Bakarlar kan verirsin çıkar sonuc 1,2saate
Akşamüstü gideceğim kanda baktirmaya.Allahim inşallah bu sefer sağlıklı gebeliktirBakarlar kan verirsin çıkar sonuc 1,2saate
Acil kalabalık değilse sıraya geçip baktirilabilir ama benim bulunduğum yerde hiçbir hormona bakmıyoruz diyorlar yani direkt şu hormonuma baktiricam diye gittiğinde aldığın cevap buBakıyorlar da canım işlerine gelmiyor...
Ben 2 günde bir gidip aksam baktrmıstm kızımda acilde... Bu bebis için pazartesiyi bekliyorum.
Çalışıyorm gündüz gelemem kan vermeye demiştm..
Özeller para alıyor. Bayagı pahalıydı o zamanlar simdi nasıl bilmiyorm
İnşallah inşallah kuzummAkşamüstü gideceğim kanda baktirmaya.Allahim inşallah bu sefer sağlıklı gebeliktir
Yok kuzum yarın adet günüm.Benim pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerekiyor da doktor hcg görür görmez igneye başlicaz demişti. Ben bu akşamüstü baktiririm kanda iğne de yaparlar belki.simdilik coraspin içtim. Sağlıklı olsa keşke hiç sevinemedim dahaKuzum silik çizgi varacil yerine yarın sabah tekrar test yapabilirsin günün geçti mi?
Bana acilde bakmıyoruz dediler de özelin acilinde baktırdım
Bakıyorlar da canım işlerine gelmiyor...
Ben 2 günde bir gidip aksam baktrmıstm kızımda acilde... Bu bebis için pazartesiyi bekliyorum.
Çalışıyorm gündüz gelemem kan vermeye demiştm..
Özeller para alıyor. Bayagı pahalıydı o zamanlar simdi nasıl bilmiyorm
Canım gözün aydın çizgi var Inşallah hem sen hem bebisin sağlıklı bir şekilde kavusursunuzAkşamüstü gideceğim kanda baktirmaya.Allahim inşallah bu sefer sağlıklı gebeliktir
Ay ben beklendiğimi bilsem hemen gelirdim kız
Gitmem gitmem
Canom hemen anlatayım...
Bu ay 2.bebiş için ilk denememizdi...
Piki şubat 19unda gördüm.. 20sinde silindi..( 6sa sonra silinmişti)
18,19,20,21 günlerinde ilişki oldu sadece..
Bugun hcg yaptım sabah ilk idrar ile çok silikti ona emin olamadım ondan onu saymamıstım yarın ilk idrar ile yaparım diyordum ama sonra aksam 16gbi yaptım daha koyu çıktıadete 5 var..
Bat 5mart...
Ovu testlerimi de atayım
Bugun ki hcg testimi de atıyorum...
Canım sağol inşallah gerçektir bu sefer.Cizgi görünce havalara uçmak isterdim ama Allaha dua ediyorum bu sefer güzel olsun diye.insallah sen de onunmuzdeki aya sağlıkla hamile kalirsinCanım gözün aydın çizgi var Inşallah hem sen hem bebisin sağlıklı bir şekilde kavusursunuz
Öyle oluyormus gerçekten sadece sağlıklı mı diye düşünmeye başlıyormussun çizgiyi görür görmez.. o zaman acile gidip benim böyle bir sorunum var diye anlat canım inşallah sıkıntısız bir gebelik dönemi geçirirsinYok kuzum yarın adet günüm.Benim pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerekiyor da doktor hcg görür görmez igneye başlicaz demişti. Ben bu akşamüstü baktiririm kanda iğne de yaparlar belki.simdilik coraspin içtim. Sağlıklı olsa keşke hiç sevinemedim daha
inşallah bende istiyorum çok anne olmak 14 yıldır tedavi gördüm artık bıraktım bir yıldır ocak ayındada diyete başladım aklımdan tamamen attım bebek istemini subatta öğle gelinceanlamadım arkadaşlarım illakanver dioyorlar bende artık negatif görmekten bıktığım iiçin testi o yüzden daha sonra daha çok üzülüyorum ama herkez yüzünden bir değişiklik var diyor bende diyet yapıyorum ya dedim herelde o yüzden güzellik gelmiştir kafam çorba gibi aynı allah herkezin yardımcısı olsun vekim istiyor ise herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım söyleyemeyen kim var ise allah derman versin sabır versin sağlıklı hayırlı bir evlat versinİdrar testini bugün yenileseydin keske canım neyse yarın yenile icinde kusku kalmasın bebek varsada ertelemis olma lütfen test yap
Diyetin gebeliğe olumlu etkisi var. Bizzat kendimde gördüm. Karbonhidrat hamur işi yememek vucufü daha sağlıklı çalışmasını sağlıyorinşallah bende istiyorum çok anne olmak 14 yıldır tedavi gördüm artık bıraktım bir yıldır ocak ayındada diyete başladım aklımdan tamamen attım bebek istemini subatta öğle gelinceanlamadım arkadaşlarım illakanver dioyorlar bende artık negatif görmekten bıktığım iiçin testi o yüzden daha sonra daha çok üzülüyorum ama herkez yüzünden bir değişiklik var diyor bende diyet yapıyorum ya dedim herelde o yüzden güzellik gelmiştir kafam çorba gibi aynı allah herkezin yardımcısı olsun vekim istiyor ise herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım söyleyemeyen kim var ise allah derman versin sabır versin sağlıklı hayırlı bir evlat versin
Inşallah canım inşallah hepimizÖyle oluyormus gerçekten sadece sağlıklı mı diye düşünmeye başlıyormussun çizgiyi görür görmez.. o zaman acile gidip benim böyle bir sorunum var diye anlat canım inşallah sıkıntısız bir gebelik dönemi geçirirsin
Canım sağol inşallah gerçektir bu sefer.Cizgi görünce havalara uçmak isterdim ama Allaha dua ediyorum bu sefer güzel olsun diye.insallah sen de onunmuzdeki aya sağlıkla hamile kalirsin
Olur canım kalbini ferah tut duamızı edelim gerisini Rabbim bilir inşallah bu sefer herşey güzel olacak
14 yıl mıinşallah bende istiyorum çok anne olmak 14 yıldır tedavi gördüm artık bıraktım bir yıldır ocak ayındada diyete başladım aklımdan tamamen attım bebek istemini subatta öğle gelinceanlamadım arkadaşlarım illakanver dioyorlar bende artık negatif görmekten bıktığım iiçin testi o yüzden daha sonra daha çok üzülüyorum ama herkez yüzünden bir değişiklik var diyor bende diyet yapıyorum ya dedim herelde o yüzden güzellik gelmiştir kafam çorba gibi aynı allah herkezin yardımcısı olsun vekim istiyor ise herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım söyleyemeyen kim var ise allah derman versin sabır versin sağlıklı hayırlı bir evlat versin
amin canım benim ben birgün kayınvaldemin komuşusu var oraya gittim sonra dediki yaşlı bir kadın canım kızımdedi hiç üzülme allah sevdiği kuluna evlat vermezmiş allah dedi insanı evladı ile sınarmış o yüzden ağlama üzülme dedi biliyomusun ben ogünden sonra her aklıma bir evlat hasreti düşşe onu direk aklıma getiriyorum vardır birşey diyorum bende pko var aşılama oldum göbekten iğne femara klomen srephon gibi yanında bissürü yazamayacağımkadar ilaç kullandım ve en son alerji oldu bacaklarım bir kabardı ve şişti ki anlatamam dedim olsun yeterki anne olayım bir can bir cennet kokum olsun eşim sonra artık yeter dedi ben seni seviyorum evladmız olmazssa olmasın ben seninle o yüzden evlenmedim desede nekadar çok baba olmak istediğini anlıyo ve görüyorum ve bütün bebekler eşimi çok sever neden dir bilmiyorum allah herkeze gerçekten bir tane bile olsa kucağını boş bırakmasın evlat özlemi ile yaşatmasın14 yıl mıAllahım sabır versin
inşallah canım benim 6 kilo 7 kilo falan verdimDiyetin gebeliğe olumlu etkisi var. Bizzat kendimde gördüm. Karbonhidrat hamur işi yememek vucufü daha sağlıklı çalışmasını sağlıyor
Allah gönlüne göre versin canım tez zamanda inşallahinşallah canım benim 6 kilo 7 kilo falan verdim
Canım ne mutlu sana ki eşin çok anlayışlıymis. O kadar çok kişi tanıyorum ki eşinden destek görmeyenamin canım benim ben birgün kayınvaldemin komuşusu var oraya gittim sonra dediki yaşlı bir kadın canım kızımdedi hiç üzülme allah sevdiği kuluna evlat vermezmiş allah dedi insanı evladı ile sınarmış o yüzden ağlama üzülme dedi biliyomusun ben ogünden sonra her aklıma bir evlat hasreti düşşe onu direk aklıma getiriyorum vardır birşey diyorum bende pko var aşılama oldum göbekten iğne femara klomen srephon gibi yanında bissürü yazamayacağımkadar ilaç kullandım ve en son alerji oldu bacaklarım bir kabardı ve şişti ki anlatamam dedim olsun yeterki anne olayım bir can bir cennet kokum olsun eşim sonra artık yeter dedi ben seni seviyorum evladmız olmazssa olmasın ben seninle o yüzden evlenmedim desede nekadar çok baba olmak istediğini anlıyo ve görüyorum ve bütün bebekler eşimi çok sever neden dir bilmiyorum allah herkeze gerçekten bir tane bile olsa kucağını boş bırakmasın evlat özlemi ile yaşatmasın
amin herkezin inşallah gerçekten rabbim tüm isteyeni aratmasınAllah gönlüne göre versin canım tez zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?