Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acil kalabalık değilse sıraya geçip baktirilabilir ama benim bulunduğum yerde hiçbir hormona bakmıyoruz diyorlar yani direkt şu hormonuma baktiricam diye gittiğinde aldığın cevap bu
Özelde 30 tl ye baktırdım dün bu yüzden

Kuzum silik çizgi var acil yerine yarın sabah tekrar test yapabilirsin günün geçti mi?
Bana acilde bakmıyoruz dediler de özelin acilinde baktırdım
Yok kuzum yarın adet günüm.Benim pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerekiyor da doktor hcg görür görmez igneye başlicaz demişti. Ben bu akşamüstü baktiririm kanda iğne de yaparlar belki.simdilik coraspin içtim. Sağlıklı olsa keşke hiç sevinemedim daha

Tip merkezinde 44tl ödedim, hastanede 25 tl :) normal özel hastaneler oyle cok pahalı değil:)

Oyyy edifaaar, oldu demek hee çok sevindim canımm, kesinleşti mi? Yeni okumaya başladım da kaçırmış olabilirim

Canım gözün aydın çizgi var Inşallah hem sen hem bebisin sağlıklı bir şekilde kavusursunuz
Canım sağol inşallah gerçektir bu sefer.Cizgi görünce havalara uçmak isterdim ama Allaha dua ediyorum bu sefer güzel olsun diye.insallah sen de onunmuzdeki aya sağlıkla hamile kalirsin

Öyle oluyormus gerçekten sadece sağlıklı mı diye düşünmeye başlıyormussun çizgiyi görür görmez.. o zaman acile gidip benim böyle bir sorunum var diye anlat canım inşallah sıkıntısız bir gebelik dönemi geçirirsin

İdrar testini bugün yenileseydin keske canım neyse yarın yenile icinde kusku kalmasın bebek varsada ertelemis olma lütfen test yap
inşallah bende istiyorum çok anne olmak 14 yıldır tedavi gördüm artık bıraktım bir yıldır ocak ayındada diyete başladım aklımdan tamamen attım bebek istemini subatta öğle gelinceanlamadım arkadaşlarım illakanver dioyorlar bende artık negatif görmekten bıktığım iiçin testi o yüzden daha sonra daha çok üzülüyorum ama herkez yüzünden bir değişiklik var diyor bende diyet yapıyorum ya dedim herelde o yüzden güzellik gelmiştir kafam çorba gibi aynı allah herkezin yardımcısı olsun vekim istiyor ise herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım söyleyemeyen kim var ise allah derman versin sabır versin sağlıklı hayırlı bir evlat versin

Diyetin gebeliğe olumlu etkisi var. Bizzat kendimde gördüm. Karbonhidrat hamur işi yememek vucufü daha sağlıklı çalışmasını sağlıyor

14 yıl mı Allahım sabır versin

14 yıl mı Allahım sabır versin
amin canım benim ben birgün kayınvaldemin komuşusu var oraya gittim sonra dediki yaşlı bir kadın canım kızımdedi hiç üzülme allah sevdiği kuluna evlat vermezmiş allah dedi insanı evladı ile sınarmış o yüzden ağlama üzülme dedi biliyomusun ben ogünden sonra her aklıma bir evlat hasreti düşşe onu direk aklıma getiriyorum vardır birşey diyorum bende pko var aşılama oldum göbekten iğne femara klomen srephon gibi yanında bissürü yazamayacağımkadar ilaç kullandım ve en son alerji oldu bacaklarım bir kabardı ve şişti ki anlatamam dedim olsun yeterki anne olayım bir can bir cennet kokum olsun eşim sonra artık yeter dedi ben seni seviyorum evladmız olmazssa olmasın ben seninle o yüzden evlenmedim desede nekadar çok baba olmak istediğini anlıyo ve görüyorum ve bütün bebekler eşimi çok sever neden dir bilmiyorum allah herkeze gerçekten bir tane bile olsa kucağını boş bırakmasın evlat özlemi ile yaşatmasın

Canım ne mutlu sana ki eşin çok anlayışlıymis. O kadar çok kişi tanıyorum ki eşinden destek görmeyen
Kim istemez evlat... Rabbim en doğrusunu bilir. Sabrını artırsın, yuvanı evlatla taçlandırsın İnşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…