyo bu dört beş gündür çok belirgin belirtiler yaşıyorum umarım hamileliktendir iğneden değildir
Sarı akıntın varsa insallah hamilesindir canım
Ben neden senin batını 28 marta yazmısımki

İnsallah cicegim hemen sileyimde onu evrene yanlıs mesaj gitmesin

Bence de gitmesin kuzum ama eğer olurda adet olursam ben bu ay o dğnkü arkadaşın verdiği hayıtotu tarifini yapıp içicem kuzum
Onu tam anlayamadım ben balam ne icinmis
Birdene bakalım sana yararsa bende baslarım gerci clifetada hayıt vardı galiba olsa iki ayda hamile olurdum ben ama insallah gerek kalmaz hayıtada hamilesindir suanda

Onu tam anlayamadım ben balam ne icinmis
Birdene bakalım sana yararsa bende baslarım gerci clifetada hayıt vardı galiba olsa iki ayda hamile olurdum ben ama insallah gerek kalmaz hayıtada hamilesindir suanda
Amin kuuzum inşallah hamileyimdir 9 ay adet olmam yumurta tembelliği olanlar içindi o kür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…