Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Bakısacımız farklı diyelim rezil oldugunu düsünmüyorum unutamayacagınız bir anı yasamıssınızDertmi kiz bu resmen rezillik
Biz aynıyız galiba seninle arkadaşımDur dur ben daha yeni öğrendim4haftalık su an için... Yarın kan vericem cuma günü de doktorumdan randevumu aldım
Buradan bakınca hic öyle gözükmüyorsun balamAy hiç sorma çarpı 2si de benben çok sinirliyim ya
2.olacak inşaallah canımBiz aynıyız galiba seninle arkadaşımilk bebek mi?
Bende su yok canom anlık benimki sorna geçiyorBuradan bakınca hic öyle gözükmüyorsun balam
Ben sinirden cok batsın bu dünyacı oluyorum
Ooo tecrübelisin ne güzel takıldığımda sorarım2.olacak inşaallah canım
Hımmm ben büyütmekte üstüme tanımıyorum keske sen gibi olabilsemBende su yok canom anlık benimki sorna geçiyor
Sor canım benimOoo tecrübelisin ne güzel takıldığımda sorarımsağlıcakla gelsinn
O anidan cok var bnde bi keresinde markette yine ew esyasi iste organizatör gordum alicaktim ellerimden tuttu surukluo bi gor millet bi guluo cocuk surukler gibi hep boleyiz biz ya bn dayanamiom o beni tutmaya calisioBakısacımız farklı diyelim rezil oldugunu düsünmüyorum unutamayacagınız bir anı yasamıssınız
HımmmHımmm ben büyütmekte üstüme tanımıyorum keske sen gibi olabilsem
Amin amin aminn hepimizin gebeliği çok kolay çok güzel geçsin bu topikte hamiş olmayan kalmasın Allah'ın izniyleSor canım benimyardımcı olurum elimden geldiğince
Amin sağlıklıca gelsin yavrular..
Rabbim sağlık versin ikinize de...
gebeliğin kolay geçsin yavrun uyumayı sevsin inşaallah
Ay cnm skldi size sarayim koca uyudu nys bu yeni gelinler efso zeki bn gibi mal degil altin kaplama herhalde bazilarinki nys bnden sobra ewlenen esimin iki kuzeni oldu bide o kizlar bna cakal dio la nerem cakal tam malim kizlar ewlenme teklif ettirmis bn beceremedim adamlarin aklina 5 tas altim yuzuk bile aldirmak gelmis ben hayallerdeyim yok cicek yok bocek aldiriolar fln bnm de icime ukte kaldi o 5 tas yuzuk yav gozume sokular arada bi esio esime patliom tabi biliosunuzki adet zamani ruh bozuklugu oluo bnde surekli adet olan biri olarak sakin biriyimdir kolayina yansitmam duygusal her boka aglarim yani cok kahka atan biri degilim ama enerjik bi yapim var bugun gezek dedik aliswerisde yapariz erzak gunu nys hersey guzel hava guzel kocam bi tatli aldik her dedigimide aldi allah razi olsun nys dedimki 5 tasim bari sahtesini alayim adam bogaza harcio bole seylere kiyamio para zor zoraki ikna ettim yuzu asik la ak mi ya on tane denedim 6 var 9 var baska numara yok moralim bozuldu kasaya gectik zamani ya ruh halinin bozuklugu bi basladim aglamaya sanki cenaze var yani millet bakio sinirim bozukdu esim guluo delimisin nolcak dio yok susmuom cocuk gibi diom onlarinki altin yaplama aldirdilar bnmki nyse almadiniz bnm aklima gelipde diemedim sen nie demion yok onlar degisik bisey yapio kiymetleri var arkadanmi veriolar da kiymetleri var ama gorun halimizi basladim busefer kah kaha atip hem guluom hem agliom fln rezillik sus dio susamiom oda guluo ay disari ciktik kndime geldim ama rezillikdi sahte yuzuk bile bni begenmioda parmagima olmadi diom ne kotuymus adetli olmak demekki ilk ve ikinci gunu disari cikmicaksin kocayla
Haha cıkgın asıklar sizi gidiO anidan cok var bnde bi keresinde markette yine ew esyasi iste organizatör gordum alicaktim ellerimden tuttu surukluo bi gor millet bi guluo cocuk surukler gibi hep boleyiz biz ya bn dayanamiom o beni tutmaya calisio
Kiz alyansimda tek tasimda var almasa vururdum ama teklif yok 5 taş yok o icimde kaldi kayin babamada diom herkezde 5 tas bn kidemliyim bnde tek tas cok ayip almadiniz diom da yok anam yok ,Canım yaaa çok komiksin gerçekten. Benim eşim tektaş aldı bana ama, hiç takmak istemiyorum inan ki. Heryere takılıyo, çocuk sevicem bi yerini çizicem diye çıkarıp seviyorum. Bi işe de yaradığı yok. Satsan aldığın para çöpe gider. Ama içinde kaldıysa uygun fiyata var tektaşlar, tamturlar. Televizyonda reklamları falan çıkıyo baya. Alsın enişte
Zaten baska kızacak kimimiz varkiHımmmbende büyüttürüm ama kişinin tepkisine göre değişiyor
Eşimde dümdüz mübarek ondan onunla daha çok laf dalası oluyor...
En çok ona ve anneme kızıyorum su hayatta ikisi dellendirdi yor beni
Amin en büyük duamız o... AminAmin amin aminn hepimizin gebeliği çok kolay çok güzel geçsin bu topikte hamiş olmayan kalmasın Allah'ın izniyle♥
Hee cok keyifliyiz solumda horultu var sarki gibi gelioHaha cıkgın asıklar sizi gidicok keflisiniz masallah
Ablan geldiiiiiii diyerek daya ucunu pıcagunHee cok keyifliyiz solumda horultu var sarki gibi gelioo kadar aşikız ki ruyasinda bni degil ablalarini goruo abla meyvede soy dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?