amin amin amin herzman kendime ederken kim istiyor ise evlat da sınama yarabbim diye dua etmişimdir umarım bende birgün kucağımda anne diyen minik gözlü minik elleri ile bana bakan bir evlat ile uyur uyanırım allah dualarınızı kabul etsin inşallah çok teşekkür ediyorumCanım ne mutlu sana ki eşin çok anlayışlıymis. O kadar çok kişi tanıyorum ki eşinden destek görmeyen
Kim istemez evlat... Rabbim en doğrusunu bilir. Sabrını artırsın, yuvanı evlatla taçlandırsın İnşallah
İnşallah canım benim inşallahAkşamüstü gideceğim kanda baktirmaya.Allahim inşallah bu sefer sağlıklı gebeliktir
Canom yaırn kan vericem cuma da randevu aldım Dr ye...Oyyy edifaaar, oldu demek heeçok sevindim canımm, kesinleşti mi? Yeni okumaya başladım da kaçırmış olabilirim
Devlette paralı mı ben hiç para vermedim... Devlet niye ücret alıyor kiTip merkezinde 44tl ödedim, hastanede 25 tl :) normal özel hastaneler oyle cok pahalı değil:)
Canım bu sabah test yaptım silik gördüm 5dk içinde ama sevinemiyorum ki dua ediyorum bu sefer sağlıklı olsun diye inşallah Allah vermiştir .kan testine gitcem bugünHamile misin sen yaaa ❤❤❤❤
Ayy ben de gordum valaaAcaba kanda çıkarmi ki acile gitsem bakarlar mı ki
Hayırlı haberlerini bekliyor olacağımmmCanom yaırn kan vericem cuma da randevu aldım Dr ye...
Olsun canım mutlaka zamanını bekliyor bebişin gelicek yakında ben inanıyorum bak ben oğlumu 3 senede kucağıma aldım. İlk olarak klomen ve bu tarz ilaçlarla aylarca denedim hep hüsran ardından yumurta geliştirici iğneler malesef yine olmadı ilk aşılama da sonuç vermedi derken 2. aşılama tuttu ama kalp atışı olmayınca kürtaj sonra tam pes ettim ankaraya tayinimiz çıktı vardır Allahın bir bildiği tüp bebek yaptırmak için uygun bir şehre geldim derken taşınırken hamile kalmışım meğer hiç tedavisiz. Ummadığın anda geliverir minik kuşunYaptim canim tutmadi maalesef
İnşallah canım benimHayırlı haberlerini bekliyor olacağımmmçok heyecanliii
İnsallah cicegimAmin inşaallah canım benimAllah razı olsun darısı tüm isteyenlere hayırşı ve sağlıklıca
cicegimmmm ben görüyorum bundaaaAcaba kanda çıkarmi ki acile gitsem bakarlar mı ki
Vardır canım muhakkak valla sana da edifara da bi kaç arkadaşa d özellikle isminizi söyleyerek çok du ettim edifar verdi haberiCanım bu sabah test yaptım silik gördüm 5dk içinde ama sevinemiyorum ki dua ediyorum bu sefer sağlıklı olsun diye inşallah Allah vermiştir .kan testine gitcem bugün
Tabi zamani vardir elbette. ALLAH BAĞIŞLASINOlsun canım mutlaka zamanını bekliyor bebişin gelicek yakında ben inanıyorum bak ben oğlumu 3 senede kucağıma aldım. İlk olarak klomen ve bu tarz ilaçlarla aylarca denedim hep hüsran ardından yumurta geliştirici iğneler malesef yine olmadı ilk aşılama da sonuç vermedi derken 2. aşılama tuttu ama kalp atışı olmayınca kürtaj sonra tam pes ettim ankaraya tayinimiz çıktı vardır Allahın bir bildiği tüp bebek yaptırmak için uygun bir şehre geldim derken taşınırken hamile kalmışım meğer hiç tedavisiz. Ummadığın anda geliverir minik kuşun
Amin insallah balam kanaman olagan dısı olduysa yerlesmede olabilir yada stres kaynaklıda olabilir cok beklemissin allahım insallah hamilesindir cok isterim canıminşallah bende istiyorum çok anne olmak 14 yıldır tedavi gördüm artık bıraktım bir yıldır ocak ayındada diyete başladım aklımdan tamamen attım bebek istemini subatta öğle gelinceanlamadım arkadaşlarım illakanver dioyorlar bende artık negatif görmekten bıktığım iiçin testi o yüzden daha sonra daha çok üzülüyorum ama herkez yüzünden bir değişiklik var diyor bende diyet yapıyorum ya dedim herelde o yüzden güzellik gelmiştir kafam çorba gibi aynı allah herkezin yardımcısı olsun vekim istiyor ise herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım söyleyemeyen kim var ise allah derman versin sabır versin sağlıklı hayırlı bir evlat versin
Evet evet silik çizgi var dah çok yeni değerin 30-50 rsında çıkar kuzum hayırlı olsun çok sevindim vallaKızlar günaydın.test yaptım bi bakın bu sefer 10 dk da silik çıktı gibi
Beybililer listemize satını yazdırmak isteyen hamislerim bilgilerinizi paylasın lütfenGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Mart
fikoss bat 2
@rosebatum bat 2
@Mervecyln bat 4
@Aselmina34 bat 6
@fionawoody bat 8
@eylem91 bat 8
@Duhahsen bat 8
@PpAaSs bat 9
@meryemceeee4141 bat 10
@Feminas bat 11
@pariko bat 12
@Matrakhatun bat 16
@burcusami bat 17
@Ahenfatma bat 19
@Artemissisipi bat 20
@Tubaa9533 bat 20
N Nana Ana bat 23
@MrsRed bat 23
L Loriklorik bat 24
@Rabia islam bat 26
@MNbeyaz bat 26
@Kedi sever bat 27
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
@Venuseva sat 18 Oc
Maisiyah345 sat 1 Şu
Annelerimiz
Nazo1509 19.02.2020
Amin insallah canım allah sanada sizede kolaylıklar versin insallahKızlar nasılsınız yeni hamişler var mı Loriklorik tüp bebek yaptırdın mı benim hamişlik artık zorlaşıyor inşallah en kısa zamanda bu topikdeki herkes hamile kalır ve bebişine kavuşur öpüyorum hepinizi
Şubata sadece ben yazdırmışım kızlar sizde yzdırın ki birbirimizi takip edelimBeybililer listemize satını yazdırmak isteyen hamislerim bilgilerinizi paylasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?