Ne misafri kiz her gun her gunBen de gündüzleri çok yoğun geçiriyorum misfir nmaz kuran tesbihat dışarı çık gel git derken akşama pestilim çıkıyo abdestim vardı aman uyuyayım uyanınca yatsıyı kılarım dedim bir saat önce kılabildim
Mart ayında beklediğin adet tarihini istedi canım17.02.2020
17.03.2020 bat?17.02.2020
Bu ay hamile kaldım bu ay boyunca haftada en az 5 gün misafir ağırldım bebek bol bereketli gelecek herhaldeNe misafri kiz her gun her gun
Pardon bebeğim :) 14 03 202017.03.2020 bat?
Yanlış yazdım :))Mart ayında beklediğin adet tarihini istedi canım
Daha 15 gündeyim belli olmaz daha :) bol bol çalışalım diyorum benim öküz kaçıyor bıktımı ney...Hamilemisin yoksa kız
Ole oluo vallaBu ay hamile kaldım bu ay boyunca haftada en az 5 gün misafir ağırldım bebek bol bereketli gelecek herhalde
Bu gece hepsinin öküz damarı tutmusDaha 15 gündeyim belli olmaz daha :) bol bol çalışalım diyorum benim öküz kaçıyor bıktımı ney...
Ben seni ilk defa görüyorum burda biraz kendinden bahseder misin tanıyalım seni de mesrla n kadrlık evlisin ne zaman başladın çocuk düşünmeyeDaha 15 gündeyim belli olmaz daha :) bol bol çalışalım diyorum benim öküz kaçıyor bıktımı ney...
H.geldn cnm.ne zmndr cocuk dusunuosunzDaha 15 gündeyim belli olmaz daha :) bol bol çalışalım diyorum benim öküz kaçıyor bıktımı ney...
9 yıllık evliyim.. Bu sene düşünüyoruz rabbim verirse..H.geldn cnm.ne zmndr cocuk dusunuosunz
Ya kuzum daha şimdiden yeğeninin haberini alan herkes bişeyini alıyo biri halısı benden birisi mama sandalyesi benden biri beşiği benden birisi babynesti benden biri hastane çıkılı benden biri oruç tutucam yazmış ya dedim rıskıyla geliyo bebek dedikleri bu demekmiş valla çok huzurluyum çok şükür kesinlikle bereketle geldi evime minik kuzumOle oluo vallabasindan itibaren berekti artio sanki evin hamdolsn. Cok hos bisey
Anaamm. Ozel ve ayip deilse neden simdi dusunmeye basldinz9 yıllık evliyim.. Bu sene düşünüyoruz rabbim verirse..
Git de ki ya benimle beraber olursun ya da sabaha kadar üstünü açık bırakırımBu gece hepsinin öküz damarı tutmusdüzenledim balam insallah vardır gebeliginde haberin yoktur
30 yaşındayım 9 yıllık evliyim mesleğim aşçı. 7 yıldır korunmuyorum daha bu sene ciddi ciddi istiyoruz bebek.. Doktor a gittim tedavi için ama yarım yamalak.. Bu sene rabbim izin verir ise üzerine düşücez çocuk için.. Nasip kısmet..Ben seni ilk defa görüyorum burda biraz kendinden bahseder misin tanıyalım seni de mesrla n kadrlık evlisin ne zaman başladın çocuk düşünmeye
Kafasında yumurta kırdım bugece o dedigini diyemem cınımGit de ki ya benimle beraber olursun ya da sabaha kadar üstünü açık bırakırım
Sennkiler iimis valla masllh. Imsllh yaparlar dediklerini. Bizde hic ole bisey olmadiYa kuzum daha şimdiden yeğeninin haberini alan herkes bişeyini alıyo biri halısı benden birisi mama sandalyesi benden biri beşiği benden birisi babynesti benden biri hastane çıkılı benden biri oruç tutucam yazmış ya dedim rıskıyla geliyo bebek dedikleri bu demekmiş valla çok huzurluyum çok şükür kesinlikle bereketle geldi evime minik kuzum
Mesela ne yaptın bu 9 yılda kendin için neler yaptın rutin kontrollere gittin mi hsg ile tüplerine baktırdın mı elin spermiyogramtesti yaptı mı30 yaşındayım 9 yıllık evliyim mesleğim aşçı. 7 yıldır korunmuyorum daha bu sene ciddi ciddi istiyoruz bebek.. Doktor a gittim tedavi için ama yarım yamalak.. Bu sene rabbim izin verir ise üzerine düşücez çocuk için.. Nasip kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?