Kan testiyle onaylndi anacummFikos hamileyim yazdımı en son dua edin diyordu cicegim
Bacasız fabrikalarına ben onlarınHepsi ayni fabrikadan cikma
Tam ustune bastin kaldir ayaginii
Niyee napcaan
O üzülenlerin kafasını yaşatma bana rabbim ben 6 aylık evli olup 4 aylık hamile karısı kalan güven kurtulmuşa üzülüyorum. En ufak bir avrupa yolu görünce bu vatanı d stabilen mülteciye üzülmüyorum (Çocuklar meclisten dışarı tabi) bu konuda çok doluyum kendimi üzmek istemiyorum ne halleri varsa görsünler defolup gitsinler ülkemizdenÜzülenler olmus
Tamam ondan sonrada dua edin diyordu kuzucumKan testiyle onaylndi anacumm
9. Küsür çıkmıştı dimiKan testiyle onaylndi anacumm
Tamam balam söylemedim bende zor tuttum kendimi zaten cıktım geldim buradayımO üzülenlerin kafasını yaşatma bana rabbim ben 6 aylık evli olup 4 aylık hamile karısı kalan güven kurtulmuşa üzülüyorum. En ufak bir avrupa yolu görünce bu vatanı d stabilen mülteciye üzülmüyorum (Çocuklar meclisten dışarı tabi) bu konuda çok doluyum kendimi üzmek istemiyorum ne halleri varsa görsünler defolup gitsinler ülkemizden
Bana de akşamları nasıl uyku basıyo gözleirmi açamıyorum bi saat uyuyup uyanıyorumGunduz uyuyunca geceye kaldim
Hii evet . Sonucta gebisTamam ondan sonrada dua edin diyordu kuzucum
Evt cnm9. Küsür çıkmıştı dimi
Boşver kuzum ne halleri vars görsünlerTamam balam söylemedim bende zor tuttum kendimi zaten cıktım geldim buradayım
Bakmadım.. Her gün yeni hamile olanı görmek istiyorum :) umut oluyor hoşuma gidiyor.. Gebe olan arkadaslar da dua etsin bize lütfenListemizi görmedinmi
İnandıramadık iste onu diyorumHii evet . Sonucta gebis
Evt cnm
Çok dua edicem ona sabah namazında inşallah hamileliği devam eder rabbim ona da hayırlı gevelik hayırlı evlat hayırlı doğum hayırlı anne baba olabilmelerini nasip eder inşallahHii evet . Sonucta gebis
Evt cnm
Ben de tum gun tek oldgum icin can skntisindan uyumk istiorm hepBana de akşamları nasıl uyku basıyo gözleirmi açamıyorum bi saat uyuyup uyanıyorum
İcim yanıyor hala zatenBoşver kuzum ne halleri vars görsünler
Allahım sana da hayırlısıyla hayırlı bi bebe nasip etsiin inşallah mekke medinede edilen dualardan olsun inşallah aminBakmadım.. Her gün yeni hamile olanı görmek istiyorum :) umut oluyor hoşuma gidiyor.. Gebe olan arkadaslar da dua etsin bize lütfen
Batını ver batını cicegim dualı totemde yer al cok sükür gelen gecen dua ediyor zaten hamislerimizde duacımız bin sükürBakmadım.. Her gün yeni hamile olanı görmek istiyorum :) umut oluyor hoşuma gidiyor.. Gebe olan arkadaslar da dua etsin bize lütfen
Amin inşallah.. Her gün Salavat Çekiyorum hepimiz için. Rabbim kabul eder inşallahAllahım sana da hayırlısıyla hayırlı bi bebe nasip etsiin inşallah mekke medinede edilen dualardan olsun inşallah amin
Ben de gündüzleri çok yoğun geçiriyorum misfir nmaz kuran tesbihat dışarı çık gel git derken akşama pestilim çıkıyo abdestim vardı aman uyuyayım uyanınca yatsıyı kılarım dedim bir saat önce kılabildimBen de tum gun tek oldgum icin can skntisindan uyumk istiorm hepgunduz gec uyanrsam gece de bole baykus gibi nevrimz dondu resmen
Eder inşallah rabbimin merhameti sonsuzdurAmin inşallah.. Her gün Salavat Çekiyorum hepimiz için. Rabbim kabul eder inşallah
17.02.2020Batını ver batını cicegim dualı totemde yer al cok sükür gelen gecen dua ediyor zaten hamislerimizde duacımız bin sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?