Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayh inşallah canım demek ki diyorum rabbim de beni anneliğe hazır gördü artık ve nasip etti bu duyguyu bana hayırlıısıyla doğururum da inşallah uuykusuz geceler geçiririm

Hatırlayamamistim valla, mailime geldi bilgiler unuttum deyince
İnşallah uğur getirsin herkese de biz de girelim o tatlış listeye
Yok canım 1 senedir denemiyoruz, 6 yıllık evliyiz neredeyse ama ilk kez deneyeceğiz nisanda, inofolic combiye başladım, üzerinde planlama yapmaya başladık, bu da bana heyecan veriyor
Ovu testi almadım henüz, uygulama ile genelde tutuyor regl duzenli gidiyor şimdilik denemelere ragmen olmazsa o zaman deneyecegim ben de ovuyu bakalim

Kızlar değerim 9.59 çıktı adet yarın. Boşuna umitlendim sanırım çok düşük
Hayır ya niye öyle düşünüyorsun artacak Allah'ın izniyle bak gör çok sevindim çok
Az kaldı az insallah ogünlerde gelecek cicegim suraya kocaman bir AMİNNNNN bırakıyorum
Her zaman dualarımdasiniz bitanem her zamann

Yanlıs anlamısım cicegim ben pardon e hadi hayırlısı ozaman daha yolun basındasın rabbim aratmadan hemence versin bebegini sana kuzum allahım yardımcımız olsunnn
N Nana Ana Listeyi de gördüm şimdiiiii rımdım rımdımmm cok heyecanliiiii
mart ayında bekleyenler olarak sadece biz gebe kalamadık diger ciceklerimin hepsi hamile kaldı cok sükür bizde sırayı azaltmaya basladık yavas yavas herseferinde farklı duygularla yazıyorum batları dualı bu totem

Amiiiiin sağlıkla inşallah herkesin gönlüne göre olsun
Ay inşallah ben de alırım nasibimi o duali totemden kihkih

Amiiiiin sağlıkla inşallah herkesin gönlüne göre olsun
Ay inşallah ben de alırım nasibimi o duali totemden kihkih
Yalnız nasibini alıp satını yazdırmadan hamis topiklerine kacan bir okadarda cicegim var sende onlar gibi olmazsın insallah

Fikossssssss hamilesin canım, bu ne umutsuzluk. Geç döllenmedir, sen yarın hemen doktora git, sende kan pıhtılaşması vardı yanlış hatırlamıyosam. O yüzden hemen randevunu al yarına. Gözün aydın canım

sınirdasin sanki ver valla belki adetlrin duzene girer
Efndiiiiim uvey anasinin yaramaz çüçegeeee
Dur hele cnm. Bismillahh
Sen onlmlerini al bklm. Sonu hayrolsn insllh. Simdiden moralini bozma hic. Mutlulugunu yasa
Bende gezmiyorum evdeyim valla
Sen nie evdesin

Canım ne guzel söylüyorsun.keske gerçekten öyle olsa. yarın gideceğim doktora şimdilik coraspin içiyorum sabah iğne verir herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…