Bence test falan yap mutlakaAminnn benimde sat 12ocak ama beklenen adette 12subatti hala gelmedi
Gördüm gördüm. Yarın ya da pazartesi kan testi yaptır bence canimBak canim buda normal olani
Aminn insallah canim yarin 20.gunum olacak gecikmemin sali kan yaptirdim cikmadi sali terar yaptircam yarin ilk idrarla yapicam bakalim hayirlisi artikB
Bence test falan yap mutlakahayırlısı olsun hakkında inşaAllah
Sali yaptirmayi planlıyorum yarin test yaparim yineGördüm gördüm. Yarın ya da pazartesi kan testi yaptır bence canim
Aiiyy canım benim inşaallah hayırlısıyla hamişsindir yaaa niye bilmiyorum çok dua edesim geldi sana :))Aminn insallah canim yarin 20.gunum olacak gecikmemin sali kan yaptirdim cikmadi sali terar yaptircam yarin ilk idrarla yapicam bakalim hayirlisi artik
Ayyy insaallah bitanem bende bol bol dua ediyorum hepimize insaallah hayirlisi ile guzel haberler alırızAiiyy canım benim inşaallah hayırlısıyla hamişsindir yaaa niye bilmiyorum çok dua edesim geldi sana :))
Aay şuan bilmiyorum
Hayırlı olsun balam gözünüzaydın sonunda kavustun ikinci evladınaAy ben beklendiğimi bilsem hemen gelirdim kız
Gitmem gitmem
Canom hemen anlatayım...
Bu ay 2.bebiş için ilk denememizdi...
Piki şubat 19unda gördüm.. 20sinde silindi..( 6sa sonra silinmişti)
18,19,20,21 günlerinde ilişki oldu sadece..
Bugun hcg yaptım sabah ilk idrar ile çok silikti ona emin olamadım ondan onu saymamıstım yarın ilk idrar ile yaparım diyordum ama sonra aksam 16gbi yaptım daha koyu çıktıadete 5 var..
Bat 5mart...
Ovu testlerimi de atayım
Bugun ki hcg testimi de atıyorum...
İdrar testini bugün yenileseydin keske canım neyse yarın yenile icinde kusku kalmasın bebek varsada ertelemis olma lütfen test yapBenim bu ay 5 gün süren kahve adetim oldu herkez yüzüne bir güzellik geldi gözlerinin i parlıo diyor ama pko var bende herkez hamile olabilirsin diyo bende iadar testi yaptım negatif ama kan vermedim henüz 10 subat başladı 14 şubatta bitti ve çok az geldi o yüzden bir türlü kan vermek istemiyorum acaba diorum ama inanmıyorum da
İnsallah bebek vardır canım tekrarla testini yarın mutlaka6.dkda cektim
Insaallah canim tekrarlicamİnsallah bebek vardır canım tekrarla testini yarın mutlaka
Amin insallah cicegim hosgeldinAmiiinnn... Bende istiyorum. Hayırlısıyla olsun inşaAllah. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli akıllı uslu bir evlat nasip eylesin... Aammiinnn amiinn
TmAay şuan bilmiyorum
Amin inşaallah canım benimHayırlı olsun balam gözünüzaydın sonunda kavustun ikinci evladınasaglıcakla kucagınıza alın insallah
Var var canım gözün aydınAcaba kanda çıkarmi ki acile gitsem bakarlar mı ki
Bakarlar kan verirsin çıkar sonuc 1,2saateVar var canım gözün aydın
Acaba kanda çıkarmi ki acile gitsem bakarlar mı ki
Kuzum silik çizgi varAcaba kanda çıkarmi ki acile gitsem bakarlar mı ki
Bakıyorlar da canım işlerine gelmiyor...Kuzum silik çizgi varacil yerine yarın sabah tekrar test yapabilirsin günün geçti mi?
Bana acilde bakmıyoruz dediler de özelin acilinde baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?