Kiz bu hafta iki gun evde kaldim ful 12 1 4 uyudum mal gibiydim misafirlige git misafirlikden gel yok misafir gel mala döndumSende sagol balam gece yeni baslıyor nereye gittin
Kuzum yapma bole anliorum cok zor bi durum bak bnmde olmuo goruosun bnde gittim tedawiye kiz hic bi sorunumuz yokken olmuo stres yapma moralini bozma takmayanlarin bebesi oluo walla takanlar ugrasio kndini yipratmak sadece sana zarar verio daha cok engellio boswer biraz biseylerle ugrasUykularim kacti . Huzurum yok .. umudum yok .. resmen kisirimbenim psikolojim hic Iyi degil bu aralar .. geceleri gizli gizli aglamaktan biktim .. her gece bebekle ilgili ruyalar gormekten biktim .. idrar testlerinde tek cizgi gormekten biktim .. su an nile agliyorum ama sesimi kimse duymasin diye sıkıyorum kendimi .. o kadar zor bir durum ki .. giden paraya mi yaniyim cektigim acilara mi yaniyim .. anne olamama mi yaniyim
Hersey olacagina varir nasip kismet artikKuzum yapma bole anliorum cok zor bi durum bak bnmde olmuo goruosun bnde gittim tedawiye kiz hic bi sorunumuz yokken olmuo stres yapma moralini bozma takmayanlarin bebesi oluo walla takanlar ugrasio kndini yipratmak sadece sana zarar verio daha cok engellio boswer biraz biseylerle ugras
Bak hic takmiom alakami yitirdim saniodum dun adet oldugum halde bu sabah ruyamda 3 tane bebek gordum bi guzeldiki gozumun onunde hala yuzleri napiyim oturup aglayimmi kndimimi yipratiyim ee yapsam nolcak ne degiscek hic oyuzden boswermek en iisi
Uzaktan izlemek daha,guzelmisAksama dogru belki cıkacaz cicegim ikimizde yorgunuz bugün
Seninki yine calısıyormu L Loriklorik te buralarda ama ses vermiyor
daha ses vermeyen kimler var acaba
Az kaldı az insallah ogünlerde gelecek cicegim suraya kocaman bir AMİNNNNN bırakıyorumKadınlar kulübünde bat yağdırdığım tek yer bu topiktiAllah'ın izniyle bat yazılanlar çifter çifter üçer beşer hızla sat kısmına gelsin
Gercektir cicegim neden gercek olmasın ne zaman kan vereceksinInşallah bu gerçek bebistir
Ay vermissin salı günü degerini kontrol ettirirsin bu bebek sana tutunacak kuzum hic korkmaKızlar değerim 9.59 çıktı adet yarın. Boşuna umitlendim sanırım çok düşük
Yordularmı ceni kıyamamKiz bu hafta iki gun evde kaldim ful 12 1 4 uyudum mal gibiydim misafirlige git misafirlikden gel yok misafir gel mala döndum
Bende gezmiyorum evdeyim vallaIkimizin de selameti icine gezmionuz mu bugun siz. Ben yine evdeym milletin sesi cikmdgina goree geziolr
Nana tutunacak mi dersinAy vermissin salı günü degerini kontrol ettirirsin bu bebek sana tutunacak kuzum hic korkma
Canım yükselir öyle düşünme iki gün sonra tekrar baktırKızlar değerim 9.59 çıktı adet yarın. Boşuna umitlendim sanırım çok düşük
Sana uzaktan izlemek yakısmıyorUzaktan izlemek daha,guzelmis
Tutunacak balam tutunmus zaten sen ilaclarını ihmal etme yeni döllenmis belliki insallah bu sefer saglıklı bir gebelik gecireceksin buna inanıyorum balamNana tutunacak mi dersin
Bilmiyorum canım 2kez hayal kırıklığı yaşadım smdi de bayağı düşük değerim.Ama sanırım Allaha bıraktım o verirse yükselecek alırsa düşecek......Elimden bir şey gelmiyor.....Canım yükselir öyle düşünme iki gün sonra tekrar baktır
InşallahTutunacak balam tutunmus zaten sen ilaclarını ihmal etme yeni döllenmis belliki insallah bu sefer saglıklı bir gebelik gecireceksin buna inanıyorum balam❤
Allah hayırlısıyla nasip eder inş. Çok sınırda değerin. Önemli olan artış olup olmadığı. Genelde 2 güne bir bakılır Hcg. Salı günkü değer önemli.Bilmiyorum canım 2kez hayal kırıklığı yaşadım smdi de bayağı düşük değerim.Ama sanırım Allaha bıraktım o verirse yükselecek alırsa düşecek......Elimden bir şey gelmiyor.....
Tabi canim bana hersry yakisirSana uzaktan izlemek yakısmıyor
Hayirli olsun kuzum insallah degerlerin tavan olur saglikli hayirli ewlandin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?