Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda bi minnoş nasip etsin İki gün sonra doğum yapacak bi Hamile anne adayı olarak içimden geldiği için yAzıyorum şuan bunları size
Allah razı olsun cicegim insallah kolay bir dogumun olur mis kokulu böcegini kucagına sagsaglim alırsın insallah

sınirdasin sanki ver valla belki adetlrin duzene girer

Efndiiiiim uvey anasinin yaramaz çüçegeeee

Dur hele cnm. Bismillahh
Sen onlmlerini al bklm. Sonu hayrolsn insllh. Simdiden moralini bozma hic. Mutlulugunu yasa

Sen nie evdesin
Yorgunum ya akşamda bir yere davetliyiz dinleniyorum ya sen hiç hamileliğinde fitil kullandınmı canısı

ciceklerim adetin 3.günü haricinde hormon testi yaptıranlar varmı aramızda degerleri nasıl degerlendirildi yaptıranlar varsa?

İşte onu hatrlamıyorum canım normal gidip yaptırmıstım ama o günlerden sonra mıydı hatırlamıyorum. Sen yaptıramadınmı kan tahlili canım
Kan verdim canım adetin 3.gününe denk gelmemisti randevum 5.yada6.gündü galiba gittigimde alalım kanınıda hormonlarınada bir bakalım dedi. Ogün kan verdim cok oynamaz dedi ama yinede yanlıs sonuc cıkma ihtimali varmı onu merak ediyorum simdide

Ben 4. Gün vermiştim doktorum farketmez demişti 4 için, ama 5 ve 6yı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…