Inşallah güzel olurAllah hayırlısıyla nasip eder inş. Çok sınırda değerin. Önemli olan artış olup olmadığı. Genelde 2 güne bir bakılır Hcg. Salı günkü değer önemli.
Sen nerdesin annendemisin hala balamTabi canim bana hersry yakisir
Hosgeldin balam seni ikidir görüyorum aramızda konusmak simdiye kısmetmisTopiğe amiiiiinnn, inşallah en hayırlı en sağlıklı şekilde diyerek, herkese bir selam çakıyorumm
Evet nanam annemlerdeyim :) hic keyfim yokSen nerdesin annendemisin hala balam
Konusmak neseli olmak daha cok yakısıyor
Benden cok senin mesajın var bu topikte ha
Aynen canım allah hayırlısı ne ise onu versin ama tutuncak bebiş inşallahBilmiyorum canım 2kez hayal kırıklığı yaşadım smdi de bayağı düşük değerim.Ama sanırım Allaha bıraktım o verirse yükselecek alırsa düşecek......Elimden bir şey gelmiyor.....
Eee getirelim ozaman hemen senin keyfini yerineEvet nanam annemlerdeyim :) hic keyfim yok
Hosgeldin balam seni ikidir görüyorum aramızda konusmak simdiye kısmetmis
Ver batını senide totemimize alalım
Katiliorum bole dewam musmutlu olmak yakisirHersey olacagina varir nasip kismet artik
Ay canım çok çok sağol duaların için.smdi kan verdim 1 saate çıkar dediler.cok güzel artmış maşallah senin kuzu
Yormakmi anami birak ebem aglioYordularmı ceni kıyamam
Senden çok bilinçli çok hayırlı çok güzel bi anne olur buna eminim inşalalh düşündüğün zamanda hamile kalırsınHoş bulduk2014ten beri üyeyim ama, yıllardır hic girmedim sayfaya, son 2 haftadır aktifim. Nisanda denemeye başlamak istiyoruz ama mart batımı verip heyecana ve toteme ortak olabilirim: 11 mart planlamayi ciddi ciddi yapmaya başladığımızdan beri beklemek daha bir heyecan veriyormuş oncesinde yoktu böyle duygular
neyseki giris bilgilerini hatırlayabilmissinHoş bulduk2014ten beri üyeyim ama, yıllardır hic girmedim sayfaya, son 2 haftadır aktifim. Nisanda denemeye başlamak istiyoruz ama mart batımı verip heyecana ve toteme ortak olabilirim: 11 mart planlamayi ciddi ciddi yapmaya başladığımızdan beri beklemek daha bir heyecan veriyormuş oncesinde yoktu böyle duygular
Inşallah öyle olur canimfikoss merak etme kuzum yükselir büyük ihtimal geç döllenme oldu herhalde son ilişkin tuttu merak etme yükselir kuzum ❤
Bende eski muhabbetlerimizi cok özledim bildirimlere yetisemiyorduk yaz geliyor artık havamız bir degissin yauuuYormakmi anami birak ebem aglioay haba bi guzel bi guzel bugunde kocama ayirdim disari yuruyuse cikioz gece dedikoduya katilirim artik özledim zati sizi
Senden çok bilinçli çok hayırlı çok güzel bi anne olur buna eminim inşalalh düşündüğün zamanda hamile kalırsın ❤
Kalk bu mübarek günleirn hatrına dua et duaların karşılığını verir rabbim sna çiçeğim üzülme değerin yükselecek bekle ve görInşallah öyle olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?