Bebek olacak ve huzur gelecek inşallahKalp kıracak konusmaları olmasa cok haklısın ama böyle arada öyle densizlikler ediyorki niye diyorum niye niye sen bu kadar istiyorsun bırak o istesin öyle iste...
hayırlısıysa insallahBebek olacak ve huzur gelecek inşallah
Bilmedigimiz birseyler yaptıkKızlar naptınız göbeklerinize dikkat edin he
Bu bebeler bizi ne hale soktu varya gelsinler popislerini ısırmalı bunlarinBilmedigimiz birseyler yaptık
Kıyamayızki öpmeyeBu bebeler bizi ne hale soktu varya gelsinler popislerini ısırmalı bunlarin
Ay canim benim ya bir gelsin de Rabbimin emanetleri hepsi kuzular Insallah bu ay sana nasip olur canım sen hepimize destek oluyorsun hic sikayetlenmiyorsun Rabbim seninde yüzünü güldürsünKıyamayızki öpmeye
İnsallah cicegim hepimiz gülelim hepimiz sevinelim insallahAy canim benim ya bir gelsin de Rabbimin emanetleri hepsi kuzular Insallah bu ay sana nasip olur canım sen hepimize destek oluyorsun hic sikayetlenmiyorsun Rabbim seninde yüzünü güldürsün
Anam sen bendende dertliymissin bugünAy cnm skldi size sarayim koca uyudu nys bu yeni gelinler efso zeki bn gibi mal degil altin kaplama herhalde bazilarinki nys bnden sobra ewlenen esimin iki kuzeni oldu bide o kizlar bna cakal dio la nerem cakal tam malim kizlar ewlenme teklif ettirmis bn beceremedim adamlarin aklina 5 tas altim yuzuk bile aldirmak gelmis ben hayallerdeyim yok cicek yok bocek aldiriolar fln bnm de icime ukte kaldi o 5 tas yuzuk yav gozume sokular arada bi esio esime patliom tabi biliosunuzki adet zamani ruh bozuklugu oluo bnde surekli adet olan biri olarak sakin biriyimdir kolayina yansitmam duygusal her boka aglarim yani cok kahka atan biri degilim ama enerjik bi yapim var bugun gezek dedik aliswerisde yapariz erzak gunu nys hersey guzel hava guzel kocam bi tatli aldik her dedigimide aldi allah razi olsun nys dedimki 5 tasim bari sahtesini alayim adam bogaza harcio bole seylere kiyamio para zor zoraki ikna ettim yuzu asik la ak mi ya on tane denedim 6 var 9 var baska numara yok moralim bozuldu kasaya gectik zamani ya ruh halinin bozuklugu bi basladim aglamaya sanki cenaze var yani millet bakio sinirim bozukdu esim guluo delimisin nolcak dio yok susmuom cocuk gibi diom onlarinki altin yaplama aldirdilar bnmki nyse almadiniz bnm aklima gelipde diemedim sen nie demion yok onlar degisik bisey yapio kiymetleri var arkadanmi veriolar da kiymetleri var ama gorun halimizi basladim busefer kah kaha atip hem guluom hem agliom fln rezillik sus dio susamiom oda guluo ay disari ciktik kndime geldim ama rezillikdi sahte yuzuk bile bni begenmioda parmagima olmadi diom ne kotuymus adetli olmak demekki ilk ve ikinci gunu disari cikmicaksin kocayla
Dertmi kiz bu resmen rezillikAnam sen bendende dertliymissin bugün
Canım benimCanım hoş geldin ne iyi ettin de geldin
Amin deryam sağ olasın.. Agustos yolculuğundan sonra bu ay denedik çok şükür
Ay hiç sorma çarpı 2si de benKocaya sinirlenince ben
İyiyim çok şükür canım teşekkürlerCanım benimsağ olasın... Hoş buldum ❤
Nasılsın senin de yavruskon kocaman olmus maşaallah
Amin inşallah canım benim İnan çok sevindim maşallahAmin deryam sağ olasın.. Agustos yolculuğundan sonra bu ay denedik çok şüküroldu sağlıkla ilerler inşallah
Dur dur ben daha yeni öğrendimİyiyim çok şükür canım teşekkürlerevet yA üç ay kaldı senin de sağlıkla ilerlesin inşallah ne kadRlık şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?