Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo tecrübelisin ne güzel takıldığımda sorarım sağlıcakla gelsinn
Sor canım benim yardımcı olurum elimden geldiğince
Amin sağlıklıca gelsin yavrular..
Rabbim sağlık versin ikinize de...
gebeliğin kolay geçsin yavrun uyumayı sevsin inşaallah

Bakısacımız farklı diyelim rezil oldugunu düsünmüyorum unutamayacagınız bir anı yasamıssınız
O anidan cok var bnde bi keresinde markette yine ew esyasi iste organizatör gordum alicaktim ellerimden tuttu surukluo bi gor millet bi guluo cocuk surukler gibi hep boleyiz biz ya bn dayanamiom o beni tutmaya calisio

Hımmm ben büyütmekte üstüme tanımıyorum keske sen gibi olabilsem
Hımmm bende büyüttürüm ama kişinin tepkisine göre değişiyor
Eşimde dümdüz mübarek ondan onunla daha çok laf dalası oluyor...
En çok ona ve anneme kızıyorum su hayatta ikisi dellendirdi yor beni

Sor canım benim yardımcı olurum elimden geldiğince
Amin sağlıklıca gelsin yavrular..
Rabbim sağlık versin ikinize de...
gebeliğin kolay geçsin yavrun uyumayı sevsin inşaallah
Amin amin aminn hepimizin gebeliği çok kolay çok güzel geçsin bu topikte hamiş olmayan kalmasın Allah'ın izniyle

Canım yaaa çok komiksin gerçekten. Benim eşim tektaş aldı bana ama, hiç takmak istemiyorum inan ki. Heryere takılıyo, çocuk sevicem bi yerini çizicem diye çıkarıp seviyorum. Bi işe de yaradığı yok. Satsan aldığın para çöpe gider. Ama içinde kaldıysa uygun fiyata var tektaşlar, tamturlar. Televizyonda reklamları falan çıkıyo baya. Alsın enişte

O anidan cok var bnde bi keresinde markette yine ew esyasi iste organizatör gordum alicaktim ellerimden tuttu surukluo bi gor millet bi guluo cocuk surukler gibi hep boleyiz biz ya bn dayanamiom o beni tutmaya calisio
Haha cıkgın asıklar sizi gidi cok keflisiniz masallah

Kiz alyansimda tek tasimda var almasa vururdum ama teklif yok 5 taş yok o icimde kaldi kayin babamada diom herkezde 5 tas bn kidemliyim bnde tek tas cok ayip almadiniz diom da yok anam yok , he bnde takmiom hatta unutuom yuzukleri ama aldircam hamile olayim bi sokacam milletin gozune

Hımmm bende büyüttürüm ama kişinin tepkisine göre değişiyor
Eşimde dümdüz mübarek ondan onunla daha çok laf dalası oluyor...
En çok ona ve anneme kızıyorum su hayatta ikisi dellendirdi yor beni
Zaten baska kızacak kimimiz varki ne cok düstü modum yaaa toparlayamıyorum ben su adamı bir gidip tokatlayayım kendime gelirim belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…