Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülenler olmus
O üzülenlerin kafasını yaşatma bana rabbim ben 6 aylık evli olup 4 aylık hamile karısı kalan güven kurtulmuşa üzülüyorum. En ufak bir avrupa yolu görünce bu vatanı d stabilen mülteciye üzülmüyorum (Çocuklar meclisten dışarı tabi) bu konuda çok doluyum kendimi üzmek istemiyorum ne halleri varsa görsünler defolup gitsinler ülkemizden

Tamam balam söylemedim bende zor tuttum kendimi zaten cıktım geldim buradayım

Bakmadım.. Her gün yeni hamile olanı görmek istiyorum :) umut oluyor hoşuma gidiyor.. Gebe olan arkadaslar da dua etsin bize lütfen
Allahım sana da hayırlısıyla hayırlı bi bebe nasip etsiin inşallah mekke medinede edilen dualardan olsun inşallah amin

Bakmadım.. Her gün yeni hamile olanı görmek istiyorum :) umut oluyor hoşuma gidiyor.. Gebe olan arkadaslar da dua etsin bize lütfen
Batını ver batını cicegim dualı totemde yer al cok sükür gelen gecen dua ediyor zaten hamislerimizde duacımız bin sükür

Ben de tum gun tek oldgum icin can skntisindan uyumk istiorm hep gunduz gec uyanrsam gece de bole baykus gibi nevrimz dondu resmen
Ben de gündüzleri çok yoğun geçiriyorum misfir nmaz kuran tesbihat dışarı çık gel git derken akşama pestilim çıkıyo abdestim vardı aman uyuyayım uyanınca yatsıyı kılarım dedim bir saat önce kılabildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…