Kiz alyansimda tek tasimda var almasa vururdum ama teklif yok 5 taş yok o icimde kaldi kayin babamada diom herkezde 5 tas bn kidemliyim bnde tek tas cok ayip almadiniz diom da yok anam yok ,he bnde takmiom hatta unutuom yuzukleri ama aldircam hamile olayim bi sokacam milletin gozune
Yok bn ettim agzina sonra gittim babasina dedim ablalari varmis die rezil ettim simdi uykuda bile temkinliAblan geldiiiiiii diyerek daya ucunu pıcagun
Uykuda bile temkinli dedin ya kalbimi yedin bana ders verYok bn ettim agzina sonra gittim babasina dedim ablalari varmis die rezil ettim simdi uykuda bile temkinliablan yesin seni diyip oklava gecircektimde dua etsin
Emin ol getiriom zatenAhahaahah bende hiç tek taşın da yok sandım kız. Amaaan hiç bi işe yaramıyo, onun yerine parasını versin, sende keyfine göre harca. Eşimin annesi de eşime diyo, çocuk doğunca beş taş alırsın. Yoooook dedim ben istemem. Zaten çocuk doğunca tektaşımı da takmam ki. Birine yanlışlıkla elim çarpsa acıtıyo.. Teklif yoksa tabi o ayrı konu. Onun için burnundan getir getirebildiğin kadar.
Daha ne diyim kiz kndi babamin yaninda onun babasinin yaninda rezil ediom cok kizinca ve ne diosa tersini yapiom ay herseyi burda solemiyim kndi kndimi yakmayimUykuda bile temkinli dedin ya kalbimi yedin bana ders ver
Ciddiye alacaklar bencede yapmaDaha ne diyim kiz kndi babamin yaninda onun babasinin yaninda rezil ediom cok kizinca ve ne diosa tersini yapiom ay herseyi burda solemiyim kndi kndimi yakmayim
Dimi dimiCiddiye alacaklar bencede yapma
Melek gibi gelinsin masallahDimi dimibn kocamin her dedigini yapan biriyim ic gelinim bn guveyin iciyim
Senin kadar olmayimda azcik ucundan melekligim varMelek gibi gelinsin masallah
Evet kafasında yumurta patlatmaya gidiyorum simdi öyle melegimSenin kadar olmayimda azcik ucundan melekligim var
Aa cok ayip hic yakisiomu olmadi simdiEvet kafasında yumurta patlatmaya gidiyorum simdi öyle melegim
Cok titizzzzzz tavadan daha agır gelecek yumurta onaAa cok ayip hic yakisiomu olmadi simdiyumurta acitnaz tava al
Oo tmm ozmn sana simdiden koy gelsinCok titizzzzzz tavadan daha agır gelecek yumurta ona
Bence çok farketmez canım ben öyle düşünüyorum doktora sorsaydın keşkeKan verdim canım adetin 3.gününe denk gelmemisti randevum 5.yada6.gündü galiba gittigimde alalım kanınıda hormonlarınada bir bakalım dedi. Ogün kan verdim cok oynamaz dedi ama yinede yanlıs sonuc cıkma ihtimali varmı onu merak ediyorum simdide
Sağol canım senin nasıl gidiyor bakalımİyi eğlenceler canımmmm
Haptan daha iyi bence fitil eneksiyon akıntı olunca mecbur veriyor doktorlar canım ilerlemesin diye bende istemiyorum ama ilerlemesi daha kötüBu fitilden baska bisey yok mu yaahic sevmiorm insllh nasip olmaz kullnmak
Nolduki canım bende bilmiyorum tamGobek kaymasi gebelige engel olur mu ?
Cidden miii kime gittin kaçırdım bakBugun cektirdim göbeğimi .kaymış dedi kadin
Sağlıkla ilerlesin canımDur dur ben daha yeni öğrendim4haftalık su an için... Yarın kan vericem cuma günü de doktorumdan randevumu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?