Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amin amin amin herzman kendime ederken kim istiyor ise evlat da sınama yarabbim diye dua etmişimdir umarım bende birgün kucağımda anne diyen minik gözlü minik elleri ile bana bakan bir evlat ile uyur uyanırım allah dualarınızı kabul etsin inşallah çok teşekkür ediyorum

Yaptim canim tutmadi maalesef
Olsun canım mutlaka zamanını bekliyor bebişin gelicek yakında ben inanıyorum bak ben oğlumu 3 senede kucağıma aldım. İlk olarak klomen ve bu tarz ilaçlarla aylarca denedim hep hüsran ardından yumurta geliştirici iğneler malesef yine olmadı ilk aşılama da sonuç vermedi derken 2. aşılama tuttu ama kalp atışı olmayınca kürtaj sonra tam pes ettim ankaraya tayinimiz çıktı vardır Allahın bir bildiği tüp bebek yaptırmak için uygun bir şehre geldim derken taşınırken hamile kalmışım meğer hiç tedavisiz. Ummadığın anda geliverir minik kuşun

Canım bu sabah test yaptım silik gördüm 5dk içinde ama sevinemiyorum ki dua ediyorum bu sefer sağlıklı olsun diye inşallah Allah vermiştir .kan testine gitcem bugün
Vardır canım muhakkak valla sana da edifara da bi kaç arkadaşa d özellikle isminizi söyleyerek çok du ettim edifar verdi haberi MelodiminEsi de verdi sıra sende imkanın varsa özele git kan ver benim de 37 idi ilk öğrendiğimde dün yaptığımda 150 ye çıkmıştı

Tabi zamani vardir elbette. ALLAH BAĞIŞLASIN

Amin insallah balam kanaman olagan dısı olduysa yerlesmede olabilir yada stres kaynaklıda olabilir cok beklemissin allahım insallah hamilesindir cok isterim canımyaptınmı test?

Beybililer listemize satını yazdırmak isteyen hamislerim bilgilerinizi paylasın lütfen

Amin insallah canım allah sanada sizede kolaylıklar versin insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…