Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne misafri kiz her gun her gun

Daha 15 gündeyim belli olmaz daha :) bol bol çalışalım diyorum benim öküz kaçıyor bıktımı ney...
Ben seni ilk defa görüyorum burda biraz kendinden bahseder misin tanıyalım seni de mesrla n kadrlık evlisin ne zaman başladın çocuk düşünmeye

Ole oluo valla basindan itibaren berekti artio sanki evin hamdolsn. Cok hos bisey
Ya kuzum daha şimdiden yeğeninin haberini alan herkes bişeyini alıyo biri halısı benden birisi mama sandalyesi benden biri beşiği benden birisi babynesti benden biri hastane çıkılı benden biri oruç tutucam yazmış ya dedim rıskıyla geliyo bebek dedikleri bu demekmiş valla çok huzurluyum çok şükür kesinlikle bereketle geldi evime minik kuzum

Ben seni ilk defa görüyorum burda biraz kendinden bahseder misin tanıyalım seni de mesrla n kadrlık evlisin ne zaman başladın çocuk düşünmeye
30 yaşındayım 9 yıllık evliyim mesleğim aşçı. 7 yıldır korunmuyorum daha bu sene ciddi ciddi istiyoruz bebek.. Doktor a gittim tedavi için ama yarım yamalak.. Bu sene rabbim izin verir ise üzerine düşücez çocuk için.. Nasip kısmet..

Sennkiler iimis valla masllh. Imsllh yaparlar dediklerini. Bizde hic ole bisey olmadi daha dun ilk defa kaynanama esim yoluyla sorduttum ne aldin torununa diye. Ne lazim ne alayim dio gel de cildrmaa. Dedim sen o kdr cocuk yaptin ne lazm bilmion muu. Tabi bunu duymdi kendisi

Mesela ne yaptın bu 9 yılda kendin için neler yaptın rutin kontrollere gittin mi hsg ile tüplerine baktırdın mı elin spermiyogramtesti yaptı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…