Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosgeldin balam seni ikidir görüyorum aramızda konusmak simdiye kısmetmis
Ver batını senide totemimize alalım

Hoş bulduk 2014ten beri üyeyim ama, yıllardır hic girmedim sayfaya, son 2 haftadır aktifim. Nisanda denemeye başlamak istiyoruz ama mart batımı verip heyecana ve toteme ortak olabilirim: 11 mart planlamayi ciddi ciddi yapmaya başladığımızdan beri beklemek daha bir heyecan veriyormuş oncesinde yoktu böyle duygular

Senden çok bilinçli çok hayırlı çok güzel bi anne olur buna eminim inşalalh düşündüğün zamanda hamile kalırsın

neyseki giris bilgilerini hatırlayabilmissin
Hayırlısıyla ugur getirsin sana topigim insallah senide beybililer listesine yazabilirim canım bir senedir deniyorsunuz öyleyse ovü takibi yapıyormusun cicegim?
Düzenledim batını hadi hayırlısı

Yormakmi anami birak ebem aglio ay haba bi guzel bi guzel bugunde kocama ayirdim disari yuruyuse cikioz gece dedikoduya katilirim artik özledim zati sizi
Bende eski muhabbetlerimizi cok özledim bildirimlere yetisemiyorduk yaz geliyor artık havamız bir degissin yauuu
Gece görüsürüz bebegim iyi gezmeler

Senden çok bilinçli çok hayırlı çok güzel bi anne olur buna eminim inşalalh düşündüğün zamanda hamile kalırsın ❤

Yaaa ama ne güzel sözler yazmışsın, o kadar mutlu oldum ki anlatamam var ol Maim ne iyi geldi
Amiiiinn, inşallahhhh
Sen de insallah piti piti tatlı bebişini sağlıkla kucağına al, biz de şahit olalım canimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…